Taller de Constel·lacions Personals

Una llum al teu camí personal

Les constel·lacions personals són una eina que ens permet resoldre les grans preguntes que molts ens fem: quin és el sentit de la meva vida? Què hi faig aquí? Quin és el meu camí?

Quines decisions són les més adequades per a mi?

Qualsevol dubte que tinguis a nivell personal, es pot resoldre amb les constel·lacions personals.

I la manera de fer-ho és totalment vivencial. No és que algú extern et digui les respostes, sinó que les constel·lacions les mostren perquè les puguis veure i experimentar per tu mateix.

Són una llum que ens il·lumina el camí perquè el puguem veure millor.

Objectius del Taller

El taller té dos objectius, un de pràctic i un altre de més subtil.

L'objectiu pràctic és resoldre dubtes concrets sobre el teu camí personal. Poden ser dubtes sobre el teu passat o sobre el camí que més et convé de cara al futur. I també poden ser dubtes sobre temes pràctics de la vida quotidiana, o sobre temes més profunds i espirituals.

Per exemple:

Qualsevol dubte que tinguis sobre el teu camí, es pot resoldre amb les constel·lacions personals.

I el segon objectiu és passar una bona estona envoltat d'altres persones lluminoses i amoroses.

Segons com es miri, aquest objectiu pot semblar secundari, però és molt important. Les constel·lacions personals són una activitat que es fa en grup, on tothom que hi participa ho fa amb la intenció de millorar la seva vida i la dels altres. I això genera una energia conjunta molt bonica i reconfortant.

Metodologia de les Constel·lacions Personals

La metodologia de les constel·lacions personals és molt semblant a la de les constel·lacions familiars.

Si alguna vegada has fet constel·lacions familiars, el plantejament et resultarà conegut. La diferència és que, en lloc de representar relacions familiars, es representen diferents àrees de la vida per veure com encaixa tot.

I si no coneixes les constel·lacions, és una teràpia de grup en què una persona planteja un tema que vol resoldre i, en funció d'això, s'escullen a diversos voluntaris del públic perquè representin diferents elements de la seva vida: la seva feina, la seva família, la seva missió en la vida, etc.

Un cop fet aquest pas, es produeix una profunda connexió entre els representants i allò que representen, i es mostra l'essència del que està succeint. És un moment molt especial que permet veure amb total claredat com han de situar-se les diferents peces de la vida d'una persona perquè tot encaixi.

Metodologia del Taller

Per assistir al taller, pots triar dues modalitats: constel·lar un tema teu o assistir com a públic. En el moment de fer la inscripció podràs triar l'opció que més et convingui.

Però independentment d'això, és important saber que en un taller de constel·lacions sempre hi participa tothom: les persones que es constel·len, els representants i el públic que observa. En una constel·lació, tot el que succeeix està marcat per les necessitats del grup. I l'energia sempre es regula perquè, per una via o per una altra, tothom rebi el que més necessita en aquell moment.

Data i Inscripcions

En el següent requadre hi pots veure la data i el lloc del taller. Per inscriure't-hi, prem l'enllaç que hi ha a baix:

Taller de Constel·lacions Personals