La Llei de l’Atracció – Per Què Dimonis No Em Funciona?

la llei de l'atraccio funciona

Has sentit a parlar de la llei de l’atracció, aquesta llei que afirma que a través dels nostres pensaments creem la realitat?

Segurament sí, i també és possible que en algun moment decidissis provar si funcionava: et vas il·lusionar, i vas començar a pensar en allò que desitjaves, esperant que es fes realitat.  Però els dies van passar, i poca cosa, per no dir res, va canviar. A mi, com a mínim, sí que m’ha passat.

La típica reacció acostuma a ser emprenyar-se com una mona i pensar que ens han pres el pèl (jo ho faig ;)). Però aquesta no és la raó per la qual no obtenim el que hem demanat. La llei de l’atracció funciona: és la principal llei de l’univers, i és exacta i precisa en el seu funcionament. El que passa és que aquí a la Terra està lleugerament modificada, i és important tenir-ho en compte abans de perdre la paciència i els nervis.

La Llei de l’Atracció Funciona, però a la Terra Va Més Lenta

En la majoria d’indrets de l’univers, la llei de l’atracció funciona a l’instant. És a dir, el pensament es materialitza de forma instantània, de tal manera que no hi ha cap diferència entre el pensament i la “realitat exterior”.

Així és com vivim quan no som aquí, i aquest és un dels motius pels quals la vida a la Terra se’ns fa tan feixuga: no estem acostumats a treballar, estem acostumats a pensar, i a veure com els pensaments floreixen immediatament.

A la Terra, però, la llei de l’atracció va més lenta. El que pensem no es materialitza a l’instant; només ho fa si mantenim aquest pensament de forma consistent durant un determinat temps. És a dir, hi ha un retard entre el pensament i la seva materialització.

Els Éssers Humans Som Més Poderosos del que Sembla

És possible que et preguntis, i per què hi ha aquest retard? Per què a la Terra els nostres pensaments no es manifesten instantàniament? Doncs no és per fer-nos la guitza, sinó tot el contrari.

Hi ha diferents maneres d’explicar-ho; una d’elles és que la Terra és, en part, una proba. És un lloc on venim a fer-nos més forts. De la mateixa manera que en un gimnàs ens enfortim físicament posant a proba el nostre cos, aquí fem una cosa similar amb la nostra ment.

I què fa un atleta quan és al gimnàs, agafa una pesa, i veu que la pot aixecar fàcilment? Agafa més pes, oi que sí? Doncs això és el que hem fet nosaltres. Hem dissenyat un planeta on la llei de l’atracció va més lenta per enfortir la nostra capacitat de crear.

I encara que no ho sembli, gràcies al treball que estem fent aquí, els éssers humans ens estem convertint en un grup de creadors realment poderosos. Nosaltres ens sentim poca cosa perquè estem cansats i suant de l’esforç, però els que ens miren des de fora diuen: “mare meva, què forts que s’estan posant aquests.”

I quan diuen “aquests”, es refereixen a tu.

photo credit: AlicePopkorn via photopin cc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Current ye@r *