La Fórmula Exacta de la Felicitat

Libro Felicidad

La fórmula de la felicitat existeix. Volia dir-t'ho ja des del principi perquè no tinguis cap dubte del que pots esperar d'aquest llibre. Aquí no hi trobaràs consells més o menys genèrics sobre com ser feliç, sinó la fórmula exacta que porta a la plena felicitat. Una fórmula molt poderosa que es compleix sempre.

Sempre.

I amb aquest llibre aprendràs a treure-li tot el profit.

Número de pàgines: 102.

Format: llibre digital.

Rebràs una còpia en PDF, una altra en EPUB i una altra en format Kindle perquè el puguis llegir còmodament en qualsevol dispositiu.

Preu: 12 €.

Què aprendràs amb aquest Llibre?

L'objectiu d'aquest llibre és entendre bé com funciona la felicitat i aprendre a controlar-la perfectament.

Parlarem de qui ets tu exactament, de la teva ment, del teu cos i del món que t'envolta, i veurem com es relacionen aquests elements entre ells. D'aquesta manera, sabràs exactament quin paper juga cada aspecte de la teva vida en la teva felicitat i què fer amb cadascún d'ells en tot moment.

També analitzarem amb detall quan es produeixen els diferents estats d'ànim que pots sentir i per què. Això et permetrà saber per què et sents com et sents en cada moment de la teva vida, i què fer en cada cas per millorar el teu benestar.

L'objectiu final és que tinguis una idea molt clara de com funcionen les teves emocions i la teva vida en general, i que les puguis controlar.

La felicitat existeix, i assolir-la és a les nostres mans.

La Fórmula Exacta de la Felicitat

Llibre digital.
12 €