Llibres

El Poder del Tapping

El tapping és una tècnica molt potent i molt senzilla que es pot fer servir per tractar qualsevol tipus de problema. Qualsevol persona pot aprendre a utilitzar-la fàcilment i resoldre amb ella una gran quantitat de problemes: dolors, pors, problemes econòmics, etc.

En aquest llibre trobaràs tot el necessari per començar a gaudir dels beneficis d'aquesta poderosa tècnica en molt poc temps.

Disponible gratuïtament.

El Teu Lloc al Món

Per què ets aquí? Per què ets com ets?

Sovint tendim a creure que aquestes preguntes no tenen resposta, però no és així. Tu i jo hem vingut aquí amb una missió molt definida en ment.

I descobrir-la ho canvia tot.

Disponible gratuïtament.

La Fórmula Exacta de la Felicitat

La fórmula de la felicitat existeix. Volia dir-t'ho ja des del principi perquè no tinguis cap dubte del que pots esperar d'aquest llibre. Aquí no hi trobaràs consells més o menys genèrics sobre com ser feliç, sinó la fórmula exacta que porta a la plena felicitat. Una fórmula molt poderosa que es compleix sempre.

I amb aquest llibre aprendràs a treure-li tot el profit.

Preu: 12 €

Els Secrets del Tapping

El tapping és una teràpia molt senzilla que qualsevol persona pot aprendre en molt poc temps. I és molt efectiva.

Però també té les seves complexitats, i l'objectiu d'aquest llibre és explicar amb detall com utilitzar-lo de forma profunda i completa, i obtenir així els millors resultats.

Preu: 14 €