Per Què No Recordo Qui Vaig Ser en Vides Passades?

qui vaig ser en vides passades

Si vols viure d’una manera creativa, no pots mirar enrere gaire sovint. Has d’estar disposat a agafar el que sigui que hagis fet i a qui sigui amb qui hagis estat, i allunyar-ho de tu. ~ Steve Jobs

Alguna vegada has mirat al cel i t’has preguntat: per què no sé qui sóc realment? Per què no recordo com he arribat a aquest planeta? Per què no tinc informació sobre qui vaig ser en vides passades?

Jo em vaig estar plantejant aquestes preguntes durant molts anys, i no vaig parar de buscar fins que vaig trobar la resposta. Fa uns dies, llegint la biografia autoritzada de l’Steve Jobs, vaig trobar l’essència d’aquesta resposta en les paraules que he citat a l’inici de l’article.

Em va agradar la senzillesa amb què, potser sense ser-ne del tot conscient, l’Steve Jobs va plasmar l’essència de la humanitat en aquesta frase. Perquè els éssers humans som àngels que han oblidat temporalment les seves vides passades per viure una vida més creativa.

Oblidar les Teves Vides Passades et Fa Més Creatiu

El fet de no recordar qui vas ser en les teves vides passades no és cap tipus de càstig ni broma del destí: forma part del disseny del planeta Terra.

La Terra és un lloc dissenyat específicament perquè la creativitat dels que venen aquí es multipliqui. És un lloc pensat per facilitar el descobriment de nous camins. I els que hem decidit venir som els encarregats de fer-ho: som els encarregats de crear coses noves per augmentar la diversitat i la riquesa de l’univers. Si vols més informació sobre aquest tema, et recomano la sèrie d’articles que vaig escriure sobre el sentit de la vida humana.

El fet d’oblidar les nostres vides passades ens ajuda molt en aquesta tasca. En certa manera, som com nens que veuen el món per primera vegada, i això ens permet ser més creatius i expressar-nos amb més llibertat. Per altra banda, també fa que la vida tingui moments complicats, perquè sovint ens sentim molt desorientats, però si som capaços de dominar la situació, li podem treure un gran profit. Gràcies al fet d’oblidar les vides passades, som molt més imprevisibles, i això ens permet crear coses que encara ningú en tot l’univers s’ha imaginat.

Tu Ets una Ànima Molt Valenta

Així que no som àngels caiguts, com tendim a pensar. De fet, som àngels elevats. Vam oblidar el nostre passat voluntàriament per poder viure de forma més creativa. S’ha de ser molt valent per fer una cosa així.

Recorda-ho sempre, sobretot els dies que sentis que no vals gaire. Tu ets una de les ànimes més valentes i creatives de tot l’univers. Això és el que ets.

2 respostes a “Per Què No Recordo Qui Vaig Ser en Vides Passades?”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.