Podries Ser de Qualsevol Altra Manera, però Ets Així – Per Alguna Cosa Serà

Tens una funció a l'universTot l’univers és energia, i això ens inclou a tu i a mi. Això vol dir que podries ser qualsevol altra cosa, perquè estàs fet del mateix “material” que les galàxies, les estrelles i els planetes. Podries ser el Sol, la Lluna, una planta o qualsevol altra persona.

Però, curiosament, de totes les coses que es podrien fer amb l’energia que ara mateix forma part de tu, l’univers ha decidit fer-te tal i com ets ara. Una pregunta interessant és: per què?

O el que és el mateix, per què les coses són com són?

Si mirem al nostre voltant, veurem que tot el que existeix compleix un fet molt important: tot té una forma associada a la seva funció. Els edificis tenen la forma que tenen perquè hi puguem viure, el cor és com és per impulsar la sang, els arbres tenen arrels per captar els nutrients del terra, etc. Qualsevol cosa, tant si és un objecte com un ésser viu, té una forma associada a una determinada funció. Això és compleix sempre. I ni tu ni jo en no som cap excepció.

Així que, per què ets com ets? No és per casualitat, ni per bona o mala sort. Simplement tens una funció dins de l’univers, i la teva forma és òptima per poder dur-la a terme. Ets la persona millor preparada per fer allò que l’univers t’ha encarregat. Sense cap mena de dubte, ets algú molt especial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Current ye@r *