Qui Són els Lemurians, On Són Ara i Quin Paper Tenen a la Teva Vida

Qui són els lemuriansEls lemurians són un dels grans misteris de la història de la humanitat.

Per a moltes persones són una peça clau de la nostra evolució. Per a moltes altres ni tan sols existeixen.

Avui parlarem de qui són els lemurians exactament i de quin paper tenen a la nostra vida.

Aquest missatge és un missatge canalitzat, com altres que he publicat anteriorment al blog. Però aquesta vegada és diferent a totes les altres. L’ésser que transmet el missatge d’avui és diferent del de les ocasions anteriors, i l’energia que conté també.

La meva part més terrenal de vegades té dubtes a l’hora de publicar aquest tipus de missatges. Sé que a moltes persones els poden resultar una mica estranys, i fins i tot incòmodes.

Però crec que això no és un motiu per a no publicar-los. I també m’agrada molt la idea de poder compartir qualsevol tipus d’informació, i que cadascú la faci servir com millor li sembli segons els seus propis criteris.

Així que comparteixo aquest missatge amb tu sabent que potser et ressona o potser no, però amb l’esperança que en algun punt et sigui d’utilitat.

És un missatge que ve d’un lloc molt especial, i és ple de llum, amor i esperança.

Un Missatge des d’un Lloc Molt Especial

Salutacions germà, fill i amic. Ens dirigim a tu des d’un lloc molt especial que en uns moments et revelarem.

Ens agradaria molt fer-te arribar un nom exacte i una explicació concreta de qui som. De fet, estem enviant aquesta informació en aquest missatge, però no està sent rebuda pel canal que el transmet.

No passa res. Ho entenem perfectament. Ja arribarà el moment. Els vostres cors i les vostres ments s’estan obrint a poc a poc, i tot requereix el seu temps.

Sabem que la informació que et transmetrem avui té el potencial de causar-te certa sorpresa i, en un primer moment, fins i tot rebuig. La ment humana té uns determinats esquemes formats, i no és fàcil acceptar noves idees que es troben fora d’aquests esquemes.

Així que anirem a poc a poc. No hi ha pressa.

Primer hem de preparar el terreny. La teva ment segurament no acceptarà d’entrada el que volem dir-te; és una mica estrany. Així que la millor opció que tenim d’arribar a tu és a través del teu cor.

Si et sembla bé, farem una cosa, i començarem a fer-la ara.

Des del lloc on som, que encara no t’hem dit quin és, començarem a enviar-te un flux creixent d’amor incondicional. Serà una cosa gradual, que anirà creixent a poc a poc. Primer farem que la nostra energia es dirigeixi cap a tu i que es quedi a una certa distància, perquè puguis començar a sentir la seva escalfor.

Això ho podem fer sense dificultat. És igual on siguis i en quin moment siguis. Per a nosaltres és indiferent. Som amb tu ara.

I et convidem a sentir-nos.

Pots sentir que no estàs sol ara mateix?

Pots sentir que ens estem acostant a poc a poc?

Si ens dones permís, ens anirem apropant cada vegada més. Ens situarem just al teu costat. Posarem les nostres mans sobre les teves espatlles. T’envoltarem amb els nostres braços.

Si ens dones permís, ho farem. Només si ens dones permís.

Ens en dones?

Et convidem a deixar que sigui el teu cor qui vagi al davant, i que la teva ment el segueixi. No intentis entendre-ho amb la ment abans d’obrir el teu cor. Fes-ho a l’inrevés: primer sent, i després deixa que la teva ment intenti entendre això que sents.

Però primer sent.

El teu cor és qui realment sap.

Has deixar que et guiï si vols tornar a connectar-te amb qui ets de veritat.

El Motiu pel qual Ets Aquí

T’hem dit que et direm qui som i on som. Però també t’hem dit que anirem a poc a poc. Encara que hem estat junts milions de vegades abans, per a tu és com si fos la primera vegada. I entenem que tot necessita el seu procés.

Començarem pel lloc on som. És un lloc important.

És possible que aquest no sigui el primer missatge canalitzat que llegeixis. Està arribant molta informació canalitzada ara mateix a la Terra, i ja s’ha convertit en una cosa bastant habitual. Però la majoria de missatges arriben des de “dalt”: missatges de pleiadians, arcturians, éssers de llum, àngels, mestres ascendits, etc.

En el nostre cas és diferent, i si has obert bé el teu cor segurament ho hauràs notat. La nostra energia també és pura i lluminosa, però té un color diferent.

Perquè nosaltres no som a “dalt”, som a “baix”.

Som al centre de la Terra.

És el lloc on vivim des de fa mil·lennis, i hem sigut aquí durant tot aquest temps, esperant aquest moment.

Et deixem uns instants perquè processis aquesta idea.

Com t’hem dit anteriorment, et convidem a sentir primer amb el cor, abans d’analitzar-ho amb la ment.

A la teva ment li semblarà molt estrany. Al teu cor no tant.

Som al centre de la Terra, això és cert, però no de la manera que segurament has pensat en primer lloc. Si ara mateix fossis al centre del planeta, no ens veuries. Som allà, però en un pla diferent de freqüència. Som éssers de cinquena dimensió, i la nostra vibració es troba en un rang diferent del que teniu ara.

Som al centre de la Terra perquè nosaltres representem la llavor del que la Terra és. La nostra funció principal és mantenir el record de per què la Terra es va crear i per què és com és.

Durant tots aquests mil·lennis en què la humanitat ha vagat per la penombra, nosaltres hem continuat aquí mantenint viva aquesta informació. I hem estat transmetent-la sense interrupció en tot moment.

En molts moments de la teva vida, tens la sensació que hi ha alguna cosa més, oi? Tens la sensació que tot això ha de tenir un sentit.

Aquesta sensació, en part ve de la teva pròpia ànima. La teva ànima sap per què ets aquí, i constantment t’empeny perquè puguis recordar-ho.

Però en part també ve de nosaltres.

Nosaltres estem emetent constantment la informació de qui sou i per què sou aquí, com si fóssim una emissora de ràdio. I, a nivell subconscient, tots vosaltres heu estat rebent, i seguiu rebent a dia d’avui, aquesta informació. I us impulsa a voler recordar i a sentir que tot té un motiu.

Avui, afortunadament, hem aconseguit arribar a tu d’una forma més clara i directa del que hem aconseguit mai. I això és per a nosaltres un motiu de gran alegria i celebració.

El futur de la Terra no està escrit, així que no sabem què passarà. Però ara mateix hi ha el potencial que, si segueixes obrint la ment i el cor, en futures comunicacions puguem explicar-te amb més claredat qui ets i el motiu de la teva estada aquí.

Però la nostra intenció principal no és seguir utilitzant el canal que estem utilitzant ara. Seria molt millor que poguéssim connectar amb tu directament, sense intermediaris.

Així que et convidem a interpretar aquest missatge no com un missatge en si mateix, sinó com una trucada. Imagina’t que el teu telèfon interdimiensional està sonant.

I et convidem a agafar-lo.

Si vols agafar-lo, només has de obrir-nos el teu cor i la teva ment. Et recordem que som al centre de la Terra. No és casualitat que siguem aquí. Som la llavor de la Terra. Som la font de tot el que està passant aquí.

Som el que molts de vosaltres vau ser fa molt de temps, quan junts vam posar en marxa aquesta aventura.

T’hem dit que et diríem nostre nom, i encara no ho hem fet. Ho farem ara.

Som els Lemurians. Abans érem a la superfície, i ara som al centre. Aquest és el camí que segueixen les llavors: de la superfície, al fons.

Sabem que el teu cor es calmarà si connectes amb nosaltres.

Però és una decisió teva, per descomptat, i nosaltres no ens acostarem més si no ho vols.

Per la nostra banda, estem disponibles en tot moment.

I tenim moltes coses per explicar-te.

Des del centre, amb molt d’amor, molta llum i molta esperança,

Els Lemurians.

4 respostes a “Qui Són els Lemurians, On Són Ara i Quin Paper Tenen a la Teva Vida”

Hola Jan!
Em quedo en l’obertura del que arribi. El cor ho vol. La ment s’hi resisteix. Observo i em deixo sentir.
Gràcies
Una abraçada fins demà passat
Anna

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Current ye@r *