Com Activar el Poder de la Ment amb Tapping

com activar el poder de la mentEl poder de la ment és molt gran. Immens. Realment pot aconseguir qualsevol cosa.

Cada vegada ens estem obrint més a aquest poder i començant a veure que és veritablement il·limitat. Però tot i així, encara ens falta bastant per dominar-lo completament.

Avui parlarem de com activar el poder de la ment amb una de les tècniques més poderoses que tenim actualment: el tapping.

Si dominem la nostra ment, dominem la nostra vida.

I amb tapping podem aconseguir-ho.

L’Immens Poder de la Ment

La idea d’escriure aquest article em va venir després de llegir un comentari molt interessant sobre el poder de la ment en un dels articles del bloc.

En l’article “És Possible Canviar la Realitat Només amb la Ment?”, Antonio Ruezga comenta que la probabilitat que una dona es quedi embarassada sense voler és molt baixa (el període d’ovulació és molt curt, i hi ha altres “dificultats” pel camí) i, no obstant això, hi ha molts embarassos no desitjats. Com pot ser?

Doncs l’Antonio explica que es parla molt sovint de com n’és de perillós tenir relacions sense protecció, i això ha fet que la majoria de nosaltres creguem que és molt fàcil que es produeixi un embaràs si no vigilem. I en creure que passarà, passa. Independentment de les probabilitats. Així de poderosa és la ment.

En canvi, creiem que és molt difícil aconseguir una gran quantitat de diners (per exemple, que ens toqui la loteria), i per això no ens passa.

Personalment, no he fet el càlcul exacte de la probabilitat que es produeixi un embaràs no desitjat, però recordo haver-me preguntat diverses vegades com és possible que n’hi hagi tants. I el raonament de l’Antonio em va semblar molt bo. Estic totalment d’acord que amb les nostres creences modifiquem la realitat.

La reflexió final que fa l’Antonio és: llavors, si som capaços de “convèncer” a la nostra ment que alguna cosa és fàcil que passi, passarà, oi?

I la resposta és sí. El que la nostra ment accepta com a cert, es torna cert.

La nostra ment i la realitat estan totalment connectades. De fet, la ment ÉS la realitat.

Com Activar el Poder de la Ment

Així doncs, si volem que alguna cosa passi, el pas més important és que la nostra ment ho cregui possible. És com plantar una llavor: hem de “plantar” la idea del que volem al nostre cap. Si la nostra menta l’accepta, la llavor creixerà i es farà realitat.

En el mateix comentari, Antonio es pregunta si és possible realitzar aquest procés de forma ràpida. És a dir, que la nostra ment es convenci que alguna cosa és possible en molt poc temps. Seria molt poderós, sens dubte, perquè si sabéssim fer-ho, podríem introduir qualsevol idea que volguéssim a la nostra ment en un instant i fer realitat qualsevol cosa molt ràpidament.

Personalment, crec que això és possible, però no sé com fer-ho. No sé com canviar totes les creences de la meva ment ràpidament. Algunes sí, però moltes no. Ara mateix crec que és força difícil aconseguir-ho (i com crec que és difícil, per a mi ho és 😉 ).

El que sí que veig més assequible és canviar les idees de la nostra ment de forma progressiva. En lloc de voler aconseguir-ho en un segon, fer-ho en uns mesos (o uns anys).

Segons com es miri, un període de mesos o anys pot semblar molt llarg. Però si ho penses, el més habitual en la nostra societat és passar-se la vida sencera sense grans canvis ni grans èxits. Així que, vist d’aquesta manera, aconseguir el que desitges en uns mesos en realitat és bastant ràpid.

I per aconseguir una cosa així sí que tenim una eina molt poderosa i efectiva: el tapping.

Com Activar el Poder de la Ment amb Tapping

El tapping és una tècnica molt eficaç que té una gran quantitat d’aplicacions. I una d’elles és canviar les idees que limiten el poder de la ment.

Amb tapping podem canviar el que pensem amb relativa facilitat.

(La idea bàsica del tapping consisteix a definir amb una frase el tema que es vulgui tractar i després donar-se uns cops molt suaus en uns punts concrets del cos. Si no coneixes aquesta tècnica, pots descarregar-te “El Poder del Tapping”, un llibre gratuït que explica com fer-ho: http://www.jananguita.cat/llibre-gratis-tapping. És molt senzill i molt efectiu.)

La manera de fer servir el tapping per canviar les nostres creences és fer una llista de totes les creences que tenim que estan obstaculitzant el nostre camí. I després buscar una frase que descrigui cada creença. Per exemple:

  • Crec que sóc massa gran per estudiar una carrera.
  • Crec que no tinc la formació necessària per aconseguir una bona feina.
  • Crec que no sóc prou intel·ligent.
  • Crec que no valc prou perquè algú m’estimi.
  • Crec que els rics són males persones.
  • Crec que els diners són dolents i bruts.
  • Crec que no hi ha recursos suficients a la Terra per a tothom.
  • Crec que tal malaltia és incurable.
  • Etc.

I després fer una ronda de tapping per a cada creença. Això farà que totes les idees que et limiten vagin sortint de la teva ment, i que al final només quedin les que van a favor del teu creixement.

Perquè aquest procés sigui veritablement efectiu, cal tenir dues coses molt en compte. La primera és que cal investigar a fons i buscar bé totes les creences limitadores que hi ha a la nostra ment. En general, n’hi ha moltes més de les que surten en un primer intent.

Aquest és el motiu pel qual aquest procés necessita temps: en general, cal fer-ho en diversos dies i anar buscant de forma molt exhaustiva, estant sempre molt atents a tot el que pensem. I tractar qualsevol idea que tinguem al cap i que vagi en contra del nostre benestar.

I el segon punt important és que és possible que en alguns casos creguis que algunes de les coses que penses no són creences, sinó fets. Per exemple, potser penses que no és que creguis que els recursos de la Terra són limitats, és que realment ho són. És un fet.

Doncs bé, és un tema molt profund que es mereix un article sencer, però no és així. Tots els pensaments del nostre cap són només això: pensaments. I es poden canviar.

I si canviem els pensaments, canvia la realitat.

Aquest és l’enorme poder de la ment.

Aquest és l’enorme poder de la teva ment.

4 respostes a “Com Activar el Poder de la Ment amb Tapping”

Moltes gràcies Jan, els teus articles són molt interessants.
Referent al dubte de com podem fer creure a la nostra ment en poc temps que alguna cosa concreta és possible, mentre llegia m’ha vingut al cap algunes coses apreses d’altres investigadors que també asseguren que la ment crea la realitat. Es tractaria de fer creure a la nostra ment que el que volem aconseguir ja ha passat (com saps, la ment no distingeix si una cosa és real o inventada).
La clau estaria en fer sentir al nostre cos que el que ens estem imaginant està passant en realitat, és a dir, per exemple ens imaginem que ja no tenim dolor d’esquena, ens imaginem saltant a la vora del nostre fill petit mentre movem les mans segons la nostra “pel.lícula” i sentir alegria, agraiment, goig per no tenir dolor i viure aquest moment. Llavors la nostra ment haurà assumit que és possible perquè “ja ho ha viscut”.
Espero haver-me explicat i que et pugui servir.
Salutacions i Gràcies per la teva dedicació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Current ye@r *