Com Acomiadar l’Any 2020 de Forma Lluminosa i Positiva

Com acomiadar l'any 2020Aquest any 2020 està sent molt especial en molts sentits. Difícilment l’oblidarem mai.

I ara que és a punt d’acabar-se, crec que és important fer un repàs del que ens ha deixat per tancar-lo com es mereix.

Moltes persones estan desitjant que s’acabi i que arribi d’una vegada l’any 2021. Sens dubte, no està sent un any fàcil.

Però darrere de la seva aparença “negativa”, aquest any té un gran potencial positiu.

I més enllà de les circumstàncies complexes que ens envolten, podem acomiadar-lo de forma lluminosa i aprofitar-lo.

L’Energia de l’Any 2020

En primer lloc, començarem repassant l’energia principal de 2020. I després veurem com s’ha manifestat aquesta energia a nivell concret i com podem acomiadar l’any per aprofitar-la.

Com vam explicar en el primer article de l’any, 2020 té l’energia de el 4 (pots llegir l’explicació completa aquí). Això ho podem obtenir sumant les xifres que formen el número 2020:

2020 = 2 + 0 + 2 + 0 = 4

I el 4 és el número de les formes fixes, les estructures i la rigidesa. I també és un número associat a la monotonia i l’avorriment. Així que, a nivell potencial, l’any 2020 té l’energia de les formes fixes, la monotonia i la rigidesa.

A més a més, el número 2020 té totes les xifres parells, i els números parells són més rígids que els imparells. I això li dóna encara més energia de rigidesa.

Amb tot això, vam dir que existia el potencial que moltes persones pensessin que l’any 2020 és un any dolent. I ara, vist en perspectiva, no hi ha dubte que ha estat així.

Però encara que aquest any tingui aparença de “dolent”, al seu interior hi ha un gran potencial positiu.

Per dos motius principals.

El primer és que, a més a més de ser el número de la rigidesa i de les estructures fixes, el 4 és també el número de l’estabilitat i la seguretat. Així que l’any 2020 també té un gran potencial per a la seguretat.

I el segon és que, tot i que l’energia principal de l’any 2020 és el 4, també hi ha diversos 5 “amagats” en el seu interior (el número 2020 està format per dos 20 que salten molt a la vista, i el 20 és 4 x 5) . I el 5 és el número del dinamisme i la vida. Això vol dir que, més enllà de la seva aparença, tot el que passa aquest any està al servei de la vida.

Tenint això present, podem resumir l’essència de l’any 2020: és un any amb un gran potencial per a les formes fixes i la rigidesa, i també per a la seguretat i l’estabilitat.

I tot al servei de la vida.

La Interpretació l’Any 2020 a Nivell Global

Tenint en compte aquestes idees sobre l’essència de l’any 2020, i sabent tot el que ha passat durant aquests mesos, podem interpretar com s’ha manifestat la seva energia a nivell concret. Primer parlarem una mica dels esdeveniments globals que han succeït, i després de les experiències individuals de cadascú.

Pel que fa a la rigidesa, és bastant evident que, a nivell global, aquest any ha estat molt rígid. La manifestació més clara d’això són les restriccions que hem viscut i que seguim vivint. I també ha estat un any bastant avorrit i monòton per a moltes persones.

El que no és tan clar és com s’ha manifestat el tema de l’estabilitat i la seguretat. D’entrada, pot semblar que l’any 2020 ens ha portat de tot menys aquestes dues coses.

Aquí cal tenir present que l’energia d’un any no és una predicció del que passarà, sinó simplement un potencial. Cada any té una energia que facilita unes determinades circumstàncies, però això no vol dir que hagin de passar segur. Que passin o no, depèn totalment de nosaltres.

Tot i així, jo personalment sí que crec que molts dels successos d’aquest any estan relacionats amb la seguretat i l’estabilitat. Potser no a curt termini, perquè moltes persones ara se senten menys segures que abans, però sí a mig i llarg termini.

Aquest any s’han remogut moltes coses, i sempre que es remou alguna cosa, es generen incomoditats. Però és molt possible que de tot això en surtin noves idees (noves maneres d’organitzar-nos, noves polítiques, etc.) que a la llarga sí que generin més estabilitat i seguretat per a tothom.

Entenc que moltes persones no ho veuran així, però jo crec que d’aquí a uns anys estarem molt millor que ara (sóc molt optimista respecte al futur de la humanitat, sí 🙂 ). I mirarem enrere i pensarem que molts canvis importants van començar el 2020.

Però és només una visió personal, per descomptat. El temps dirà si serà així o no.

Com tot, depèn de nosaltres.

La Interpretació l’Any 2020 a Nivell Personal

Però més enllà dels esdeveniments globals que han succeït, a nivell personal el que més importa és com ho vivim cadascun de nosaltres. Independentment de la situació general del planeta, tots tenim el poder de crear el nostre propi camí.

I aquí sorgeix una pregunta important: com has viscut tu aquest any?

I més important encara: com tens intenció de viure els dies que queden perquè acabi?

Com hem comentat, un dels grans potencials d’aquest any és crear una major seguretat a les nostres vides. I tots ho tenim al nostre abast.

En alguns casos, això pot fer-se directament, i els resultats es veuen de seguida. Per aquest motiu, hi ha moltes persones que han fet passos aquest any que les han enfortit clarament.

En altres, en canvi, primer cal preparar el terreny i treure algunes coses velles. I llavors els resultats visibles triguen més.

Però l’essència principal és la mateixa per a tots.

Un món més segur és en camí.

I una molt bona manera de tancar l’any és tenir-ho ben present.

Pots fer-ho de moltes maneres: pots fer una petita meditació connectant amb la idea de la seguretat; pots repassar les coses que t’han passat aquest any i mirar com, més enllà de les aparences, les pots aprofitar per construir una vida més segura; pots imaginar-te mentalment un flux de seguretat arribant fins a tu, o pots fer-ho de qualsevol altra manera que sentis. L’important és connectar amb l’energia de la seguretat.

Tots necessitem sentir-nos segurs per poder desenvolupar-nos al màxim.

I aquest any ha vingut per donar-nos exactament això.

Com més aviat ens hi obrim, abans arribarà.

Un gran abraçada,

Jan

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.