Com Activar la Glàndula Pineal i Connectar amb l’Enorme Llum que Hi Ha dins Teu

Com activar la glàndula pinealAvui parlarem de com activar la glàndula pineal.

Aquesta és una expressió que es fa servir molt últimament, però, què significa exactament? I per què és important?

Avui aprofundirem en aquest tema.

La glàndula pineal és un punt molt important del nostre cos. És una porta que condueix a un nivell de consciència molt més elevat.

I quan vulguem la podem obrir.

Què És la Glàndula Pineal

A nivell físic, la glàndula pineal és una glàndula situada al centre del nostre cervell que genera algunes hormones necessàries per al nostre funcionament biològic. Però a part d’aquesta funció biològica, té una altra funció més subtil, que és la que comentarem avui.

Per comprendre bé aquesta altra funció, primer hem de parlar de tres punts molt importants que hi ha al nostre cos. La glàndula pineal no treballa sola, i per comprendre-la bé a ella, hem de conèixer també els seus companys. Són aquests:la-glandula-pineal-1Si fa temps que visites al blog, és possible que ja coneguis aquests punts. N’he parlat diverses vegades. El punt (3) és la glàndula pineal.

Els tres punts estan situats a l’eix del cos, a l’altura de l’entrecella. Així:la-glandula-pineal-centreLa diferència entre ells és que el punt (1) és a la part frontal del cap, el punt (2) a la part posterior i el punt (3) al mig.

La Funció d’Aquests Punts

La característica principal de la glàndula pineal, i el motiu pel qual és tan especial, és precisament que està situada al punt mig entre els punts (1) i (2). Així que primer cal explicar aquests dos punts abans de parlar del (3).

Aquests dos punts estan explicats en detall en aquest article, però resumint-ho, el punt (2) és el punt per on entra en nosaltres la llum divina d’on venim. És el nostre punt de connexió amb la Font Original. Si centres la teva atenció en aquest punt, veuràs que és un punt de consciència pura. En ell no hi ha formes, només llum.

El punt (1), en canvi, és tot el contrari. És el punt de les formes. És el punt on la nostra consciència es fa més densa i estreta, i apareixen les ombres.

Aquestes diferències entre els punts (1) i (2) les pots comprovar per tu mateix amb relativa facilitat. Només has de centrar-hi la teva atenció i mirar com et sents.

En primer lloc, centra la teva atenció en el punt (1). I fixa’t en com et sents.

I després fes el mateix amb el punt (2). No cal que el toquis ni que facis res en especial, només centrar la teva atenció mental en aquesta zona del teu cap. Com et sents ara?

Si no ho has fet mai, al principi pot costar una mica, però de seguida veuràs que la diferència és enorme. Quan centris la teva atenció en el punt (1), et sentiràs dens i pesat, i probablement preocupat. En el punt (2), en canvi, et sentiràs molt més lleuger, pur i ple de pau.

El punt (1) és el punt del món físic, amb tot el que això comporta.

El punt (2) és el punt de la font original.

(Per aquesta raó, el punt (2) té un gran poder curatiu i d’expansió de consciència. Tens més informació sobre això aquí i aquí).

La Funció de la Glàndula Pineal

Un cop entenem els punts (1) i (2), podem parlar de la glàndula pineal, que és el punt (3): el punt intermedi entre els punts (1) i (2).

Nosaltres, com a éssers humans, tenim una part densa i una part subtil. Som part llum pura i part matèria. Per aquesta raó tenim els punts (1) i (2) al nostre cos. Al punt (2), la llum original de la Font entra en nosaltres. I al punt (1), aquesta llum es fa estreta i es condensa. Així:la-glandula-pineal-2Aquesta capacitat de condensar la llum és la que ens permet crear coses al món físic. Si no tinguéssim el punt (1), no podríem crear res. Seríem llum pura sense cap forma.

El problema és que ens hem centrat massa en el punt (1) i hem oblidat la resta. Si t’hi fixes, en el nostre dia a dia, estem gairebé sempre centrats en el punt (1). Per això tensem el front quan ens concentrem. Pensem des del punt (1) i observem el món des del punt (1). I per això vivim amb un nivell de consciència tan limitat.

Per altra banda, tampoc seria positiu centrar-nos exclusivament en el punt (2). En aquest punt hi ha molta pau i molta llum, però no hi ha creació. Si només existís el punt (2), no existiria res que tingués forma.

I aquesta és la raó de ser de la glàndula pineal. El punt (3) és un punt on hi ha prou llum per viure amb un nivell de consciència elevat i, al mateix temps, la llum és prou densa com per poder crear formes amb ella.

El punt (3) és el punt d’equilibri entre la llum pura i la matèria. És el punt d’equilibri entre la nostra part humana i la nostra part divina.

Com Activar la Glàndula Pineal

La funció de la glàndula pineal és ser un punt de connexió entre la nostra part divina i la nostra part física. I activar la glàndula pineal significa activar aquesta connexió: viure a la Terra com a éssers físics i, al mateix temps, estar connectats amb la llum original d’on venim.

Una manera d’aconseguir-ho és centrar-nos mentalment en el punt (3) i aprendre a viure des d’allà: allunyar-nos del punt (1), que és on som ara, i dirigir-nos cap al punt (3).

Com tot, requereix una mica de pràctica, però la idea és molt simple. El primer pas és fixar-te que hi ha un punt des del qual observes el món que t’envolta, i després prendre consciència d’on és aquest punt. Imagina’t que el teu cos és una gran torre i que tu ets un petit vigilant que observa el món des de dins de la torre. En quin punt exacte de la torre estaria situat aquest vigilant? En quin punt exacte es troba el centre de la teva consciència?

Si fas aquest exercici, veuràs que segurament la teva consciència està centrada a prop del punt (1). No és als genolls, ni a la panxa ni als braços. És a la part superior del cap, una mica cap endavant.

Però aquest centre de consciència es pot moure. Pots desplaçar el teu centre de consciència i portar-lo a altres llocs. I per activar la glàndula pineal s’ha de fer exactament això: moure el centre de consciència cap al punt (3). Imagina’t que el petit vigilant de la torre es pot moure lliurement pel teu cap, i porta’l cap al punt (3).

A part d’anar cap al punt (3), també pots anar cap al punt (2) si vols. El punt (2) té un gran poder sanador i revitalitzant, i va bé visitar-lo de tant en tant. Però la major part del temps, segurament estaràs més còmode al punt (3).

Un pas que sol ajudar molt en aquest procés és relaxar el front. Durant el teu dia a dia, fixa’t si vas amb el front tens. I, en cas afirmatiu, relaxa’l tant com puguis. Tenir el front tens és un símptoma clar que estem centrats en el punt (1).

A mesura que t’acostumis a estar més i més temps centrat en el punt (3), la teva glàndula pineal s’anirà activant i s’enfortirà la connexió entre la teva part humana i la teva part divina.

Aquest és un procés molt transformador, perquè canvia completament la nostra manera de veure el món. En activar la glàndula pineal, passem a mirar la vida des d’una perspectiva més àmplia i amb més informació.

És com encendre una llum dins de la nostra ment.

I tot es veu més clar quan s’encén la llum.

Un gran abraçada,

Jan

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.