Com Augmentar la Teva Vibració Interna i Omplir la Vida de Llum i Creativitat

Com augmentar la teva vibracióLa setmana passada vaig publicar un vídeo que explica què significa exactament l’expressió “augmentar la nostra freqüència de vibració” i per què és important fer-ho.

En aquest vídeo explicava que les freqüències altes tenen dues característiques molt importants:

  1. Tenen més capacitat creativa que les freqüències baixes (poden crear més coses).
  2. Tenen un nivell de consciència més gran (poden percebre més coses).

Així doncs, si augmentem la nostra vibració, augmentem la nostra creativitat i també el nostre nivell de consciència.

Després de publicar aquest vídeo, vaig rebre diversos missatges preguntant sobre com portar-ho a la pràctica: com ho podem aconseguir?

Doncs bé, això és del que parlarem avui: de com podem augmentar la nostra vibració i convertir-nos així en persones més creatives i amb un nivell de consciència més alt.

És una cosa que tots tenim al nostre abast.

El Camí per Augmentar la Vibració

Tenint en compte que el fet d’augmentar la vibració està directament relacionat amb la consciència i la creativitat (tens més detalls sobre això aquí), si volem tenir una vibració més alta, també podem preguntar-nos com augmentar la nostra creativitat i la nostra consciència, que a efectes pràctics és el que més importa.

I això té un camí molt clar: augmentant el nostre amor.

La creativitat i la consciència estan completament lligades a l’amor. Només es pot ser creatiu i tenir un nivell alt de consciència a través de l’amor.

Per un costat, la creativitat va sempre unida a l’amor perquè només l’amor pot crear. Només podem crear una cosa quan l’estimem. Quan no estimem, el que fem és destruir.

I per un altre, la consciència alta està unida a l’amor perquè tenir un nivell de consciència alt implica ser capaç de percebre i entendre bé les coses que ens envolten. I per percebre una cosa hem de estimar-la.

Quan estimem les coses del nostre entorn, ens obrim a elles, deixem que entrin dins nostre, i d’aquesta manera podem percebre-les i entendre-les. En canvi, quan no estimem una cosa, creem una barrera al nostre voltant que la rebutja, i així no podem percebre-la bé ni entendre-la.

Així doncs, el camí per augmentar la nostra vibració és augmentar el nostre amor.

Els éssers que senten i expressen molt d’amor tenen una vibració alta.

Els éssers que senten i expressen poc amor tenen una vibració baixa.

Com Augmentar el Nostre Amor

Un cop arribem a aquest punt, la següent pregunta és: i com podem augmentar el nostre amor?

D’entrada, podria semblar que la resposta a aquesta pregunta hauria d’estar relacionada amb els actes: per estimar, hem de fer actes amorosos: ajudar els altres, fer coses pel nostre entorn, etc.

Però aquesta resposta no és del tot correcta. Els actes tenen un cert pes en l’amor de la nostra vida, però molt poc. Per això hi ha tantes persones que s’esforcen molt amb els seus actes però la seva vida no s’omple d’amor.

La resposta correcta es troba en els nostres pensaments: per omplir la nostra vida d’amor, hem de pensar amb amor.

L’amor que flueix cap a tu en cada moment de la teva vida no depèn del que estàs fent en aquest moment, sinó del que estàs pensant.

T’ho pots imaginar com un torrent d’amor que està viatjant cap a tu, i que tu, amb els teus pensaments, t’obres o et tanques a aquest torrent d’amor.

Si tens pensaments amorosos i constructius, la teva ment s’obre i l’amor flueix cap a tu.

Si tens pensaments negatius i de rebuig cap a alguna cosa, la teva ment es tanca i l’amor no pot arribar.

Per aquest motiu, sempre que penses en coses positives et sents bé, i sempre que penses en coses negatives et sents malament. Les teves emocions són un indicador que t’avisa de la quantitat d’amor que està arribant a tu. I depenen únicament del que estàs pensant (tens més informació sobre això aquí).

Com Augmentar la Nostra Vibració Interna

Així doncs, sempre que pensem de forma amorosa i positiva, l’amor flueix fins a nosaltres i la nostra vibració augmenta.

I sempre que tenim pensaments de rebuig cap a alguna cosa, l’amor s’estanca i la nostra vibració baixa.

Per tant, si volem augmentar la nostra vibració interna, hem de pensar en coses constructives.

En principi, la idea és simple, però a la pràctica ens costa fer-ho. La majoria de persones no sabem controlar els nostres pensaments de forma conscient, i això fa que vagin apareixent a la nostra ment de forma descontrolada. I sovint acabem pensant en coses que no volem i que no ens afavoreixen.

Però això es pot canviar.

La ment és com un múscul i, com tots els músculs, es pot enfortir.

I la manera d’enfortir-la és exercitar-la.

Si vols aprendre a pensar de forma més constructiva, i amb això augmentar la teva vibració, pots exercitar la teva capacitat de triar els pensaments, i poc a poc s’anirà enfortint.

Pots escollir alguns exercicis sobre pensament positiu (per exemple aquest o aquest) i fer-los de forma regular. D’aquesta manera, desenvoluparàs la capacitat de crear pensaments que ressonin cada vegada més amb el que realment ets i vols.

És molt semblant a fer exercici físic regularment.

Si exercites el cos de forma equilibrada i saludable, el teu estat físic millora.

Si exercites la ment de manera constructiva, la teva vibració augmenta.

I quan la teva vibració augmenta, la vida s’omple de creativitat i de llum.

Una forta abraçada,

Jan

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.