Com Demanar Desitjos de Forma Efectiva: les Tres Claus Perquè Es Compleixin Sempre

com demanar desitjosUn dels molts canvis que està vivint la humanitat actualment és que ens estem adonant que tenim un gran poder interior.

Encara no el comprenem del tot, però veiem que estem connectats amb la força universal que crea les coses, i que podem comunicar-nos amb ella i utilitzar-la per aconseguir el que desitgem. Realment podem demanar desitjos i que es compleixin.

La gran qüestió és com fer-ho.

I més concretament, com fer-ho perquè funcioni de veritat.

El procediment bàsic per aconseguir-ho és pensar positivament en el que volem. La ment crea la realitat, així que si pensem en el que volem amb amor, al final s’acaba manifestant. (Si vols aprofundir en aquest tema, pots llegir els següents articles: Què és la ment, Com demanar un desig, Què és el poder psicotrònic)

Si ho has provat, segurament hauràs vist que funciona. La ment té un gran poder, i amb ella creem la realitat.

Però, aparentment, no funciona sempre. No sempre surt com esperem.

I acostuma a ser bastant frustrant.

Avui parlarem de com posar-hi remei. Partint de la base que hem de pensar positivament en el que volem, parlarem de com fer-ho perquè sigui realment efectiu.

És a dir, com demanar desitjos perquè es compleixin sempre. O com a mínim, que es compleixin cada vegada amb més freqüència.

Hi ha tres passos molt importants. I no sempre els tenim en compte.

El Primer Pas per Demanar Desitjos: Començar per Coses Petites

La força més poderosa que ens permet aconseguir coses és la fe. Sempre s’ha dit: “la fe mou muntanyes.” I és totalment cert.

Si una persona s’imagina una cosa amb la seva ment, i té la confiança absoluta que es farà realitat, tard o d’hora ho aconseguirà. És totalment inevitable. Forma part de les lleis profundes de l’Univers.

El gran problema és que costa molt pensar en una cosa i confiar-hi plenament; sobretot si és una cosa que no hem vist mai o una cosa que creiem que és difícil que passi. Per exemple, una persona que mai ha guanyat més de 1000 euros al mes, és molt difícil que s’imagini que en guanyarà 5000 i que tingui plena confiança que passarà. El més habitual és que tingui molts dubtes. I més si van passant els dies i no canvia res.

Per aquesta raó, moltes vegades no funciona. Sovint, quan descobrim que podem demanar desitjos, ens llancem de seguida a demanar els nostres grans somnis: resoldre les nostres grans preocupacions, aconseguir grans quantitats de diners, aconseguir grans objectius, etc.

Però és molt difícil mantenir la fe en coses tan grans durant un període llarg de temps. Potser podem fer-ho un o dos dies, però normalment no més. I llavors no obtenim el que volem.

Per això, el millor és començar per coses petites: resoldre algun problema menor, aconseguir una petita quantitat de diners, aconseguir algun petit objectiu, etc. D’aquesta manera, a mesura que anem aconseguint aquestes petites coses, la nostra confiança en el nostre poder mental anirà augmentant. I a mesura que anem tenint més confiança, podrem afrontar reptes majors amb més garanties d’èxit.

En general, la millor manera d’avançar és anar pas a pas i poc a poc. Sense pressa, però sense pausa.

Pas Dos: Demanar Sempre Coses Positives per a Tothom

Un altre punt molt important és tenir sempre present que la força universal que crea les coses és l’Amor. Tot el que existeix surt de l’Amor.

Per aquesta raó, a l’hora de pensar en el que volem aconseguir, ho hem de fer amb amor per a tothom. I assegurar-nos que serà positiu per a tothom. Aquesta és la manera que la força creativa de l’univers s’alineï amb els nostres desitjos i els faci realitat.

Dit així, pot semblar molt obvi, però la veritat és que moltes vegades no ho tenim en compte.

Per exemple, imagina’t que una persona vol tornar amb la seva ex parella, i que concentra la seva energia mental per aconseguir-ho. És això pensar amb amor? Doncs no del tot, perquè no sabem si recuperar la relació seria positiu per a l’altra persona o no. Potser sí, però també pot ser que no.

En un cas així, seria molt més amorós demanar una relació bonica amb algú, en lloc de demanar tornar concretament amb l’ex parella. De fet, aquesta és l’essència del desig, oi? Quan algú vol recuperar una antiga relació, en realitat el que desitja és estar bé amb algú. El que passa és que creu que només serà possible amb la seva ex parella, perquè té el record molt recent. Però no és així, pot ser amb moltes altres persones. Deixem, doncs, que l’univers decideixi. Nosaltres demanem una relació bonica, i l’Univers ja posarà la persona adequada al nostre camí. Així no interferim a la vida de ningú.

Un altre cas semblant és quan volem un ascens a la feina. Potser en aconseguir aquest ascens, l’hi traiem a una altra persona que també el volia. No ho sabem. No tenim la informació necessària. Ni tan sols sabem si realment som la persona més adequada per al nou lloc de treball.

Però l’Univers sí que ho sap. Així que millor deixar-ho a les seves mans. “Desitjo un ascens, si és positiu per a tots. I si no, una millora en la meva situació laboral en les condicions que l’Univers consideri adequades.”

És molt important formular els nostres desitjos i pensaments de manera que no posem obstacles a la vida de ningú. No demanar des de l’egoisme, sinó des de l’amor.

Hi ha suficient de tot per a tots.

I l’Univers està desitjant donar a cadascú el que més necessita.

Pas Tres: Estar Obert a Alternatives

Finalment, en la línia del punt anterior, és important no concretar els nostres desitjos més del necessari. Moltes vegades, el millor és fer peticions genèriques sense gaires detalls.

Si ens hi fixem, veurem que moltes vegades demanem amb por: por a estar sols, por de no tenir diners, por a patir, por que pateixin els nostres éssers estimats, etc. I, des d’aquesta por, demanem coses molt concretes: que tal persona faci tal cosa, que passi això en concret, etc. Creiem que l’única solució és que passi alguna cosa molt concreta, i que si no passa, no estarem bé.

Però això és causa de la nostra percepció limitada del món. En realitat, hi ha moltes solucions possibles. I moltes d’elles són molt més boniques que les que se’ns han acudit a nosaltres.

Per aquesta raó, és molt important estar obert a diferents possibilitats. Confiar que l’Univers ens donarà el que realment necessitem, fins i tot si nosaltres mateixos encara no sabem què és.

Una manera de fer-ho és simplement formular els nostres pensaments de manera que quedin oberts a possibles alternatives que no coneixem: “Univers, desitjo tal cosa, o una altra cosa que creguis que és millor per a mi i per a tothom.”

Però més que la manera concreta d’expressar-ho, el que realment importa és que ho fem amb amor cap a la vida, i que la nostra actitud sigui d’estar oberts a la possibilitat que els nostres desitjos es manifestin de maneres que no esperem.

Hem de demanar sempre amb amor, i una de les mostres més grans d’amor és confiar en la vida i en les seves infinites possibilitats.

Com es faran realitat els nostres desitjos?

És difícil saber-ho. Però si estem oberts, arribaran sorpreses molt més boniques del que mai hem imaginat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.