Com Expandir el Teu Coneixement i Aprendre Qualsevol Cosa que Vulguis Aprendre

Com expandir el teu coneixementAvui parlarem d’un mètode per expandir el teu coneixement i facilitar l’aprenentatge de qualsevol cosa que vulguis aprendre.

Aquest mètode va sorgir a partir d’una canalització de Kryon que vaig llegir fa un temps, on hi vaig veure una afirmació que em va impactar molt. Kryon diu que arribarà un moment en què, quan una persona sàpiga una cosa, automàticament la sabrà tothom.

És una idea impressionant, oi?

Això implicaria estar veritablement connectats. Tindríem tot el coneixement del món sempre al nostre abast. Només caldria que una sola persona descobrís una cosa, i de seguida ho sabríem tots els altres.

Segons com ho mirem, pot semblar ciència ficció. Aparentment, som molt lluny de viure una cosa així.

Però podem treballar en aquesta direcció i començar a convertir-ho en un fet real.

Som més a prop del que sembla.

La Gran Connexió entre les Nostres Ments

Un dels fets més profunds de l’univers, i que cada vegada més persones estem recordant, és que tot és una unitat.

La majoria de nosaltres ens sentim éssers separats, però en el fons estem completament units. El fet de sentir-nos separats és només una aparença que forma part de l’aventura de la Terra.

Tenint en compte això, si tot és una unitat, significa que les nostres ments també són una unitat. No hi ha milions de ments, una per a cada ésser, sinó que només hi ha una ment. Aquesta gran ment té diferents compartiments, i això ens produeix la sensació d’estar separats, però en el fons no deixa de ser una sola ment.

Si ho representem gràficament, seria una cosa així:Com expandir el teu coneixement 1En aquesta imatge, cada oval representa una ment d’una persona. En aparença, semblen separades, però en el fons estan unides les unes amb les altres.

Ara imagina’t que tu ets una d’aquestes ments aparentment individuals i que vols aprendre una cosa nova: un nou idioma, física quàntica, economia, una nova teràpia, algun concepte profund, etc. Si hi ha alguna persona al món que ja sap això que tu vols aprendre, pots connectar amb la seva ment i adquirir el seu coneixement. Així: Com expandir el teu coneixement 2En lloc d’aprendre-ho des de zero, pots partir del coneixement que l’altra persona té. En el fons, la seva ment és la teva ment, així que aquest coneixement en realitat ja el tens. Només has de portar-lo una mica més a prop teu.

Per fer aquest procés, no necessites conèixer l’altra persona. No necessites saber el seu nom ni saber on és. L’única cosa que necessites és saber que existeix i tenir la intenció de connectar amb ella. Pots prendre consciència que hi ha algú al món que ja sap el que tu vols saber, i obrir la teva ment a la idea de connectar amb el seu coneixement. I després deixar que aquest coneixement vagi arribant a tu.

Tan simple i poderós com això.

Com Expandir el Teu Coneixement

Aquest procés és molt eficaç, i val molt la pena practicar-lo, però també s’ha de deixar clar que això no vol dir que no calgui fer res més. A dia d’avui, la connexió entre les nostres ments encara és força feble, i en la majoria dels casos no és suficient per adquirir nous coneixements de forma completa.

Així que, si vols aprendre alguna cosa, segurament hauràs d’estudiar igualment.

Però si fas aquest exercici de connectar mentalment amb algú que ja sap el que vols aprendre, et serà més fàcil. Realment es produirà una connexió amb el coneixement de l’altra persona, i aquesta connexió enfortirà els teus estudis i ampliarà les teves capacitats.

És molt simple: cada vegada que vulguis aprendre una cosa nova, pregunta’t si hi ha algú que ja la coneix. I, en cas afirmatiu, connecta mentalment amb aquesta persona. No cal que sàpigues qui és, només has de saber que existeix. Si existeix, pots connectar amb ella.

Si estàs estudiant anglès, per exemple, és clar que hi ha moltes persones al món que saben anglès. Així que, quan vagis a classe o facis exercicis, pots prendre consciència d’això i connectar mentalment amb elles.

O si vols comprendre algun concepte que et sembla difícil, pregunta’t si hi ha alguna persona al món que ja l’entén. I, en cas que sí, connecta’t amb ella. No has de fer res especial, només posar-hi intenció.

Mantingut en el temps, aquest exercici tindrà un gran efecte, i veuràs com els teus coneixements s’aniran expandint cada vegada més. La teva ment s’anirà obrint, i cada vegada et serà més fàcil rebre i comprendre noves idees.

Però més enllà d’això, hi ha un altre benefici encara més important: si moltes persones ho anem fent de forma regular, a més a més d’expandir els nostres coneixements, anirem enfortint la connexió que hi ha entre les nostres ments. Anirem recuperant les connexions perdudes, i el coneixement i l’empatia començaran a fluir entre nosaltres cada vegada amb més facilitat.

D’aquesta manera, ens sentirem cada cop més a prop els uns dels altres, ens beneficiarem tots dels avenços que cadascú fa, i a poc a poc tornarem a viure com una unitat.

Que és el que realment som.

Un abraçada,

Jan

3 respostes a “Com Expandir el Teu Coneixement i Aprendre Qualsevol Cosa que Vulguis Aprendre”

Gràcies Jan i Kryon, molt i molt interessant i ho posaré en pràctica. Intueixo amb molta força que és així i ho penso aplicar.
Una abraçada, gràcies per la feina ben feta!!!

m’ha impressionat, Jan, em fa recordar la pel·lícula de MATRIX, aleshores ja no caldrà valorar a una persona per la quantitat de dades o coneixemts que posseix, ja que serà fácil d’adquirir-ne, ans tindrà més valor la seva actitud, les seves emocions. la seva voluntat envers els altres o l’univers. Tant de bo que es desenvolupi aviat aquesta manera d’aprendre,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.