Com Fer els Teus Somnis Realitat amb un Poderós i Simple Exercici

com fer els teus somnis realitatAvui volia compartir amb tu un exercici molt poderós per fer els teus somnis realitat.

Aquest exercici l’he trobat al llibre “L’Efecte Compost” de Darren Hardy, un llibre molt interessant que conté diverses idees molt potents sobre com desenvolupar el nostre potencial al màxim. Si no l’has llegit, és molt recomanable. I és molt possible que te’n torni a parlar.

En un dels seus capítols, “L’Efecte Compost” parla dels objectius personals que tots tenim i de com aconseguir-los. En aquests casos, la majoria de nosaltres ens plantegem la següent pregunta: com puc fer-ho realitat? Què he de fer per aconseguir-ho?

Aquestes preguntes semblen les més lògiques, oi? Normalment creiem que els somnis s’aconsegueixen fent coses, així que sembla raonable preguntar-se què és això que hem de fer.

Però en realitat, aquesta pregunta no és la més adequada. I normalment no porta a bon port.

En canvi, hi ha una altra pregunta molt més poderosa, i que és la que realment ens ajudarà a fer realitat allò que tant desitgem. És una pregunta que, si la respons, i segueixes el camí que et marca la resposta, et portarà al lloc on desitges ser sense cap dubte.

La Pregunta Màgica per Fer els Teus Somnis Realitat

Com et deia, preguntar-te què has de fer no és el millor camí per fer els teus somnis realitat. A més a més, segurament això ja ho has provat. Has fet el que creies que havies de fer, t’has esforçat a fons, i no ha sortit com esperaves. És una història que es repeteix sovint entre nosaltres.

Perquè la clau per aconseguir qualsevol cosa no es troba en el que fem, sinó en el que hi ha dins nostre. Això és una cosa que ens costa bastant acceptar, encara que la vida s’encarrega de recordar-nos-ho dia rere dia. El que aconseguim en aquesta vida depèn molt més del que tenim a dins, que del que fem externament. Si dins del teu cor hi ha amor, rebràs amor; si hi ha una altra cosa, rebràs aquesta altra cosa. Independentment del que facis.

Així doncs, preguntar-se “què he de fer” no sol portar enlloc. En el seu lloc, hi ha una altra pregunta molt més poderosa, i que és la que realment ens ajudarà a fer realitat això que tant desitgem: en qui m’he de convertir?

Qui he d’arribar a ser per a poder tenir el que desitjo?

El que tens a la teva vida no depèn tant del que fas, sinó de qui ets. O com diu Darren Hardy en el seu llibre: “si vols tenir més, has de convertir-te en algú millor”.

Com Fer els Teus Somnis Realitat

L’exercici que proposa “L’Efecte Compost” per fer els teus somnis realitat és molt simple. Es tracta de, si no ho has fet ja, posar per escrit què és el que t’agradaria aconseguir i com t’agradaria que fos la teva vida. Amb tant detall com puguis.

Un cop ho tinguis fet, fes-te la següent pregunta: quin tipus de persona és la que pot aconseguir, i mantenir, tot això?

I posa-ho també per escrit. Escriu amb detall les qualitats que creus que ha de tenir la persona que pot aconseguir el que desitges.

I després converteix-te en aquesta persona.

Aquest últim pas no és fàcil, sens dubte. Però com qualsevol altre objectiu que puguis tenir, tampoc és impossible. Es tracta simplement de prendre la ferma decisió d’aconseguir-ho i posar-se a treballar. Trigaràs més o trigaràs menys, però tot és al teu abast si hi poses tot el teu esforç.

Al final, la qüestió no és si les coses són fàcils o difícils, possibles o impossibles. La qüestió que realment compta és si ho vols aconseguir o no.

Si la resposta és sí, pensa bé en com has d’arribar a ser, i converteix-te en aquesta persona. Si treus el millor de tu, els teus somnis es faran realitat.

No pot ser de cap altra manera.

photo credit: Kris Krug via photopin cc

2 respostes a “Com Fer els Teus Somnis Realitat amb un Poderós i Simple Exercici”

Moltes gracias Jan per recordarnos els nostres objetius.
Es un acte generos per la teva part.
Aquest escric recorda al libre El Secret.

Una cordial sallutacio.

Ely

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.