Com Funciona el Món i Per Què No Has de Tenir-li Cap Por a la Foscor

Com funciona el mónAquest és un article una mica diferent dels que escric normalment.

En general, la majoria dels articles que escric són per a tots els públics, però aquest cas no és del tot així.

L’objectiu d’aquest article és aprofundir en un tema que preocupa moltes persones. Hi ha una sèrie de teories sobre manipulacions i conspiracions diverses per dominar el món, i crec que és important explicar-ho bé per veure què hi ha darrere d’això en realitat.

Si mai havies sentit a parlar d’aquest tema, o si ho havies sentit per no li havies fet gaire cas, molt millor. Si vols, no cal que segueixis llegint. I no et preocupis gens ni mica; no hi ha cap raó per fer-ho. (Tot i així, si tens curiositat i vols seguir llegint tampoc passarà res. Com sempre, al final parlarem d’amor.)

Però si sí havies sentit o llegit coses sobre aquests temes, i sobretot si et preocupen, espero que aquesta explicació et retorni la pau i la tranquil·litat.

Recorda sempre una característica immutable de l’univers on vivim: tot passa sempre per amor.

Sempre.

Fins i tot el que per fora sembla fosc.

L’Origen de la Foscor al Món

Tot aquest tema de les manipulacions i les conspiracions el vaig descobrir fa temps quan vaig anar a parar a uns quants blogs i llibres que, d’entrada, semblava que tractaven temes molt interessants relacionats amb l’espiritualitat i l’evolució humana.

Sempre confio molt en la meva intuïció quan descobreixo alguna cosa nova, i vaig tenir la sensació que aquests blogs sabien de què parlaven. Així que em vaig posar a llegir-los per intentar aprendre tot el que em podien oferir.

Però després vaig veure que tractaven alguns temes que a mi em semblaven bastant foscos. Entre altres coses, explicaven que la raça humana havia estat manipulada genèticament per un grup d’extraterrestres malèfics, i que ens controlaven com si fóssim titelles.

En llegir aquestes coses, una part de mi va pensar de seguida que no podia ser. L’ésser humà, i l’univers en general, és fruit de l’amor. Tot el que passa, passa per amor, així que no podia ser que la humanitat fos la creació d’uns éssers malvats.

Però, d’altra banda, hi havia alguna cosa que em feia pensar que hi havia una part de veritat en tot això. No tenia la sensació que totes aquestes teories fossin simplement un error o una invenció d’un grup de persones que no tenien res millor a fer.

Així que vaig fer el que faig sempre que tinc un dubte: preguntar i esperar a veure quina resposta ve.

I, com no podia ser d’altra manera, la resposta és l’amor.

L’Amor que Hi Ha Darrere de Tot el que Sembla Fosc

De totes les explicacions que vaig llegir en aquests blogs, n’hi va haver una que em va cridar especialment l’atenció. Deien que hi havia una raça d’éssers de dimensions superiors que s’alimentaven de les nostres emocions negatives, i que creaven por en nosaltres per poder sobreviure.

En altres paraules: que hi ha una mena d’éssers estranys que s’alimenten de la nostra por.

Dit així, espanta bastant, oi?

Però en realitat, si entenem bé què està passant, no hi ha cap motiu per espantar-se. (Recorda que tot passa sempre per amor).

Durant un temps vaig estar meditant sobre com podia ser que un grup d’éssers s’alimentessin de la por. Nosaltres ens alimentem menjant plantes i animals, però com pot alimentar-se algú de la por? Podria ser semblant al que passa a la pel·lícula de dibuixos Monstres S.A., on els monstres espanten els nens i guarden l’energia dels seus crits en una mena de bateries?

No ho veia clar, la veritat.

Però al final resulta que és tot més simple i bonic del que sembla.

I per entendre-ho bé cal tenir en compte aquesta part tan important de la nostra vida que tan sovint oblidem: la ment.

La nostra ment crea la realitat.

Així que si pensem en coses que fan por, apareixen coses que fan por.

L’univers ens estima tant, que crea per a nosaltres qualsevol cosa que li demanem a través dels nostres pensaments.

L’univers sap perfectament que tots nosaltres som éssers eterns de llum. Sap perfectament que en realitat no ens pot passar res, i que la nostra existència no corre cap perill.

Per aquest motiu, qualsevol cosa que li demanem, la crea. És igual si el que demanem és bonic o no, ell ho crea igualment. Ens respecta i ens estima tant que no jutja mai el que demanem. Si demanem una determinada experiència, ell la crea per a nosaltres i ens permet que la visquem.

Tenint això en compte, què vol dir que hi ha “éssers” que “s’alimenten” de la nostra por?

En realitat és més una metàfora que una veritat exacta. Sent estrictes, no són éssers amb vida pròpia, ni tampoc absorbeixen la nostra energia ni res semblant.

No són res més que projeccions dels nostres pensaments.

En aquest món hi ha coses negatives perquè nosaltres pensem en coses negatives. Nosaltres som els creadors de tot el que hi ha aquí.

Si decidim canviar i començar a pensar en positiu, el món canviarà i es convertirà en un lloc plenament positiu.

Pots Viure la Vida que Vulguis

Arribats a aquest punt, algú podria pensar: està bé, en realitat no hi ha éssers malvats amb vida pròpia. Són només projeccions dels pensaments que tenim. Però resulta que hi ha moltes persones que creuen en ells, així que els seus pensaments els estan creant. I un cop han estat creats, pot ser que vinguin i em facin mal a mi.

La resposta és no. Un no rotund. Pots estar 100% tranquil.

La Terra és un lloc immensament especial. I una de les seves moltes característiques és que està totalment dissenyada perquè cada ésser humà pugui viure la vida que desitja.

La teva vida no ha de ser la mateixa que la vida de les persones que tens al voltant. La teva vida és la que tries tu.

Fixa’t que en un mateix lloc poden haver-hi diverses persones amb vides molt diferents. En una festa, per exemple, poden haver-hi persones que s’ho estan passant molt bé i persones que s’ho estan passant malament. Hi pot haver una persona que té problemes greus de salut, i al seu costat una altra que està perfectament. Hi pot haver una persona que està patint per la seva situació econòmica, parlant amb una altra que acaba de guanyar la loteria. I així amb tot.

La nostra vida no té res a veure amb la del nostre veí.

El teu veí pot estar lluitant contra uns éssers que la seva ment ha creat, i tu pots estar just al costat vivint en pau i harmonia.

Hi ha moltes persones que han vingut a la Terra amb ganes de “salvar el món”. I si algú vol viure l’experiència de lluitar per salvar el món, l’univers crearà situacions al seu voltant perquè pugui viure aquesta experiència.

Ets tu una d’aquestes persones? Si la resposta és sí, llavors gaudeix-ho. L’univers està creant tot el que necessites perquè puguis viure les experiències que has demanat. No tinguis por ni t’enfadis amb els teus “enemics”. Són part de l’aventura!

I si la resposta és no, tampoc t’enfadis ni tinguis por. Adona’t que hi ha persones que tenen ganes de viure aventures de lluita, i que hi tenen tot el dret. La seva lluita no t’afectarà gens ni mica si no ho desitges.

En aquest planeta, cada persona pot viure la vida que vulgui. I la triem amb els nostres pensaments.

Quina vida vols viure tu?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Current ye@r *