Com Sanar el Karma de la Teva Vida de Forma Definitiva

Como sanar el karma de la teva vidaAvui parlarem de com sanar el karma de les nostres vides de forma definitiva.

EL karma és un tema que ens preocupa a molts de nosaltres. Sovint tenim la sensació que algunes de les situacions doloroses que vivim vénen del passat, i ens sentim atrapats. Com si el karma fos un càstig del qual no podem escapar.

Però això no és cert. Ni el karma és un càstig, ni estem atrapats.

La solució és molt més simple del que sembla.

I la tenim completament a les nostres mans.

El Funcionament Profund del Karma

Per entendre bé què és el karma i com sanar-lo d’arrel, primer hem de parlar una mica del funcionament profund de la Terra.

La Terra és un lloc molt especial de l’Univers, i té unes característiques particulars. I una d’elles és que, quan venim aquí, oblidem la major part dels nostres coneixements: oblidem qui som, per què hem vingut, quin és el paper de la Terra a l’Univers, etc.

Aquest procés, que d’entrada pot semblar negatiu, no ho és en absolut. Té un propòsit molt lluminós. Per això ho fem (pots aprofundir en aquest tema aquí).

Però encara que sigui un procés lluminós, té una part de repte. I això fa que la vida aquí tingui moments complicats.

En particular, el fet d’oblidar qui som facilita que apareguin conflictes. En essència, tots nosaltres som éssers de llum pura, però aquí a la Terra ens sentim aïllats i desorientats, i això fa que sovint acabem fent-nos mal els uns als altres.

I aquí entra el karma.

Cada vegada que fem mal a algú, una part de la nostra ànima (subconscient) s’adona que això és una cosa que en el fons no volem. I llavors, aquesta mateixa part de la nostra ànima activa un procés per generar situacions que ens permetin experimentar un dolor semblant i aprendre’n.

És a dir, el karma no és un fenomen extern que algú ens imposa. Som nosaltres mateixos els que ho decidim a nivell profund. I ho fem amb l’objectiu d’aprendre i créixer.

Hi ha una imatge que pot facilitar entendre-ho millor. Imagina’t el cap d’una fàbrica que té diversos treballadors. És una persona que està poc connectada amb el seu amor, i que dedica la major part del temps a veure com els seus empleats treballen dur i a donar-los ordres sense gaire empatia.

Però un dia el seu cor s’obre una mica i li ve la següent reflexió: jo estic sempre donant ordres i veient com els altres treballen sense descans. Per a mi és fàcil donar aquestes ordres, perquè no sóc el que ha de complir-les. Potser no estic sent del tot just. Potser estaria bé que jo també treballés com ells durant un temps per comprendre millor el que senten. I llavors decideix deixar la comoditat del seu despatx per posar-se a treballar i comprendre millor el que implica, i després poder ser millor cap.

Doncs aquesta és la idea del karma.

No és un càstig ni res semblant.

És un procés que nosaltres mateixos activem quan generem dolor en els altres, per aprendre d’aquest dolor i reconnectar-nos amb el nostre amor.

El Paper del Karma en la Nostra Evolució

Un cop tenim clar què és realment el karma, podem fer un pas més i parlar de quin paper ha tingut en la nostra història i de quin paper té ara. Això ens permetrà veure com el podem sanar.

Dit molt resumidament, els humans som uns éssers de llum que hem oblidat qui som de forma temporal. Com hem comentat, això no és una cosa negativa. Té un sentit molt profund. Però també té una part de repte. En haver oblidat qui som i per què som aquí, ens sentim molt desorientats.

Per veure l’efecte que ha tingut això en la nostra història, podem retrocedir mentalment en el temps i imaginar-nos els primers humans que van habitar la Terra: éssers de llum vivint en un cos físic sense recordar que són éssers de llum, i sense recordar que formen part de la Unitat de l’Existència.

Això va generar conflictes. Vam començar a barallar-nos entre nosaltres per aconseguir aliments, terra, poder, etc.

Aquí el Karma va ser molt útil. Cada vegada que causàvem dolor en el nostre entorn, la nostra ànima es preparava per atreure situacions que ens causessin un dolor semblant a nosaltres mateixos i que ens ajudessin a prendre consciència del que havíem fet. I d’aquesta manera, a poc a poc vam anar evolucionant i aprenent.

Fins el dia d’avui.

I aquí entra en joc una qüestió molt important.

Mira un moment en el teu interior i observa bé el que hi veus.

En fer-ho, és possible que vegis diversos dubtes dins teu. És possible que no tinguis clar qui ets realment i per què ets aquí. I també és possible que sovint creguis que no fas les coses tan “bé” com les hauries de fer.

Però hi ha una cosa que sí que saps. I la tens molt clara.

Saps que ets amor.

I saps que el teu camí és l’amor.

Això és perquè el karma ha fet la seva feina. Durant moltes existències, has anat vivint moltes experiències. I has anat aprenent dels teus “encerts” i dels teus “errors”, fins a tornar a recordar que la teva essència és la llum.

I què passa quan una cosa ja ha fet la seva feina?

Doncs que ja no és necessària.

I això és el que passa amb el karma.

Ja no és necessari.

Tu ja saps que ets llum. No necessites que el karma t’ho recordi.

Així que el pots deixar anar amb molta facilitat.

Com Sanar el Karma de Forma Definitiva

El pas més important per sanar el karma és comprendre que ja no és necessari. Ho va ser durant molt de temps en la nostra història, però ja no és així.

L’objectiu principal del karma és que recordis que la teva essència és l’amor i que prenguis la decisió sincera d’intentar actuar cada vegada més des del centre del teu amor. I això ja ho has fet.

Si vols, pots verbalitzar-ho per fer-ho “oficial”. Només prenent-ne consciència és suficient, així que no és necessari. Però pots fer-ho si vols.

Pots dir alguna cosa així: reconec que el karma és una cosa que jo mateix he creat al llarg de moltes existències per aprendre del dolor que he anat causant en el meu camí. Aquest dolor no el vaig causar amb mala intenció, sinó perquè, en venir a la Terra, seguint un gran propòsit molt profund, em vaig allunyar de la meva llum. I el karma em va facilitar acostar-me una altra vegada a ella. Ara ja no el necessito, perquè veig clarament que sóc amor, i tinc la intenció sincera de viure cada vegada més en l’amor. Així que li dono les gràcies i el deixo anar. Ja no necessito més karma a la meva vida. Que sigui així com ho acabo de dir.

I després segueix amb la teva vida sense preocupar-te pel que tens al darrere.

El més important és el que tens al davant.

I és pura llum.

Un gran abraçada,

Jan

3 respostes a “Com Sanar el Karma de la Teva Vida de Forma Definitiva”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.