Com Sanar el Passat Completament i Omplir-lo de Llum i Amor


Avui parlarem de com sanar el passat completament i omplir-lo de amor.

El passat és una de les influències més grans que tenim a la nostra vida, perquè tot el que hem viscut en el passat continua present amb nosaltres en els nostres records, i ens acompanya en el nostre dia a dia.

Per exemple, si en el passat vam viure experiències on ens vam sentir maltractats, a la nostra ment segurament es va formar la idea que el món és un lloc hostil. A partir d’aquí, els nostres pensaments habitualment seran d’hostilitat cap als altres, i això afectarà negativament a les nostres relacions.

Per aquest motiu, en el vídeo d’avui et proposo un exercici molt poderós per sanar el passat i dissoldre tot el dolor que et pugui estar limitant.

L’exercici té dues parts: a la primera part sanarem el dolor de tots els records, i a la segona els omplirem d’amor.

La primera part consisteix a fer tapping. Per si no coneixes aquesta tècnica, et deixo alguns enllaços on explico com utilitzar-la:

Aquest exercici et permet sanar tot el dolor del passat i transmutar-lo en llum i amor. I d’aquesta manera pots transformar l’energia del teu passat perquè deixi de ser una càrrega, i es converteixi en una força que t’empeny cap a un futur cada vegada més lluminós.

Una forta abraçada,

Jan

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Current ye@r *