Com Trobar la Teva Missió a la Vida i Preparar-te Bé per Poder Realitzar-la

La teva missió a la vidaTrobar la nostra missió a la vida i aconseguir realitzar-la no sempre és fàcil, oi?

A vegades, per exemple, sentim que hem de fer una determinada tasca en aquesta vida, però no acabem de veure exactament quina és. Tenim la forta sensació que hi ha alguna cosa que hem vingut a fer aquí, però no sabem el què.

Altres vegades, en canvi, sí que veiem clara la nostra missió, però no trobem la manera de dur-la a terme. Com si hi hagués un obstacle que ens impedís avançar.

I ens desanimem.

Molt.

Sentim que alguna cosa estem fent malament.

I que la vida no està del nostre costat.

Però això no és cert. En absolut.

El que passa és simplement que hi ha un factor que sovint oblidem: el temps.

Tot necessita el lloc adequat i el moment adequat per poder succeir. I la nostra missió a la vida no és una excepció.

Si encara no veus clara la teva missió (o si la veus clara però encara no pots realitzar-la), el més probable és que sigui simplement una qüestió de temps. No és que ho estiguis fent malament ni que l’univers estigui en contra teva.

Simplement encara no ha arribat el moment.

La Importància del Moment Adequat

Per entendre bé per què és tan important que arribi el moment adequat, et poso un exemple. Imagina’t que estàs assegut al teu sofà i que vols agafar un llibre que es troba a uns tres metres de tu. De moment, no pots fer-ho, oi? Si vols agafar el llibre, has de desplaçar-te fins a situar-te al seu costat; si no, no hi arribaràs.

És a dir, has de ser al punt correcte de l’espai per poder agafar el llibre. Des de qualsevol altre punt, no podràs fer-ho.

Doncs amb el temps passa exactament el mateix. Encara que estem acostumats a veure’ls com a coses diferents, el temps i l’espai són exactament el mateix. Els científics ja fa temps que ho han descobert: no existeixen l’espai i el temps per separat, sinó una unitat anomenada espai-temps.

Això vol dir que en el fons ens movem pel temps de la mateixa manera que ens movem per l’espai. El temps en realitat és un lloc, i ens desplacem per ell igual que ens desplacem per l’espai. Quan diem que “han passat X anys”, el que ha passat realment és que ens hem desplaçat X anys cap a endavant en la dimensió del temps.

Si tenim això en compte, es veu clar que, de la mateixa manera que passa amb l’espai, hi ha coses que només podem fer si som en un punt determinat del temps.

De la mateixa manera que has de caminar uns metres per poder agafar el llibre, has de “caminar” uns determinats mesos (o anys) per poder aconseguir alguns dels objectius de la teva vida.

Hi ha coses que només poden passar d’aquí a un any, i altres d’aquí a deu. És una qüestió física.

Com Trobar la Teva Missió a la Vida

Així doncs, en molts casos, descobrir i dur a terme la nostra missió a la vida és simplement una qüestió de temps. Hem d’esperar que arribi el moment adequat.

Simplement això: esperar.

A dia d’avui, no podem fer gaire més.

Per poder fer el que hem vingut a fer, hem de situar-nos en el moment adequat del temps; però això, ara mateix, no depèn de nosaltres. Si sabéssim controlar el temps, podríem viatjar fins al moment oportú (de manera similar a com viatgem per l’espai). Però la majoria de nosaltres encara no sabem fer una cosa així.

Així que ens toca esperar. Tan fàcil (i tan difícil) com això.

Què Fer Mentre No trobes la Teva Missió a la Vida

Així doncs, una de les claus per trobar la nostra missió a la vida és simplement saber esperar.

Però saber esperar bé no és simplement deixar que vagi passant el temps i ja està. Hi ha moltes coses per fer mentre esperem. Podem aprofitar molt el temps.

Per exemple, imagina’t que treballes en una oficina i que necessites un ordinador per dur a terme les teves tasques. Però un dia s’espatlla, i et diuen que trigaran uns dies a arreglar-ho. No saben quants, així que estaràs un temps indeterminat sense poder fer la teva feina. Què pots fer en un cas així?

Doncs el primer de tot és simplement esperar. Necessites l’ordinador i no el tens, i no depèn de tu que estigui llest abans. Així que et toca esperar.

El segon que pots fer (i segurament el més difícil) és tenir paciència i prendre-t’ho amb calma. I, si és possible, intentar gaudir de la pausa. És molt fàcil que t’estressis, perquè segurament pensaràs en tota la feina pendent que tens, però no pots fer-hi res, així que el millor és intentar relaxar-se. Quan arribi l’ordinador hauràs de tornar a treballar, així que intenta gaudir del moment. És com si estiguessis de vacances.

A més a més, has d’estar atent. T’han dit que l’ordinador trigarà uns dies, però no saben quants, així que has de mantenir-te alerta. Pots relaxar-te i gaudir, però no pots oblidar-ho tot i anar-te’n a l’altra punta del món, perquè en qualsevol moment et poden trucar.

I finalment, pots aprofitar el temps per formar-te i preparar-te per fer encara millor la teva feina: llegir algun llibre que tenies pendent, fer algun curs que creguis que et pot anar bé, etc. Així, quan arribi l’ordinador, estaràs encara més capacitat que abans.

Doncs tot això és el que pots fer mentre no arriba el moment de fer la teva missió.

Primer de tot, esperar.

Després, intentar tenir paciència i gaudir d’aquesta etapa de la teva vida. De moment, estàs mig de vacances, així que intenta gaudir el màxim possible.

En tercer lloc, escolta molt atentament. Aniran apareixent senyals i “coincidències” que et marcaran el camí, però has d’estar atent per veure-les amb claredat. Així que intenta relaxar-te i gaudir, però no deixis d’escoltar la teva intuïció ni d’estar atent als senyals que apareguin a la teva vida. En qualsevol moment et poden “trucar”.

I, finalment, pots aprofitar per preparar-te. És possible que necessitis algun tipus de preparació per dur a terme la teva missió, així que pots aprofitar el temps: aprendre de tot el que et passi durant aquest període, llegir llibres, fer cursos, etc. Deixa’t portar per la teva intuïció, i intenta enriquir-te al màxim.

Encara que sovint no ho sembli, aquesta és una etapa molt bonica de la vida. És una etapa de preparació i creixement, i val la pena intentar aprofitar-la i gaudir-la.

A més a més, aquest període també forma part de la teva missió, així que en el fons ja l’estàs fent ara.

I l’estàs fent molt bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.