Kryon y el Nou Papa de Roma

el nou Papa de RomaAhir, la notícia estrella va ser la renuncia del Papa Benet XVI, un fet del que hi ha pocs precedents. El primer pensament que em va venir al cap és: “ostres, si fa dos dies que és Papa”. Després van dir que fa vuit anys; com passa el temps…

Però aquesta sensació d’haver tingut un Papa amb un mandat molt curt, sobretot en relació amb l’anterior, em va recordar una canalització de Kryon que vaig llegir fa uns anys, precisament sobre aquest tema.

Aquesta canalització es va fer just després de la mort del Papa Joan Pau II, abans que s’escollís un nou Papa. És bastant impactant. Aquí et deixo un extracte de la part més rellevant. Si vols llegir-la al complert, la trobaràs (en anglès) al següent enllaç, o al llibre Kryon XI.

Us donaré dues possibilitats del que podria succeir en els pròxims dies, perquè el vostre futur sempre està relacionat amb la lliure elecció. No hi ha cap entitat que pugui predir-vos el futur, perquè aquest està totalment en mans de la lliure elecció de la humanitat. No obstant això, basats en l’energia del moment, això és el que veiem: 1) O tindreu un Papa temporal, per un curt període de temps (en relació a l’últim), que portarà a un Papa “radical”, o 2) Anireu directament al Papa “radical”. En ambdós casos, finalment acabareu tenint un home que farà coses que sacsejaran la institució.

Deixeu-me donar-vos alguns dels potencials en què podria estar involucrat el Papa radical. Aquesta religió que lidera a la Terra té doctrines que ja no «quadren» amb el que la humanitat busca per a si mateixa. Ell ha d’atendre aquest assumpte definitivament, perquè d’una altra manera, els humans sofisticats abandonaran l’Església. Hi haurà qui l’anomenarà «el Papa maligne» perquè anirà en contra de la tradició quan lentament comenci el procés d’honorar la Mare de Déu més que qualsevol altre Papa, i, per tant honrarà la dona dins de l’Església, elevant-la a posicions més altes, fins i tot al sacerdoci.

Parlarà de planificació familiar i començarà processos que lentament es veuran acceptats als ulls de Déu [això portarà un temps], i que han de procedir de l’home que «ocupa la cadira» [ex càtedra] per canviar la doctrina de tota l’organització. A causa d’això, també estarà en perill i haurà de tenir protecció constant.

Després parlarà sobre què fer amb els sacerdots que abusen dels nens. Estigeu atents a això. Fins i tot si rebeu el Papa temporal, ell prepararà el camí d’aquest assumpte per a l’arribada del Papa radical. Perquè això es troba en l’aura energètica del que el món anomenaria el potencial futur relacionat amb aquest grandiós esdeveniment. La Terra és plena de lliure elecció i pot seguir qualsevol direcció, però jo us acabo de donar les possibilitats que són aquí i ara.

Un missatge esperançador, com tots els de Kryon, i que ressona profundament amb els esdeveniments que estem vivint. La intuïció, i la confiança que em dóna Kryon, em diuen que la sortida precipitada de Benet XVI està relacionada amb la necessitat que té la humanitat d’aquests canvis tan importants. Espero que així sigui.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.