L’Origen Espiritual de les Malalties i el Poderós Procés que Permet Guarir-les

l'origen espiritual de les malaltiesActualment estic tornant a llegir el llibre Els Diners i la Llei de la Atracció, d’Esther i Jerry Hicks. Normalment no llegeixo els llibres més d’una vegada (hi ha molt per llegir;)), però aquest llibre és molt especial.

Tal com indica el títol, parla de la naturalesa profunda dels diners i de com podem tenir una vida realment pròspera, però no es limita a això. Pel camí, parla també d’altres temes relacionats amb l’essència profunda de l’Univers.

Entre moltes coses, parla de l’origen espiritual de les malalties.

Avui volia compartir amb tu les idees que conté el llibre sobre aquest tema, ja que m’han semblat molt interessants i encertades. Crec que entendre-les bé és un pas molt important per poder deixar enrere les malalties de forma definitiva i viure una vida completament sana i plena.

L’Origen Espiritual de les Malalties

No sé si has llegit algun dels llibres d’Esther i Jerry Hicks. Si no els coneixes, són llibres canalitzats. Esther Hicks canalitza un àngel anomenat Abraham, que és el veritable autor del missatge que contenen.

El fenomen de la canalització és una mica estrany per a molts de nosaltres, i pot generar força incredulitat. Però per a mi, el més important no és si és cert o no, sinó el valor del missatge. I els llibres d’Abraham, sigui qui sigui l’autor, estan plens d’una gran saviesa i amor. Personalment, considero que això és el que compta.

Respecte a l’origen espiritual de les malalties, Abraham diu el següent: les malalties es produeixen quan hi ha una manca d’harmonia entre el que estem pensant i el que pensa el nostre Ésser Interior. És a dir, quan els nostres pensaments com a ésser humà no estan alineats amb els pensaments de la nostra ànima.

Aquesta és una idea molt interessant, perquè implica que tenim dos “jo”. El “jo” humà, que és amb el que estem més identificats habitualment, i un altre “JO” més elevat: la part divina que hi ha en nosaltres. Molts l’anomenen “Jo Superior” o, com fa Abraham, “Ésser Interior”.

Doncs bé, aquestes dues parts poden pensar coses diferents. Pot ser que la teva part humana pensi una cosa i que el teu Ésser Interior en pensi una altra. I quan això passa, es produeix una desharmonia en el teu interior.

El primer símptoma d’aquesta desharmonia són les emocions negatives: et sents malament a nivell emocional. I quan aquest estat es manté en el temps, acaba produint una malaltia física.

El següent esquema ho mostra de forma gràfica:el-origen-de-les-malalties-1Quan els pensaments de la part humana estan alineats amb els pensaments del Jo Superior, hi ha harmonia i salut. Quan els pensaments humans van en contra dels pensaments del Jo Superior, en primer lloc ens sentim malament a nivell emocional, i si es mantenen així en el temps, apareixen les malalties físiques.

Com Prevenir i Curar les Malalties

Aquest plantejament, a més a més de proporcionar una explicació clara de l’origen espiritual de les malalties, també ens dóna un camí per curar-les. Es tracta simplement d’intentar pensar en la mateixa direcció que el nostre Jo Superior.

Per aconseguir-ho, podem utilitzar un procediment molt simple:

  1. En primer lloc, hem de posar especial atenció a les nostres emocions. Elles són el principal indicador que ens diuen si estem alineats o no amb el nostre Ésser Interior. Si en algun moment et sents malament, vol dir que estàs tenint pensaments que van en contra del que pensa el teu Jo Superior.
  2. En el moment que et sentis malament, pren consciència que estàs pensant coses que no s’alineen amb el que està pensant la part Divina que hi ha en tu. I llavors planteja’t la següent pregunta: Què deu estar pensant el meu Ésser Interior? Per exemple, si t’has discutit amb algú i estàs enfadat, pregunta’t: què deu pensar el meu Jo Superior sobre això? O si estàs passant per problemes econòmics: què deu estar pensant la meva Ànima sobre aquesta situació?
  3. Un cop connectis amb els pensaments del Déu que hi ha en tu, adona’t que, en realitat, són els teus veritables pensaments. Són pensaments que ressonen molt més amb tu que els que tenies abans. Així que intenta pensar en aquesta direcció. Deixa que els pensaments de la teva part divina penetrin en la teva part humana.
  4. I ja està.

Aquest procediment té tres beneficis molt poderosos. El primer és que, si ho fas, et sentiràs millor immediatament. En canviar els teus pensaments i començar a pensar com pensa la teva part Divina, el teu estat emocional millorarà l’instant.

En segon lloc, estaràs prevenint possibles malalties futures. Segons l’explicació d’Abraham, les malalties es formen quan la desharmonia entre els pensaments de la part humana i els de la part divina es manté en el temps. Així que, en recuperar l’harmonia, interrompem el flux que estava alimentant una possible malaltia futura.

I, finalment, facilitaràs la solució dels problemes de salut que puguis tenir en l’actualitat, en el cas que en tinguis algun. Aquest és el pas més difícil (és més fàcil prevenir que curar), i és recomanable acompanyar-lo d’altres teràpies que creguis que et poden ajudar; sobretot si és un problema complex. Però independentment d’això, recuperar l’harmonia interior facilita moltíssim el procés de curació de qualsevol malaltia.

Com Connectar amb el Teu Ésser Interior

De tot aquest procés, a mi personalment em sembla especialment interessant el fet de preguntar-nos què deu estar pensant nostre Ésser Interior. És una pregunta molt poderosa, i pel simple fet de fer-la, augmenta la nostra vibració.

Pots provar-ho ara mateix, si vols. Tria algun tema que et preocupi i fixa’t en el que penses. I després pregunta’t: què deu ‘estar pensant la meva Ànima sobre això?

I després escolta atentament. Veuràs com tot canvia.

La nostra Ànima ho mira tot sempre amb amor, i no hi ha res que guareixi més que l’amor.

photo credit: January via photopin (license)

6 respostes a “L’Origen Espiritual de les Malalties i el Poderós Procés que Permet Guarir-les”

Hola Jan!
Em costa sentir el que em diu el meu Jo superior o Ser interior. Em sembla que sempre és la meva pesada ment qui respon…qui parla…
Ufff
Insistiré.
Una abraçada
Anna

Sí que costa sí. Una pista és tenir en compte que el Jo Superior sempre pensa amb amor, així que si no hi ha amor, no és ell. Una abraçada!

Respon

M’agrada molt el teu blog. Esta en la linia de les meves inquietuds.
T’agraeixo tota la dedicacio i generositat.
Lourdes
Per cert ens vam coneixer el ds passat a Namaste.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.