L’Energia de l’Any 2017

la-energia-de-2017Primer de tot, volia desitjar-te un molt feliç 2017.

Ja fa uns dies que hem estrenat l’any, però aquest és el primer article que publico des d’abans de Nadal i no volia desaprofitar l’ocasió per enviar-te els meus millors desitjos.

A part d’això, també volia parlar una mica de l’energia d’aquest nou any.

Aquest any té un gran potencial per ser molt especial.

I si coneixem la seva energia, el podrem aprofitar molt millor.

L’Energia dels Números

Per conèixer l’energia d’aquest nou any, farem servir la numerologia.

No sé quina opinió tens de la numerologia, però pot ser que no sigui gaire bona. En general està bastant desprestigiada, i molta gent creu que no té cap sentit. Però personalment crec que, ben utilitzada, té un gran poder.

Els números tenen una gran importància a la nostra vida. No és per casualitat que les matemàtiques són una de les ciències més respectades a la nostra societat. A l’escola i a l’institut ensenyem matemàtiques (força avançades) a tots els nens, fins i tot sabent que la gran majoria d’ells acabaran fent una professió que no requereix cap coneixement matemàtic especial.

Per què fem això? Perquè a nivell intuïtiu sentim la importància dels números. Tota la vida es pot entendre i explicar a través dels números.

Ja ho deia Pitàgores fa molt temps: “tot és número.”

Estic convençut que algun dia la ciència entendrà les bases de la numerologia, i llavors ens la mirarem amb uns altres ulls.

L’Energia de l’Any 2017

Si tenim en compte la numerologia, una de les maneres de conèixer l’energia principal d’un any és sumar totes les seves xifres fins que només en quedi una.

En aquest cas, l’any 2017 és un 1, perquè 2 + 0 + 1 + 7 = 10, i 1 + 0 = 1.

I l’any 2016, el que acabem de deixar, és un 9, perquè 2 + 0 + 1 + 6 = 9.

Evidentment, l’energia completa de l’any no depèn només d’això. Els experts numeròlegs miren moltes coses més, com ara que el número 2017 està format per un 2, un 0, un 1 i un 7. L’any 3034 també serà un any “1”, però tindrà una energia molt diferent.

Però si ens fixem només en la seva essència, l’any 2017 té l’energia de l’1, i l’any 2016 té l’energia del 9.

I, entre altres coses, el número 1 té una energia de “nous inicis”, i el número 9 té una energia de “finalització”.

És a dir, l’any 2017 té una energia favorable per començar coses noves, i l’any 2016 tenia una energia favorable per acabar coses antigues.

I aquestes primeres setmanes de l’any, on just acabem de deixar l’any 2016 i hem entrat a l’any 2017, tenen una energia intermèdia: és una energia favorable per acabar de tancar temes pendents i preparar-nos per a començar noves etapes.

I, si vols, pots aprofitar aquesta energia per fer canvis a la teva vida personal. Si hi ha alguna cosa que creus que t’aniria bé canviar, ara és un bon moment.

Per descomptat, això no vol dir que hagis de fer-ho ara o mai. Pots fer qualsevol cosa en qualsevol moment. Però ara hi ha una energia que fa que sigui més fàcil.

I a nivell global, a poc a poc anirem veient canvis molt importants. En molts casos no seran canvis espectaculars d’un dia per l’altre, però amb el temps ens adonarem que a l’any 2017 hi va haver un gran punt d’inflexió. Aquest any plantarem les llavors de moltes coses que a poc a poc aniran creixent.

És hora d’anar tancant temes pendents.

Hi ha moltes coses noves que estan a punt d’arribar.

7 respostes a “L’Energia de l’Any 2017”

Bon any Jan!

Esperem que els canvis de l’any 1 siguin positius pel món i s’acabin les guerres i el terrorisme.`
Gràcies!

Àngels

Estic d’acord amb el teu escrit. El 2017 és un any d’inici de noves coses. Fa alguns mesos que així ho sento i se que deixo coses enrere i que en començo de noves.

Jo també ho sento així a nivell personal, i a nivell global també es veu que a poc a poc anem plantant les llavors de coses noves, oi?

Respon

Bona tarda Jan,
Per mi el 2016 realment ha estat un any on he tancat una relació de parella de 24 anys. Però no només això, perquè he deixat enrere la Marta que mai prenia decisions, que dubtava, que tenia por, que no es respectava….
I ara que hem començat el 2017, sento que estic entrant en una nova etapa, que necessito fer canvis vitals, tot i que encara no sé cap a on aniran.
Ho volia compartir amb tu, perquè realment m’ha sorprès que el 2016 sigui un 9, favorable a acabar coses i el 2017 un 1, per començar-ne. Tal i com m’està passant a nivell individual.

Gràcies!

Moltes gràcies per compartir la teva experiència Marta. Moltes persones estem vivint experiències similars, i és bonic compartir-ho i veure que no estem sols. Espero que vagi molt bé aquesta nova etapa. Ara és un molt bon moment per plantar les llavors del que volem que sigui el nostre futur. Una abraçada!

Respon

Hola, bon dia a tothom. Ahir em va arribar tota aquesta informació teva, Jan … com si fos per casualitat. Estic encantada del que he llegit fins ara.
Opino, ara mateix, igual que la Marta i comparteixo la seva opinió perquè em sento igual.
Una abraçada i gràcies.
Mayka Cruz

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.