La Millor Professió per Tenir el Futur Laboral Completament Assegurat

futur laboralSabies que hi ha una manera molt simple de tenir el futur laboral completament assegurat?

Hi ha una professió que no desapareixerà mai, i tots els que l’exerceixin, i la facin bé, tindran feina sempre. A més a més, mai hi haurà excés d’oferta d’aquesta professió, així que independentment de quanta gent la faci, sempre hi haurà feina per a tots.

I el que encara és millor: no necessites cap formació específica. Ho pots començar a fer avui mateix.

Saps quina professió és? Artista.

La Millor Professió per Tenir un Bon Futur Laboral

La professió d’artista no sempre té bona fama, per la realitat és que és molt superior a les altres en molts sentits. És la millor opció per a qualsevol persona que vulgui tenir un bon futur laboral.

Per començar, els artistes sempre tenen feina. Si ho fan bé, és clar; els mals professionals es queden sense feina siguin de l’àrea que siguin. Però si son bons, els artistes sempre tenen gent fent cua. No depenen de la situació econòmica ni de les necessitats del mercat laboral. Amb crisi o sense crisi, quan un bon artista fa una funció, les entrades s’esgoten en dos dies.

A més a més, són els professionals més ben pagats. Sense tenir en compte els propietaris de les grans empreses, les persones que guanyen més diners són artistes.

I per si això fos poc, hi ha un altre aspecte molt important de la vida dels artistes: als artistes la gent els contracta perquè vol, no per necessitat. I la diferència és molt important.

No sé si t’hi has fixat algun cop, però la gran majoria de professions serveixen per resoldre problemes: els metges resolen problemes de salut, els mestres resolen problemes de coneixements, els pagesos resolen problemes de nutrició, etc. Això vol dir que aquests professionals necessiten que la gent tingui problemes per tenir feina. El metges necessiten malalts per tenir feina, i els pagesos necessiten que la gent tingui gana. I necessitar que la gent tingui problemes per no perdre la feina no és una sensació gaire bonica.

Amb els artistes, en canvi, la situació és completament diferent: la gent els contracta perquè vol. Si ets metge, ningú vindrà content a la teva consulta; preferirien no haver de venir. Però si ets un bon artista, la gent comptarà les hores que falten per estar amb tu.

Perquè els artistes no treballen per resoldre problemes, sinó per fer la vida més rica i intensa.

Així que si vols tenir un futur laboral assegurat i ben pagat, i a més a més no necessitar que la teva feina depengui dels problemes dels altres, la teva opció no pot ser més clara: fes-te artista.

Tu Pots Ser un Artista a Partir d’Avui Mateix

És possible que pensis: d’acord Jan, la professió d’artista és fantàstica en tots els sentits. Però oblides una petita qüestió molt important: no sóc artista. No sé pintar, ni cantar ni res que s’hi assembli.

Doncs ara ve la millor part: no necessites aprendre a fer res nou per ser artista.

No només els pintors, els cantants i els músics poden ser artistes, aquesta és una visió molt limitada de la realitat. El concepte d’artista és molt més ampli. Un artista no és algú que pinta o canta, sinó algú que expressa el que té a dins per algun mitjà. I en aquesta definició hi encaixes tu perfectament, oi?

En realitat, ser artista és una qüestió d’actitud. Una persona que treballa en una oficina o una fàbrica pot ser un gran artista. Potser et sembla una idea una mica estranya, però només depèn de l’actitud.

Si una persona va a la feina pensant que el que fa, sigui el que sigui, és un mitjà per expressar el que té a dins, llavors és un artista. La manera com escrivim un correu electrònic, la manera com tractem els companys, les idees que proposem per millorar la feina, etc. Qualsevol activitat quotidiana és una oportunitat per expressar el nostre art.

Treballis on treballis, no tens perquè limitar-te a complir les teves responsabilitats de forma mecànica i ja està. Pots fer que cada petita tasca sigui una gran obra d’art.

Si ho fas, el teu entorn ho notarà. Potser no sabran descriure què ha canviat en tu, però ho notaran. Totes les persones tenim una gran sensibilitat per l’art.

I llavors no hauràs de patir pel teu futur, perquè no et contractaran mai per necessitat, sinó perquè voldran. Tothom voldrà ser a prop teu, perquè tothom vol gaudir del bon art.

Llibre Gratis: El Teu Lloc al Món

Per treure l’artista que portes a dins, és molt important descobrir qui ets realment.

Si t’interessa aprofundir sobre aquest tema, pots descarregar-te el llibre “El Teu Lloc al Món”. És completament gratuït.

photo credit: niko si via photopin cc

2 respostes a “La Millor Professió per Tenir el Futur Laboral Completament Assegurat”

Estic completament d’acord amb el que dius. Vaig trobar un escrit que no sé de qui és i que va en línia amb aquest article: “Un voluntari no pinta quadres,
no fa escultures, no crea música, no escriu poemes, però fa una obra d’art
amb les seves hores lliures”. Tots podem crear en la nostra feina quotidiana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.