Com Millorar les Teves Afirmacions Positives i Fer-les Més Potents i Efectives

afirmacions positivesLes afirmacions positives són una de les eines més potents que tenim per millorar la nostra vida.

Tot el que ens passa depèn de la nostra ment, així que si aprenem a pensar de manera més positiva, la nostra vida fluirà amb molta més harmonia.

I les afirmacions positives ens permeten fer exactament això: ens permeten agafar les regnes dels nostres pensaments i dirigir-los de manera constructiva, en lloc de deixar que es moguin per inèrcia sense que ningú els controli.

L’únic problema és que no és fàcil fer-ho. No és fàcil centrar la nostra ment en els aspectes positius de la vida i mantenir la nostra atenció en ells.

Però avui explicarem un mètode molt potent per poder-ho aconseguir.

El Poder de les Afirmacions Positives

La idea que volia compartir amb tu avui va néixer a partir d’una canalització de Kryon que vaig llegir fa poc (pots llegir-la en anglès aquí).

En aquest article, Kryon explica que recentment hi ha hagut un canvi important en l’energia de la Terra, i que això afecta les afirmacions positives. Diu que fins fa poc no hi havia diferència entre fer les afirmacions mentalment o en veu alta i que, per tant, les podíem fer de forma mental sense problemes. Però ara això ha canviat: l’energia a la Terra ha augmentat, i ara és més efectiu fer afirmacions positives en veu alta.

Si et defenses amb l’anglès, et convido a llegir l’article complet per a més detalls, però bàsicament Kryon explica que una de les millors maneres de comunicar-nos amb el nostre Jo Superior és parlar amb el nostre cos, i que fer-ho en veu alta facilita que aquesta comunicació sigui més forta i clara.

Per exemple, si estàs passant per un problema de salut, pots fer alguna afirmació del tipus: estic sa i fort. El meu cos funciona perfectament i em sento còmode vivint en ell. O si tens dificultats econòmiques, pots dir: els diners arriben a mi amb facilitat. Tinc tots els recursos materials que necessito i més.

I dir-ho en veu alta perquè el cos i la ment ho sentin amb claredat.

Per a mi, aquesta proposta va significar un canvi important perquè, fins que vaig llegir aquest missatge de Kryon, no ho estava fent així. Per un costat, normalment feia les afirmacions mentalment i no en veu alta. Per a mi era més còmode, i em resultava menys forçat.

I per un altre, en general feia afirmacions no tan positives, perquè a la meva ment li costés menys acceptar-les. Si fem afirmacions que s’allunyen molt de la realitat que estem vivint, és molt possible que la nostra ment les rebutgi, i llavors no tenen cap efecte.

Però per tot el que he après de Kryon fins ara, sempre paro molta atenció a les seves propostes, així que vaig decidir provar aquesta nova opció.

I els resultats són molt bons.

Però, com tot, cal fer-ho bé.

Com Fer Afirmacions Positives que Realment Funcionin

El principal obstacle que ens trobem a l’hora de fer afirmacions positives és el rebuig de la nostra ment: si fem afirmacions que la nostra ment no creu que siguin certes, les rebutjarà i no tindran cap efecte.

I el fet de dir-les en veu alta moltes vegades fa que el rebuig sigui més fort. Pronunciar-les en veu alta fa que tinguin més força, i si la nostra ment no se les creu, les rebutjarà encara més.

Per aquest motiu, és molt important utilitzar sempre afirmacions que siguin creïbles per a nosaltres. No serveix de res intentar autoenganyar-nos. Perquè tinguin efecte, les afirmacions que triem han de ser certes per a nosaltres.

La gran pregunta és: i això com ho podem aconseguir?

Com podem fer una afirmació dient que estem bé i creure en ella, si en realitat estem malament?

Doncs hi ha diverses maneres d’aconseguir-ho. La primera és la que et comentava fa un moment: utilitzar afirmacions que no siguin excessivament positives. En lloc de dir que tot està bé, buscar una manera una mica més positiva de mirar la situació que estem vivint, però sense contradir-la directament.

Per exemple, si tenim problemes econòmics, en lloc de dir tinc tots els diners que necessito, podem buscar afirmacions més moderades:

  • Ara tinc pocs diners, però tinc la capacitat de millorar la situació si m’esforço.
  • Vaig just de diners, però en realitat no és alarmant, perquè sempre puc pagar totes les meves despeses perfectament.
  • Etc.

D’aquesta manera fem un salt menys brusc entre el que estem vivint i l’afirmació que fem, i facilitem que la nostra ment ho pugui acceptar.

Aquesta opció és molt efectiva, i val la pena fer-la servir. Jo ho he fet durant molt de temps, i és una molt bona manera de començar a treballar amb afirmacions positives (tens més informació sobre aquest tema aquí).

Però té el desavantatge que és una mica lenta, perquè cal anar buscant sempre pensaments que siguin només una mica més positius que els actuals, i avançant a poc a poc.

Avui, en canvi, et proposaré un mètode molt més ràpid. És una mica més difícil de dur a terme, però et permetrà avançar amb molta més rapidesa.

Com Potenciar les Afirmacions Positives al Màxim

El mètode que et proposo avui és que facis afirmacions dient que tot està perfecte. Pots fer servir les paraules concretes que vulguis, però la idea és que diguis que tot és com tu sents que hauria de ser. L’única restricció és fer-ho amb amor sincer i no interferir en el lliure albir de ningú.

I dir-ho en veu alta.

Si pots fer-ho directament sense que la teva ment ho rebuig, perfecte. Però si veus que et costa, pots fer el següent exercici per facilitar-ho:

En primer lloc, imagina’t que hi ha un món paral·lel on estàs perfectament bé. És un món com el món on ets ara, però sense els problemes que et preocupen: el teu cos funciona perfectament, tens tots els recursos que necessites, fas activitats que t’agraden, et relaciones amb harmonia amb el teu entorn, etc.

Si vols pots prendre-t’ho com un exercici purament mental, però cal dir que aquesta idea conté una profunda veritat en el seu interior: en aquest univers totes les possibles vides existeixen simultàniament, així que és veritat que hi ha un lloc on tu ja ets tot el que pots arribar a ser.

I l’objectiu d’aquest exercici és connectar amb aquest lloc.

Imagina’t mentalment que ets allà, i que des d’aquest punt dius en veu alta: estic perfectament bé. El meu cos funciona a la perfecció i tinc tot el que necessito. La meva vida és plena de llum, i en gaudeixo plenament. (O qualsevol altra afirmació que vulguis que transmeti aquesta idea).

És molt important que en tot moment siguis conscient que no estàs fent aquesta afirmació des de la Terra, on potser no és certa, sinó des d’un altre lloc on sí que ho és. Estàs connectant amb un jo paral·lel per a qui sí que és real tot el que estàs dient. D’aquesta manera la teva ment no ho rebutjarà, perquè no veurà cap contradicció.

D’altra banda, encara que siguis conscient que fas l’afirmació des d’un altre lloc, fes-la en veu alta i clara perquè el teu cos, que sí que és a la Terra, pugui sentir-la perfectament. La clau de l’exercici és que el teu cos pugui sentir clarament el que dius i que percebi la profunda vibració de les teves paraules.

Si ho fas, veuràs que la vibració del teu cos canvia completament.

Cadascuna de les teves cèl·lules és com una petita antena que està molt pendent dels teus pensaments, i sempre actua en conseqüència. Així que si aconsegueixes connectar mentalment amb una vibració més elevada, tota la teva vida vibrarà més alt.

En última instància, el teu cos i la teva ment són uns instruments perfectes que tenen la capacitat de fer qualsevol cosa.

I només esperen que els enviïs un senyal per posar-se en marxa.

Un gran abraçada,

Jan

5 respostes a “Com Millorar les Teves Afirmacions Positives i Fer-les Més Potents i Efectives”

Gràcies Jan!
Ho posaré en pràctica, encare que si que déu ser cert que te que costar molt segons estar un. M‘hauré d‘esforçar més.

Una abraçada

El trobo un plantejament encertat, veure-ho sempre com l’opció que tu voldries a la teva vida, i així no et compromet tant amb la realitat que vius.

He llegit alguna cosa de Kryon, de fa uns anys, i em va semblar que deia que les nostres cèl·lules no entenien tant el nostre llenguatge parlat, i sí responien més a les visualitzacions. Ara ja no sé què pensar!
De tota manera, fa un temps vaig descobrir a Neville Goddard, i aquest autor fonamenta el poder creatiu de la nostra ment en la imaginació: tot el que vulguis crear en la teva vida ho has de visualitzar en una mena d’escenificació que representi el teu desig ja acomplert.
Coneixes aquest autor?

Hola Cèlia,

És cert que les nostres cèl·lules no es fixen en les nostres paraules directament, sinó en la vibració que contenen. Per això és tan important buscar afirmacions que siguin certes per a nosaltres. Si les nostres cèl·lules veuen que no creiem en el que diem, no li faran cas.

Respecte a Neville Goddard, he sentit el seu nom alguna vegada, però no he llegit res seu.

Una abraçada,
Jan

Respon

Hola! afirmacions n’he anat fent al llarg dels darrers anys ,hi crec molt en mirar sempre el got mig ple,però reconec que s’ha d’insistir molt més .Gràcies per enviar-me aquest correu, i sorpresa ! això del món paral.lel ho havia intuït no fa gaire ,m’encanta la idea ,doncs jo havia vist el documental dues vegades sobre realitat quàntica ,”la madriguera” o títol semblant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.