Nens Autistes – Qui Són Realment?

nens autistesFa uns dies vaig llegir una bonica notícia d’un antic professional del surf que ara es dedicava a ajudar a nens autistes. Ell mateix tenia un fill autista, i havia vist que ajudant-lo a fer surf aconseguia fer-lo somriure. Així que va decidir oferir-ho a altres nens.

Aquesta notícia em va alegrar, però també em va entristir una mica, perquè posa de manifest que la societat actual segueix veient els nens autistes com a nens amb problemes. Creiem que tenen deficiències físiques, cognitives i socials, i que s’han de curar.

La realitat, però, és ben diferent. Els nens autistes no són nens amb deficiències, sinó tot el contrari: són nens molt evolucionats espiritualment. Són una avanç de com serà la humanitat d’aquí uns anys.

És veritat que tenen un problema, però l’origen del problema no són ells: som nosaltres. Són nens molt sensibles envoltats de persones que, espiritualment parlant, som una mica troglodites.

Què És l’Autisme?

La primera vegada que vaig trobar l’explicació de què és l’autisme va ser en un llibre de Kryon. Kryon explica que els nens autistes tenen una vibració i una sensibilitat molt més elevada que el gruix actual de la humanitat, i que per això els costa adaptar-se.

Per il·lustrar aquesta idea, planteja una qüestió molt interessant: com et sentiries tu si t’enviessin a viure a un lloc on la gent estigués tot el dia cridant i corrent esverada a munt i avall? Molt probablement, al cap d’una estona tindries un mal de cap terrible. T’arrupiries en un racó i et taparies les orelles per no sentir ningú.

Això és el que fan els nens autistes. Es tanquen dins seu perquè tot el que passa al seu voltant és massa estressant. Estan envoltats de persones cridaneres que actuen com si sabessin millor que ningú el que s’ha de fer. Però el cas és que els nens autistes ja saben el que han de fer; el que no entenen és perquè nosaltres estem tan perduts, ni perquè cridem tant.

Com Tractar els Nens Autistes?

Haig de dir que jo no tinc l’experiència ni els coneixements necessaris per saber exactament com tractar els nens autistes. A més a més, cada nen és diferent.

Però sí que sé una cosa molt important: no se’ls pot tractar com a nens inferiors. O com a mínim, no és just fer-ho, perquè no és veritat. Si són alguna cosa, són nens superiors, en el sentit que la seva sensibilitat és més alta que la nostra.

En realitat, els nens autistes són un regal per a la humanitat, no una càrrega. Són aquí perquè aprenguem d’ells, no perquè els curem.

photo credit: CubaGallery

4 respostes a “Nens Autistes – Qui Són Realment?”

Hola Jan,
primer de tot et volia felicitar i agrair que inverteixis tanta energia en portar Llum a les persones,i d’una manera tan desinteressada i accessible.
Des de ben joveneta m’ha interessat molt el tema de l’autisme.Hi he empatitzat tot i no conèixer cap cas proper en el meu entorn.
La intuïció que tenia coincideix amb el que expliques, i em llegiré el que dius de Kryon, doncs des de fa uns 3 anys se m’han obert les portes de la 5ª dimensió (entesa com l’expliques en un altre “post”),i mai havia abordat l’autisme des d’aquesta perspectiva.
Estic estudiant Musicoteràpia sufí,i sempre em ve a la ment (o,més ben dit,al cor) que pot ser una manera d’interactuar o, simplement alleugerir el patiment d’algunes persones que tenen algun espectre autista.
Si en tens alguna opinió o intuïció al respecte, estaré més que encantada de llegir-la.
Moltes gràcies per la teva atenció.
Salut i reiki!

Hola Roser!

Doncs jo tampoc tinc experiència directa amb autistes, així que no sé ben bé quina és la manera d’abordar-ho, però em sembla meravellós que hi hagi persones com tu que vulguin fer-ho des d’un punt de vista més profund i amorós.

I és possible que la música sigui una bona via, doncs és un de les disciplines humanes més elevades vibracionalment. Segur que pot ser molt bonic.

Una gran abraçada!
Jan

Respon

Hola!
Jo soc mare dun nen amb autisme. I vI visc rodejada de pares amb nens que pateixen el mateI he de dir amb tot el meu respecte pel que dius que si be el que expliques descriu la realitat dels nens diagnosticats aamb autisme , tambe he dafegir moltes Mes coses. En general les vacunes en molts daquests nens han activat miasmes karmics, i passen moments durissims. Tenen una falta de base quan no total, massa important que els fa estar desconnectats de la realitat. I en general fins que no es desintoxiquen del tot, no deixen de patir. Biologicament. Aixi que els que no neixen amb aquesta condiciio de. Naixement son recuperables. Per tant, aquests no nomes mostres una elevacio espiritual. Si no uns errors de la societat, un karma personal, familiar, transgeneracional, de carta astral, y social. Aixi que son molt molt molt complexes, i tant pares mares com ells mateixos sovint som molt incompresos socialment. Com a mare, estic contenta de dir que el meu fill esta sortint de diagnostic, i estic feliç que aixi estigui essent. El protocol de la dra kerri rivera funciona. Es tracta que No jutjem, en cap sentit a ningu, perque aquests nens pateixen enormement, i nosaltres com a mares i pares tambe.
Gracies per la vostra comprensio.

Doncs quin sentit té venir al món un ésser tan elevat espiritualment que encara no el comprèn ningú? Això els condemna a patit molt!

Jo vaig tenir durant uns anys una certa responsabilitat sobre un nen autista, i puc dir que és molt dur. I no cal dir els pares i família! Però, certament, deuen ser “especials” perquè, en una circumstància concreta, es va produir una conexió telepàtica entre nosaltres dos molt forta, i a molts kilòmetres de distància. La comunicació per via oral semblava impossible, però d’aquesta via telepàtica no en vaig tenir cap dubte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.