Per Què Déu Permet el Patiment a la Terra?

Avui comencem una nova secció al blog. Després de quatre anys escrivint articles, avui publico el meu primer vídeo a YouTube.

Com comentàvem a l’últim article, l’energia d’aquest any és molt bona per començar coses noves, i s’ha d’aprofitar 🙂

En aquest primer vídeo parlarem de per què Deu permet el patiment a la Terra, de per què som aquí i de qui som realment. Espero que t’agradi!

Si vols estar al dia dels nous vídeos que aniré publicant, pots subscriure’t al canal de YouTube. I així també m’ajudes a fer-lo créixer i a fer que pugui arribar a més gent:

I si vols aprofundir més en el tema del vídeo, aquí tens alguns articles relacionats:

Un gran abraçada!

Jan

2 respostes a “Per Què Déu Permet el Patiment a la Terra?”

Bon dia Jan,

Et felicito, he quedat meravellada.
Un cop he reflexionat tot el que has explicat m’han sorgit preguntes, una d’elles és la següent:
– Aquest “Déu” té parts molt dolentes no? No sé si ho he entès bé. Jo, des d’on sóc i com sóc, puc entendre, reflexionar i fins i tot millorar, però moltes parts que estan repartides per tot el planeta que són aterradores i tòxiques poden arribar a entendre-ho? …no sé si m’explico. Si tothom sabés què ha vingut a fer al planeta vols dir que hi hauria tanta maldat?

Crec que és molt important la pregunta que planteges al final: “Si tothom sabés què ha vingut a fer al planeta vols dir que hi hauria tanta maldat?” La meva resposta és “no”. Si tots fóssim conscients de qui som realment, no hi hauria cap tipus de dolor.

En realitat, la maldat no existeix. El que hi ha és una falta de consciència.

Una abraçada,
Jan

Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.