El Primer Pas Per Trobar el Teu Lloc al Món

el teu lloc al mónPer poder descobrir quin és el teu lloc al món, i ser feliç, és imprescindible que escoltis amb atenció els teus sentiments. Ells són els únics que saben qui ets realment; són els únics que tenen la informació necessària per poder-te guiar.

A la pràctica, però, no sempre és fàcil saber què sentim exactament; bàsicament, perquè ens costa diferenciar clarament el que volem realment, del que creiem que volem. La societat que tenim ens bombardeja tan sovint amb opinions i idees sobre què hauríem de desitjar, que ja no sabem què sentim de veritat.

Per trobar el nostre propi camí, hem d’endreçar el nostre interior i aprendre a separar els desigs reals dels que no ho són. O dit d’una altra manera, esbrinar si el que creiem que volem és el que volem realment.

En aquest punt, és imprescindible ser molt sincers amb nosaltres mateixos. I no és fàcil ser-ho, perquè, en alguns casos, pot suposar un daltabaix. La nostra vida està construïda al voltant de les nostres creences, i de vegades no tothom està preparat per descobrir que no són certes. Així que podem estar temptats de convèncer-nos que ja sabem el que volem, i evitar-nos així el treball que comporta afrontar la realitat.

Però si ens enganyem a nosaltres mateixos, tot i que pot ser que evitem algun maldecap a curt termini, a la llarga no farem res més que perjudicar-nos. Sense fer cas als nostres sentiments, els de veritat, és impossible ser feliç.

Autor de la imatge: Joe Parks.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Current ye@r *