Què És la Glàndula Pineal i Com Activar Tot el Seu Poder

què és la glàndula pinealLa glàndula pineal és una part molt important del nostre cos i de la nostra vida.

És molt possible que n’hagis sentit a parlar, ja que en molts corrents espirituals se la considera una porta d’accés a un nivell més alt de consciència.

I és cert.

Avui parlarem de com connectar amb ella i activar-la plenament.

És un procés molt bonic i molt especial.

La Glàndula Pineal (i Dos Punts Més Molt Importants)

A nivell físic, la glàndula pineal és una glàndula situada a la zona central del cervell que, entre altres funcions biològiques, produeix la melatonina, una hormona que regula els patrons de la son.

Però més enllà de les seves funcions biològiques, també té altres funcions més subtils i “espirituals”. I aquestes altres funcions són les que volia comentar avui.

Per fer-ho, hem de parlar no només de la glàndula pineal, sinó també de dos punts més del nostre cos que també són molt importants. Són els següents: la-glandula-pineal-1Si fa temps que visites al blog, és molt possible que els punts (1) i (2) ja els coneguis. He parlat d’ells en diverses ocasions. El punt (3) és la glàndula pineal.

Els tres punts estan situats a l’eix central del cos a l’alçada dels ulls. Així: la-glandula-pineal-centreL’únic que canvia és la profunditat. El punt (1) es troba al front, el punt (2) a la part posterior del cap, i el punt (3), la glàndula pineal, al mig.

Aquests tres punts tenen una gran importància en el nostre funcionament intern. I és molt important connectar amb ells i comprendre el paper de cadascun per entendre la nostra vida en profunditat.

Com Connectar amb Aquests Punts

Per a connectar amb aquests punts, podem fer un exercici molt senzill. Es tracta simplement de centrar-nos mentalment en cadascun d’ells i imaginar-nos que observem el món des d’allà.

Pots començar pel punt (1). Imagina’t que la teva consciència està centrada entre les celles, just al front, i fixa’t bé en com et sents i com perceps el món des d’aquest punt.

Després, tranquil·lament, imagina’t que la teva consciència es desplaça cap al punt (2). Aquesta part acostuma a costar una mica més, ja que no estem acostumats a fer-ho. Una manera d’aconseguir-ho és imaginar-te que ets un petit homenet que es pot moure lliurement per l’interior del teu cap, i després anar cap enrere; tan enrere com puguis. I des d’allà, torna a observar com et sents i com perceps el teu entorn.

Quines diferències notes entre el punt (1) i el punt (2)?

En quin punt sents més pau? En quin punt et sents més “tu”?

Si no ho has fet mai, potser et costa una mica. Però si t’hi fixes bé, veuràs que la diferència és molt gran. Quan ens centrem en el punt (2) tenim un nivell de consciència molt més alt que quan ens centrem en el punt (1).

Al punt (1) hi ha tensió, preocupacions i por. Al punt (2) hi ha pau, llum i amor.

(Si et costa aquest exercici, pot mirar-te aquests articles on ho explico amb més detall: “Com Alleujar el Dolor en un Minut” i “Com Expandir la Consciència Ràpidament“).

Les Funcions del Punt (1) i del Punt (2)

Els punts (1) i (2) tenen dues funcions molt diferents a la nostra vida. Per això ens sentim de manera tan diferent quan connectem amb ells.

(Encara no estic parlant de la glàndula pineal, ho sé. Però hem entendre bé els punts (1) i (2) abans de passar al (3)).

El punt (2) és la connexió amb l’Univers i la Divinitat. En certa manera, es podria dir que l’energia pura de l’Univers, que és el que realment som, entra dins nostre pel punt (2).

Per aquesta raó, si ens centrem en aquest punt podem connectar amb la Font Universal de l’energia, la saviesa i l’amor il·limitat. És un exercici molt poderós i val la pena fer-lo de tant en tant.

Un cop s’introdueix pel punt (2), l’energia de l’Univers va entrant cada vegada més pel nostre cap i es va fent cada vegada més “estreta”. Fins que arriba al punt (1). Més o menys així: la-glandula-pineal-2A mesura que passa a través del nostre cap, l’energia de l’univers, que és consciència pura i il·limitada, va filtrant-se i concentrant-se fins a convertir-se en l’energia de la nostra consciència humana: una consciència limitada i amb una personalitat definida.

Segons com es miri, és possible que aquest procés sembli una cosa “negativa”. Però no ho és en absolut. És un procés de creació, i la creació sempre funciona així.

És molt semblant al procés que es produeix quan fem ombres xineses. Si tenim una font de llum i la projectem sobre una paret, no veurem res, oi? Només hi haurà llum.

Però si tapem una part de la llum, apareixeran ombres amb forma a la paret. I tapant la llum de diferents maneres, podem crear les formes que vulguem.

Doncs així és com funciona la creació de qualsevol cosa de l’Univers. L’energia de la Font Original es “tapa” de formes diferents, i en funció de com es tapa, es creen les diferents formes que existeixen.

I això és el que som nosaltres. La nostra consciència és la Consciència Original de l’Univers, però amb una part “tapada”. Per això no veiem la totalitat del que som.

Tu ets un Ésser de Llum Pura, amb una part de la llum “tapada”. I aquest procés de “tapar” una part de la Llum es produeix entre el punt (1) i el punt (2).

Al punt (2) tenim la consciència original pura de l’univers. Al punt (1) tenim la consciència limitada d’un ésser humà, amb la seva personalitat pròpia ben definida.

Què És la Glàndula Pineal

És possible que et preguntis, i què té a veure la glàndula pineal amb tot això?

Doncs bé, la glàndula pineal, a nivell espiritual, és el punt intermedi entre els punts (1) i (2). És el punt intermedi entre el nostre “Jo Diví” i el nostre “jo humà”.

I això el converteix en un punt extremadament important.

Tots nosaltres som una part de Déu, però no hem vingut aquí a fer de déus. Per això no calia venir a la Terra.

I tampoc hem vingut aquí a patir i a viure enmig de la foscor, que és el que passa quan la nostra consciència se centra massa a prop del punt (1).

Hem vingut a ser un punt intermedi entre la Llum i la Matèria. Hem vingut a ser un punt intermedi entre Déu i la Creació.

I aquest punt intermedi es troba al punt (3): la glàndula pineal.

Com Activar la Glàndula Pineal

La glàndula pineal és un punt de connexió entre la nostra part Divina i la nostra part Humana. És el punt on s’uneixen el món de la Llum i el món de la Matèria.

Una manera d’activar-lo és repetir l’exercici anterior amb el punt (3) en lloc dels punts (1) i (2).

Per fer-ho, només has de centrar-te mentalment en el punt (3) i imaginar-te que observes el món des d’allà. I fixar-te també en com et sents.

Si ho fas, veuràs que la sensació és realment una sensació intermèdia entre el que senties al punt (1) i el (2).

Al punt (2) la llum és molt intensa. Tan intensa, que pràcticament no hi ha res més que llum.

Al punt (1), en canvi, hi ha ombres. Les ombres són molt importants, perquè són les que ens permeten fer formes amb la llum, però si hi ha massa ombra, al final gairebé no es veu la llum i tot es queda fosc.

Al punt (3), en canvi, hi ha un equilibri gairebé perfecte entre llum i ombra. Hi ha llum suficient perquè tot estigui il·luminat, i hi ha ombres suficients per poder crear formes amb la llum.

És molt important notar aquesta energia.

Quan connectis amb el punt (3), sent com aquí ets suficientment a prop del punt (2) com per sentir clarament la seva llum, però suficientment lluny com per no perdre de vista que ets al pla físic de l’existència.

I sent també com ets suficientment a prop del punt (1) com per sentir-te part de la vida humana, però suficientment lluny per no viure-ho com una limitació.

El punt (3) és el punt de la creació. És el punt on la teva part Divina i la teva part humana entren en contacte.

És des d’aquí des d’on pots canalitzar millor l’energia pura de l’univers per crear coses al món físic.

I això és el que has vingut a fer aquí.

Ho recordes?

2 respostes a “Què És la Glàndula Pineal i Com Activar Tot el Seu Poder”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.