Què Són els Registres Akashics i Com Accedir-hi

Què són els registres akashicsHas sentit parlar alguna vegada dels registres akashics?

Aquest és un terme que pot sonar una mica esotèric, i algunes persones poden sentir-se una mica incòmodes amb ell.

Però en realitat, darrere de molts conceptes que semblen estranys, hi ha idees molt normals. I això és el que passa amb els registres akashics. Més enllà del nom, hi ha una cosa molt normal.

Per aquest motiu, avui parlarem de què són els registres akashics realment. Si anem més enllà de la seva aparença esotèrica, veurem que són una cosa molt senzilla.

I tenen una gran utilitat pràctica.

Són una porta que condueix a la informació que necessitem per avançar.

Què Són els Registres Akashics

Per entendre bé què són els registres akashics, cal tenir present vàries idees molt importants. La primera és que l’energia no es crea ni es destrueix, només es transforma.

Aquesta és una idea comprovada a nivell científic, i implica que les coses que hi ha a l’univers no poden deixar d’existir, ni tampoc es poden generar coses noves. Les coses poden transformar-se, però no aparèixer ni desaparèixer del tot.

D’entrada, potser pot semblar que això no té res a veure amb els registres akashics.

Però en realitat té una relació molt directa.

En primer lloc, si res pot aparèixer ni desaparèixer, només canviar, vol dir que tu existeixes des de sempre i que existiràs sempre. Abans de venir a la Terra, eres en un altre lloc i tenies una altra forma, però existies. (I després seràs en un altre lloc i tindràs una altra forma, però existiràs).

I a més a més d’això, tot el que vas fer en aquestes altres existències abans de venir a la Terra tampoc pot desaparèixer. Tots els pensaments que vas tenir, les emocions que vas sentir i les accions que vas realitzar, segueixen existint. Ara tenen una altra forma, però no han desaparegut. Res no pot desaparèixer.

I això són els “registres akashics”.

El nom és el de menys. El més important és el concepte.

Tu existeixes des de sempre.

I la informació de tot el que has fet en el “passat” segueix existint.

Podem Accedir als Registres Akashics?

Un cop entenem què són els registres akashics i veiem que no són res esotèric sinó una cosa molt raonable, una pregunta lògica és: podem accedir-hi?

I la resposta és que sí.

Per entendre bé el perquè, hem de tenir en compte una altra característica molt important de l’univers: tot és una unitat.

Cada vegada més persones som conscients d’aquest fet. Cada vegada som més els que veiem i sentim que tot està connectat.

Però si tens dubtes, hi ha un exemple que crec que ajuda a visualitzar-ho i entendre-ho millor.

Si observes la teva mà, d’entrada sembla que està separada de l’aire que l’envolta, oi?

Però en realitat no és així.

Tant la mà com l’aire estan formats per partícules subatòmiques (electrons i quarks), i aquestes partícules no estàs separades entre elles (tens més informació sobre això aquí). No hi ha cap frontera real entre les partícules de la teva mà i les de l’aire. Es mouen i es barregen constantment.

Això és vàlid per a qualsevol cosa. No hi ha cap frontera que separi les coses de l’univers. Tot està unit.

I té una conseqüència molt important: pots accedir a qualsevol punt i a qualsevol informació de l’univers, perquè estàs completament unit a tot.

Com Accedir als Registres Akashics

En resum, en aquest univers res es crea ni res es destrueix. Això vol dir que tu existeixes des de sempre, igual que la informació de tot el que has fet en tota la teva existència. I en estar tot unit, pots accedir a aquesta informació.

Arribats fins aquí, la pregunta és: i com podem fer-ho?

Per poder respondre bé aquesta pregunta, crec que és important deixar de fer servir el terme “registres akashics”. Fins ara l’he utilitzat perquè és el terme habitual que més persones coneixen, però per veure clarament com connectar amb ells crec que és millor aparcar-lo un moment.

La paraula “registres” i l’expressió “accedir als registres” poden fer pensar que són un lloc extern, com una mena de biblioteca, a la qual hem d’entrar. I no és així.

Personalment, prefereixo la paraula “informació”, perquè és el que realment és: informació sobre nosaltres i sobre el nostre camí.

I aquesta informació no és externa. Forma part de tu, perquè tot és una unitat.

Així que en realitat no pots “accedir” a ella, perquè ja és amb tu.

El que sí que pots fer és mirar-la o no mirar-la.

I aquest és el camí per obtenir qualsevol informació que necessitis: ser conscient que ja és dins teu i prendre la decisió de mirar-la.

Com Connectar amb la Informació Akashica

Hi ha molts llocs on s’expliquen processos concrets per obtenir informació akashica. Pots buscar per internet i en trobaràs molts.

Aquests processos poden ser molt útils en molts casos. A la nostra ment li solen agradar els processos amb passos detallats.

Però més enllà d’això, crec que és molt important tenir clar el concepte principal.

La informació de tot el que necessites saber és dins teu. Tot el que has fet en el passat, el que has après pel camí, el que has vingut a fer aquí … Tot és amb tu.

Només necessites reconèixer aquest fet i mirar-ho.

Pots fer un petit ritual si et ve de gust. Pots buscar un lloc tranquil, relaxar-te, connectar amb el teu amor profund i demanar a l’univers que et doni suport per a connectar amb el que necessites saber per avançar en el teu camí.

Però no oblidis mai que no és necessari.

Tu ets part inseparable del tot.

I tot el que necessites ja és dins teu.

Una forta abraçada,

Jan

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Current ye@r *