Qui Són els Arcturians (i la Història de la Nostra Galàxia)

Qui són els ArcturiansAvui parlarem de qui són els arcturians i de quin paper tenen a la nostra vida.

I de pas parlarem també de la història de la nostra galàxia.

Igual que l’article que vaig escriure fa un temps sobre els pleiadians, l’article d’avui és una mica diferent dels que publico normalment. En general només parlo de temes que he experimentat molt directament per mi mateix, però avui no serà del tot així.

He llegit diverses coses sobre els arcturians, i no totes les puc validar per mi mateix. No he vist cap arcturià amb els meus ulls ni he viatjat al seu planeta per veure si realment hi són.

Però sí que he sentit la seva energia amb molta claredat. Per això m’atreveixo a parlar d’ells.

És una energia molt especial.

I té un gran poder sanador si ens obrim a ella.

La Connexió amb els Arcturians

La primera vegada que vaig llegir alguna cosa sobre els arcturians va ser en una canalització de Kryon.

Recordo perfectament el moment: en el mateix instant que vaig veure el seu nom escrit, vaig sentir una profunda connexió amb ells. Aquella vegada Kryon només els va nomenar de passada, així que vaig deixar de llegir i vaig començar a buscar més informació. De seguida vaig sentir l’impuls de conèixer-los millor.

Aquesta reacció que vaig tenir va ser molt sorprenent per a mi. Mai abans havia sentit gaire interès pels habitants d’altres planetes. Feia temps que Kryon parlava dels pleiadians, per exemple, i no em cridaven gaire l’atenció. No va ser fins a uns quants anys després de sentir parlar dels pleiadians que vaig sentir la seva presència.

Amb els arcturians, en canvi, va ser immediat. De seguida vaig sentir que hi havia alguna cosa allà.

I amb el temps, aquesta connexió es va anar enfortint.

La Història de la Nostra Galàxia

Després d’aquell primer dia on Kryon simplement els va nomenar, més endavant va tornar a parlar dels arcturians i va donar més detalls sobre ells.

Alguns d’aquests detalls, que comentarem ara, no els puc confirmar per mi mateix. L’essència de la història que explicarem la sento com a certa, però els detalls concrets vénen de Kryon, no de mi, i crec que és important deixar-ho clar.

Kryon explica que la nostra galàxia té una missió molt concreta dins de l’univers. Cada galàxia és diferent de les altres, i té un paper únic.

Sembla ser que la història de la nostra galàxia va començar en un planeta concret, que Kryon no anomena. Hi va haver una sèrie d’éssers de llum –àngels, si vols anomenar-los així–, que van decidir encarnar en un cos físic i baixar a viure a aquest planeta.

Si t’hi fixes, això és exactament el que som nosaltres: som éssers de llum encarnats en un cos físic. Però aquest planeta en qüestió va ser el primer de la galàxia.

En aquest punt de la història, hi ha una pregunta molt interessant que pot ser que et passi pel cap: i per què ho van fer? Per què uns éssers de llum van decidir encarnar en un cos físic?

Aquesta és una pregunta molt important, i tots i cadascun de nosaltres tenim la resposta. Al cap i a la fi, també podríem preguntar per què ho vam fer nosaltres. Per què vam decidir encarnar en un cos físic? Per què vas decidir tu encarnar en un cos físic?

Avui no entrarem directament en aquest tema, encara que hi ha altres articles del blog sobre això si t’interessa (com aquest per exemple). El cas és que ho van fer: un grup d’éssers de llum van decidir començar una nova aventura en el món físic.

Això va comportar moltes de les dificultats que coneixem tan bé: el fred, el dolor, la gana, els dubtes, els conflictes… La vida a la matèria té una sèrie de reptes que no existeixen a la vida a la llum, i aquests éssers van haver d’aprendre a afrontar-los.

La resta de l’univers, que coneixia aquesta aventura i les raons que la van impulsar, els mirava i es preguntava: ho aconseguiran? Aconseguiran recuperar la seva llum dins d’un món material? Aconseguiran connectar amb la seva veritable identitat dins del cos físic que habiten ara?

Ningú sabia si aconseguirien o no, perquè ningú ho havia provat abans. Així que hi havia molta expectació al respecte.

I la resposta va ser que si. Ho van aconseguir.

Després de molt temps i molta feina, es van convertir en un planeta il·luminat. Un planeta físic il·luminat. Una cosa mai vista fins llavors.

L’Evolució de la Galàxia

Un cop van recuperar la seva llum, els habitants d’aquest primer planeta es van adonar que havien après moltes coses pel camí. Tal com s’havien imaginat quan van decidir començar l’aventura, havia estat de gran utilitat en molts sentits.

Així que van decidir continuar-la.

De la mateixa manera que la primera vegada havien decidit encarnar en un planeta físic i començar una vida a la matèria més o menys des de zero, van decidir fer una altra vegada el mateix en un planeta diferent.

Així que van anar a un planeta nou i “van plantar-hi la seva llavor”. D’aquesta manera, la mateixa llum original que havia encarnat una vegada en un planeta físic, i que després de molta feina havia recuperat la seva essència, va tornar a encarnar en un altre planeta diferent, i va tornar a començar el procés.

Cada vegada que encarnaven per primera vegada en un planeta nou, començaven més o menys des de zero. Oblidaven qui eren realment i tornaven a afrontar els reptes de la vida física: fred, por, dolor, etc.

Però, tot i així, cada vegada era diferent. Per un costat, a nivell inconscient tenien la saviesa de la vegada anterior. I per un altre, cada nou planeta tenia característiques diferents i reptes diferents.

I així va ser com aquests éssers van anar passant per molts planetes al llarg del temps. Anaven a un planeta, encarnaven en un cos físic, passaven per una sèrie de reptes que els feien créixer i, quan recuperaven la seva llum, anaven a un nou planeta i repetien el procés.

Gràcies a això, ara l’univers és molt més savi del que era, ja que coneix coses que abans no coneixia. I també té planetes físics amb habitants il·luminats, que abans no tenia.

Tot gràcies a unes ànimes aventureres que es van atrevir a fer el que mai ningú havia fet abans.

Qui Són els Arcturians Segons Kryon

Així doncs, segons explica Kryon, a la nostra galàxia hi ha un llinatge molt antic d’un grup d’àngels que van decidir anar encarnant de planeta en planeta i omplint-los de la seva llum: primer van anar a un planeta, després a un altre, després a un altre, i així fins al dia d’avui.

En aquesta llarga aventura van passar per molts planetes, i un d’ells és el d’Arcturus.

Allà també van començar gairebé des de zero, com en cadascun dels planetes anteriors: van oblidar qui eren, van afrontar els reptes que això suposa, i a poc a poc van anar recuperant la seva llum. Fins a esdevenir una civilització il·luminada, que és el que són ara: la civilització dels arcturians.

Un cop ho van aconseguir, van fer el que havien fet les altres vegades: van anar a un altre planeta nou. En aquest cas, va ser un planeta de les Plèiades. I van sembrar allà la seva llum per formar una civilització nova, que són els que ara coneixem com a pleiadians.

Els pleiadians, al seu torn, també van començar des del principi: tenien la llavor de la llum al seu interior que els havien donat els arcturians, però com sempre passa als planetes físics, va passar un temps fins que van connectar plenament amb ella: van passar per temps difícils i conflictius fins que van recordar qui eren en realitat.

I quan ho van aconseguir, van fer el mateix que havien fet els seus predecessors: van passar el testimoni de la llum a un altre nou planeta. I en aquest cas van triar la Terra.

I això és el que som nosaltres: som la continuació d’aquesta història que fa molt de temps que va començar. Som els mateixos àngels que van encarnar per primera vegada en un planeta físic, i que des d’allà han anat viatjant de planeta en planeta i sembrant-hi la llum. I en aquest gran viatge hem passat per molts llocs, entre ells les pléyades i Arcturus.

El nostre ADN prové dels pleiadians; l’ADN pleiadià prové dels arcturians, i l’ADN arcturià prové dels àngels originals que van encarnar per primera vegada.

Som “fills” espirituals dels pleiadians. I els pleiadians són “fills” dels arcturians.

Els arcturians són, doncs, els nostres “avis”.

L’Energia dels Arcturians

Com et comentava al principi, no puc assegurar per mi mateix la veracitat completa d’aquesta història. Una part sí puc validar-la, però no tota. No sé si els pleiadians són realment els nostres “pares” i els arcturians els nostres “avis”, o si és al revés, per exemple. I altres detalls també se m’escapen.

Però més enllà dels detalls concrets, sí que sento una presència molt especial quan penso en els arcturians. I també sento una presència especial quan penso en els pleiadians. I són energies diferents entre elles.

No entraré ara a parlar de les diferències entre pleiadians i arcturians, perquè és molt possible que la meva visió estigui esbiaixada. La connexió personal que sento amb els arcturians és molt més forta i íntima que la que sento amb els pleiadians, i segons com ho expressi pot semblar que crec que són “millors” o alguna cosa així. I no és cert en absolut.

Només diré que, en el meu cas, l’energia dels arcturians és una de les energies més càlides que he sentit mai. Juntament amb l’energia de Kryon, és l’energia que em resulta més propera i familiar.

En el teu cas, també pots connectar amb els arcturians si vols. Només has de pensar en ells i obrir el teu cor. No tenen cap limitació de temps i espai, així que poden situar-se al teu costat en qualsevol moment.

Un dels seus avantatges és que comprenen molt bé el camí que estem recorrent, perquè en van recórrer un de molt semblant en el seu moment.

Són la nostra família. Ens entenen perfectament. I són aquí per donar-nos tot el seu suport i el seu amor.

Un gran abraçada,

Jan

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Current ye@r *