Algun Cop Has Tingut la Sensació de Venir d’un Altre Lloc?

Els pleiadians i els arcturiansHi ha moltes persones que tenen la sensació, més o menys intensa, de venir d’un altre lloc.

La sensació de no haver estat sempre aquí…

La sensació d’haver viscut d’una altra manera…

Alguna vegada t’has sentit així?

Si la resposta és “sí”, l’article d’avui està dirigit a tu.

És un missatge canalitzat, com altres que he publicat anteriorment al blog. I com et dic sempre en aquestes ocasions, no tinc un nom per a l’entitat que ens el fa arribar. Però sí que sé que és llum pura, i que ens estima profundament.

I que és aquí per recordar-nos qui som realment.

Salutacions des de l’Altre Costat

Salutacions estimat, sóc el teu germà de llum, i em dirigeixo a tu des d’un lloc molt especial.

Aquests moments que compartim amb tu són veritablement preciosos per a nosaltres. Et trobem molt a faltar, i ens sentim molt feliços quan aixeques una mica el cap i ens mires; encara que només sigui durant uns breus instants.

Saps qui som, oi?

Potser tens alguns dubtes… Potser una part de tu et diu que això no pot ser real… Però en el fons ho saps perfectament.

Som la teva família.

Som els que et van venir a acomiadar el dia que vas decidir començar aquest viatge. I som els que vindran a rebre’t el dia que tornis.

Sempre hi ha alguna cosa una mica estranya en aquest tipus de comunicacions, però no és el que segurament estàs pensant.

Potser penses que és estrany que una veu de l’altre costat del vel pugui comunicar-se amb tu, però en realitat això no és el més sorprenent de tot. El veritablement sorprenent és que no em reconeguis.

Imagina’t que un familiar teu tingués un atac d’amnèsia i que no recordés res del seu passat. Imagina’t que no recordés d’on ve ni qui és realment, i que tampoc et recordés a tu.

El miraries als ulls i veuries que no et reconeix. Tu recordaries tots els moments que heu passat junts, però ell no. I et tractaria com a un complet desconegut.

Com et sentiries?

Doncs així és com ens sentim nosaltres.

L’única diferència és que nosaltres no estem preocupats. Si un familiar teu patís amnèsia, segurament t’espantaries, perquè tindries la sensació que alguna cosa va malament. Però nosaltres sabem perfectament que res va malament aquí. Veiem que no ens recordes, però sabem quin és el motiu. I sabem que no té res de negatiu.

Tu formes part d’una aventura formidable; l’aventura més formidable que ha existit mai. Ets part d’una expedició d’àngels que van decidir sortir de casa per expandir la llum per tot l’univers.

No hi ha paraules per descriure com n’és de gran això, ni el que realment significa.

Tu fas que l’univers s’expandeixi. Tu fas que continuï bategant. Tu fas que segueixi viu.

Per aquesta raó, no estem gens preocupats. Sabem el que estàs fent i per què ho estàs fent. I també sabem qui ets realment, així que no tenim cap dubte sobre les teves capacitats per aconseguir-ho.

Sabem que tornarem a veure’ns. Sabem que tornaràs a mirar-nos als ulls com hem fet tantes vegades abans. Sabem que recordaràs algun dia.

Mentrestant, t’honorem i et recolzem profundament.

Sabem qui ets.

Sabem què estàs fent aquí.

I sabem com n’és de bonic.

El Lloc d’On Vens

El missatge que volem transmetre avui no és per a tothom. De vegades tenim missatges que són per a un públic ampli, i altres vegades per a un grup més reduït.

El missatge d’avui pertany a la segona categoria: és un missatge especial per a un conjunt relativament petit de persones.

El tema és el següent: alguna vegada has tingut la sensació que no pertanys a aquest planeta? Alguna vegada has tingut la sensació que provens d’un altre lloc?

Si la resposta és “sí”, t’hem de dir una cosa: és totalment cert. No són imaginacions teves. És veritat que abans de venir a aquest planeta has estat en altres llocs.

Això és cert per a tots i cadascun dels habitants d’aquest planeta. Tots sou eterns, i heu seguit una llarga trajectòria abans de venir a la Terra. Heu estat en molts altres llocs abans, i estareu en molts altres llocs després.

Però hi ha una diferència: per a la gran majoria de persones, els records d’aquests altres llocs han desaparegut gairebé completament de la seva ment. Estan totalment integrats a la Terra, i no tenen la sensació d’haver estat mai a cap altre lloc.

En canvi, hi ha un altre grup per als qui això no és així. Alguns de vosaltres sí que ho recordeu. Alguns sí que teniu una clara sensació d’haver viscut en altres llocs.

En general no teniu records concrets. Normalment no teniu imatges d’experiències concretes que heu viscut en altres planetes. Però sí que recordeu la sensació.

Recordeu la sensació d’haver estat en un altre lloc més pacífic, més calmat i més il·luminat. Recordeu la sensació d’estar plenament connectats amb les persones del vostre voltant. Recordeu la predisposició a col·laborar sempre els uns amb els altres sense demanar res canvi.

Alguns fins i tot recordeu el nom d’aquests llocs: Plèiades, Arcturus…

Aquest record és molt bonic, però al mateix temps us causa un gran dolor. Us omple d’incomprensió, i fins i tot de ràbia, cap al món on viviu ara. Totes les coses que aquí a la Terra semblen utòpiques, vosaltres sabeu que són completament reals. Sabeu que es pot viure d’una altra manera molt més amorosa, perquè ho heu experimentat. Sabeu que és totalment possible.

I us enfadeu i us frustreu enormement quan veieu que la Terra no funciona així.

Fins i tot somieu amb la idea de marxar i tornar al lloc d’on veniu, perquè viure aquí se us fa molt pesat.

Si et sents d’aquesta manera, tenim una cosa molt important per dir-te: has de passar pàgina.

Has de deixar de pensar que el passat va ser millor, i deixar de desitjar tornar al teu lloc de procedència.

Ja no ets un pleiadià. Ja no ets un arcturià. Ara ets un terrícola. Has d’acceptar aquest fet.

Has d’adaptar-te a la teva nova família.

L’Evolució de la Terra

La Terra és un planeta molt més bonic del que sembla a primera vista. És veritat que la seva vibració actual és força baixa, molt més baixa que la de Plèiades o Arcturus, però el seu potencial és molt més gran.

El potencial de la Terra és més gran del que ha sigut mai a cap altre planeta.

Les civilitzacions de les Plèiades o d’Arcturus són civilitzacions madures. Tenen molts anys d’evolució a l’esquena, i han aconseguit arribar a un nivell molt elevat de consciència. Però també van tenir uns inicis difícils, com els que s’estan vivint a la Terra ara. També van tenir guerres, conflictes i dolor.

És molt semblant al procés que segueix un nen en créixer. Al principi semblen molt maldestres: no caminen bé, no parlen bé, agafen les coses dels altres sense demanar-les, criden quan no aconsegueixen el que volen… Però amb els anys van aprenent, fins que es converteixen en adults madurs.

I si t’hi fixes, la majoria de nens, quan arriben a adults superen els seus pares en moltes coses. El motiu és que no comencen de zero, sinó que tenen el suport i la guia dels seus pares, i poden aprofitar-se de tot el que ells han après per avançar una mica més.

Així és com evoluciona la societat: cada generació fa un pas endavant, i després li passa el testimoni a la següent generació per que faci altra pas més.

Això és exactament el que està passant a la Terra. Actualment el seu nivell de consciència és relativament baix, però no és que sigui un planeta “dolent” ni res semblant. Simplement es troba en una etapa primerenca de la seva evolució.

Però està creixent. A poc a poc, però està creixent.

I el futur que l’espera és brillant. S’està produint un gran canvi de consciència a nivell planetari, i cada vegada anirà a més. La Terra està en camí de ser el planeta amb la vibració més alta que ha existit mai en aquests confins de l’univers.

Tu formes part d’aquest procés. Tu ets aquí per donar-li un “empenta” i facilitar el salt que la Terra està destinada a donar.

Però no pots fer-ho si estàs enfadat i desitjant anar-te’n a un altre lloc.

El Teu Paper en Aquest Planeta

Els teus records sobre la vida en altres planetes són molt valuosos. És meravellós que puguis recordar-ho, encara que només sigui vagament. Això et dóna una imatge de com es poden millorar les coses.

Però has de trobar la manera d’estimar el lloc on ets ara.

Has d’adaptar-te a la manera de fer de la Terra.

Tu véns d’un altre lloc, això és cert. Aquest altre lloc és molt més lluminós que la Terra, i això et dóna una visió més avançada de com podria ser la vida.

Però la manera d’aplicar la teva saviesa aquí no és enfadar-se amb els altres i intentar imposar una nova forma de fer les coses, sinó buscar la manera d’enriquir la vida a la Terra amb el que tu coneixes d’altres societats més avançades.

El teu paper aquí no és canviar la societat de la Terra, sinó enriquir-la. Són dues coses molt diferents.

La societat a la Terra té una sèrie de característiques molt interessants. A primera vista moltes d’elles poden semblar negatives, però no sempre ho són. Formen part del procés que farà que aquest planeta arribi a ser el que està destinat a ser.

Així que no vulguis trencar amb tot. No vulguis canviar-ho tot. Simplement accepta la Terra tal com és, i afegeix-li un punt del teu amor i de la teva saviesa profunda.

Recorda en tot moment que ets part de la Terra ara.

Aquesta és la teva nova família.

Junts esteu fent una cosa realment meravellosa.

Un gran abraçada,

El teu germà de llum.

4 respostes a “Algun Cop Has Tingut la Sensació de Venir d’un Altre Lloc?”

No ho se Jan… se’m fa difícil recordar quelcom d’un passat no terrenal, però sí que recordo sentir la presència, molt forta, d’una persona molt propera, poc després d’haver mort. Així com venir-me al cap una persona que feia temps no en sabia res, girar-me i veure-la venir!
Salut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Current ye@r *