Sobre mi

Em dic Jan Anguita i vaig néixer a Martorell. De formació, sóc Doctor per la Universitat Politècnica de Catalunya, Enginyer de Telecomunicació, Acupuntor i Terapeuta de Reiki i Guarició Reconnectiva, i m'he dedicat diversos anys a la investigació científica i a les teràpies naturals. Però per als que us agradi saber què hi ha dins de cada persona, us he de dir que res d'això em feia feliç.

Més aviat tot el contrari. Vaig estudiar enginyeria perquè m'agradaven la ciència i les matemàtiques, però sobretot perquè era una carrera que m'oferia un bon futur professional, o com a mínim el que llavors pensava que era això; és a dir, facilitat per trobar feina, un bon sou i l'acceptació dels que m'envoltaven.

Efectivament, em va donar tot això i alguna cosa més, però el benestar es va quedar pel camí. Em llevava cada matí sense cap motivació i em passava hores fent una tasca que no m'importava el més mínim. "Potser tinc algun problema", pensava, "la feina tampoc està tan malament, no m'hauria de resultar tan desagradable".

Ara sé que no tinc cap problema, el que tinc és un somni, una passió que viu en cada cèl·lula del meu cos. M'ha costat molts anys i esforços descobrir-la, però ara veig clar que el que em feia patir és que ella volia sortir i jo no me n'adonava. Vaig passar molts anys fent coses que no tenien res a veure amb qui sóc de veritat, i així és molt difícil estar bé.

També sé que no sóc l'únic. Tothom té una passió, però en la majoria de casos està amagada. I per aquest motiu sóc aquí. El meu somni és que cada vegada més gent entengui qui som realment i que aquest coneixement il·lumini tots els àmbits de la nostra societat.


Si vols rebre les novetats del blog, pots subscriure-t'hi gratuïtament. Només has d'introduir la teva adreça de correu al formulari que hi ha una mica més avall. A més a més, rebràs dos llibres digitals de regal: "El Poder del Tapping" i "El Teu Lloc al Món".

I si vols posar-te en contacte amb mi, em pots escriure a jan@jananguita.es.