Aquesta web utiliza 'cookies' com a part del seu funcionament. Acceptar Més informació

Curs Online de Tapping

Sis setmanes

Un regal per a tota la vida

El tapping és una tècnica realment fantàstica. És d'aquelles coses que, quan les descobreixes, penses: "això ho hauria de conèixer tothom!"

Per una banda, és una tècnica molt efectiva. Pots utilitzar-la per tractar qualsevol problema que et preocupi, tant físic com emocional, i funciona molt bé. I, per una altra, és molt senzilla. S'aprèn en molt poc temps i, a partir d'aquí, pots utilitzar-la pel teu compte sempre que ho necessitis.

Un cop aprens tapping, tens un regal per a tota la vida.

Objectius del Curs

L'objectiu genèric d'aquest curs és adquirir una base molt sòlida de tapping i aprendre a treure-li un gran profit.

Però més enllà d'aquest objectiu general, el que realment importa és que funcioni i que obtinguis resultats. Per això, ens posarem dos objectius més concrets:

  1. En primer lloc, si no has provat mai el tapping, o si ho has provat però no t'ha funcionat, el primer objectiu serà que tinguis els teus primers èxits amb tapping. Que vegis que funciona per la teva pròpia experiència.
  2. I si ja coneixes el tapping, ens posarem l'objectiu de multiplicar clarament els resultats que estàs obtenint ara. Que notis que els teus resultats milloren de forma molt significativa.

L'objectiu final del curs és que sigui pràctic i útil: que després del curs puguis resoldre una gran quantitat de problemes i preocupacions que abans no podies resoldre, tant teves com dels teus éssers estimats.

Temari del Curs

Concretament, els temes que tractarem al llarg del curs són els següents:

Per a qui és aquest curs?

Aquest curs està pensat per a persones amb un nivell inicial o mig de tapping. Si no has fet mai tapping, podràs seguir-lo perfectament, perquè començarem des del principi i donarem tots els passos necessaris per avançar de forma completa i segura.

I si ja coneixes el tapping, a no ser que tinguis un nivell molt avançat, el més probable és que la gran majoria d'eines que donarem et resultin noves. En general, el tapping és encara un gran desconegut. És fàcil trobar informació sobre la tècnica bàsica, però no tant sobre la manera d'aprofitar-lo bé.

Sis setmanes de durada

El curs dura sis setmanes, i tindrà una sessió per setmana. A cada sessió abordarem un tema molt concret i pràctic, que ens ajudarà a anar potenciant el tapping cada vegada més.

Cadascuna de les eines que donarem cada setmana, per sí mateixa, té un gran potencial de multiplicar clarament els resultats del tapping. I això fa que, al final, en ajuntar-les totes, el potencial del curs complet sigui realment gran.

Curs online

El curs és online, perquè puguis seguir-lo des de qualsevol part del món. Cada sessió conté vídeos explicatius perquè tot quedi molt clar, i exercicis per integrar tot el que s'ha explicat.

Tots els teus dubtes resolts

Al llarg del curs, i també un cop hagi finalitzat, podràs fer tots els comentaris i preguntes que vulguis. L'objectiu és que no et quedi cap dubte.

I també podràs veure els comentaris dels altres participants i interactuar amb ells, fent que el curs sigui més enriquidor per a tothom.

Horari totalment flexible

Un cop comenci el curs, tindràs una sessió nova cada setmana durant sis setmanes. Però a part d'això, l'horari és totalment flexible. Pots organitzar-te com vulguis i fer les sessions quan et vagi millor.

Accés il·limitat

Un cop apuntat al curs, podràs accedir-hi de forma il·limitada. El teu compte no caducarà, així que podràs repassar-lo i tornar a veure tots els continguts totes les vegades que vulguis.

Actualitzacions il·limitades

En tenir accés il·limitat, també podràs accedir a totes les actualitzacions i canvis que vagi havent-hi. No hauràs d'apuntar-te una altra vegada si vols participar en noves edicions del curs.

Possibilitat d'obtenir el certificat del curs

El curs té dos formats: amb i sense certificat. D'aquesta manera podràs triar l'opció que més et convingui.

Si vols, podràs obtenir el certificat del curs, amb el qual podràs acreditar la teva formació i els teus coneixements.

Propera edició del curs

Les inscripcions al curs actualment estan tancades. Si vols que t'avisi quan tornin a estar obertes, et pots subscriure al blog en aquesta pàgina: Subscriure't al blog.