Aquesta web utiliza 'cookies' com a part del seu funcionament. Acceptar Més informació

Curs Online de Tapping
Avançat

Deu setmanes

Un profund viatje al teu interior

L'objectiu d'aquest curs és aprendre a resoldre els problemes més difícils de la nostra vida.

La gran majoria de nosaltres tenim una o diverses situacions complicades que fa temps que arrosseguem i que no aconseguim superar. Hem provat vàries coses, i de vegades fins i tot sembla que milloren una mica, però no aconseguim arribar a una solució definitiva.

És aquest el teu cas?

Si la resposta és sí, l'objectiu d'aquest curs és abordar aquests casos més complexos.

I per aconseguir-ho, farem un treball molt especial: analitzarem amb detall tot el que hi ha al teu interior per sanar-ho des de l'arrel.

Farem un profund viatge de transformació personal.

Objectius del Curs

L'objectiu general del curs és aprendre a tractar i sanar els problemes més difícils de la nostra vida: aquells que fa temps que arrosseguem i que no aconseguim deixar enrere.

I per això, ens posarem els següents objectius més concrets:

  1. Comprendre amb detall per què hi ha alguns problemes que costen tant de resoldre.
  2. Aprendre a diagnosticar i detectar les arrels profundes de tot el que ens passa.
  3. Sanar totes les parts de la nostra vida que limiten el nostre benestar.

L'objectiu final és que vegis molt clarament on es troba l'arrel de tot el que et preocupa i que tinguis un camí molt detallat de com resoldre-ho de forma definitiva.

En aquesta tot vida té solució. Només cal buscar-la bé per poder-la trobar.

Temari del curs

De forma més detallada, els temes que tractarem al llarg del curs són els següents:

Per a qui és aquest curs?

Aquest curs està pensat per a persones que ja coneixen el tapping i que volen aprendre a sanar els problemes més difícils de la seva vida.

No és necessari haver fet algun curs de tapping anteriorment, però sí que és recomanable conèixer el procediment bàsic de tapping i tenir una mica d'experiència utilitzant-lo.

Curs online

El curs és online, perquè puguis seguir-lo des de qualsevol part del món. Cada sessió conté vídeos explicatius perquè tot quedi molt clar, i exercicis per integrar tot el que s'ha explicat.

Tots els teus dubtes resolts

Al llarg del curs, i també un cop hagi finalitzat, podràs fer tots els comentaris i preguntes que vulguis. L'objectiu és que no et quedi cap dubte.

I també podràs veure els comentaris dels altres participants i interactuar amb ells, fent que el curs sigui més enriquidor per a tothom.

Horari totalment flexible

Un cop comenci el curs, tindràs una sessió nova cada setmana durant deu setmanes. Però a part d'això, l'horari és totalment flexible. Pots organitzar-te com vulguis i fer les sessions quan et vagi millor.

Accés il·limitat

Un cop apuntat al curs, podràs accedir-hi de forma il·limitada. El teu compte no caducarà, així que podràs repassar-lo i tornar a veure tots els continguts totes les vegades que vulguis.

Possibilitat d'obtenir el certificat del curs

El curs té dos formats: amb i sense certificat. D'aquesta manera podràs triar l'opció que més et convingui.

Si vols, podràs obtenir el certificat del curs, amb el qual podràs acreditar la teva formació i els teus coneixements.

Propera edició del curs

Les inscripcions al curs actualment estan tancades. Si vols que t'avisi quan tornin a estar obertes, et pots subscriure al blog en aquesta pàgina: Subscriure't al blog.