Aquesta web utiliza 'cookies' com a part del seu funcionament. Acceptar Més informació

Curs Online
El Teu LLoc al Món

Tots tenim un lloc en aquest món

I descobrir-lo ho canvia tot

Hi ha un fet molt profund a l'univers, però que sovint oblidem: tots tenim un lloc en aquest món. Tots tenim una manera de viure que encaixa perfectament amb la nostra veritable essència.

El problema és que no ho recordem.

No recordem qui som realment; no recordem per què som aquí, i moltes vegades ni tan sols recordem què és el que realment estimem.

Per això ens hem desviat del nostre camí.

I per això patim.

Però podem recuperar aquesta informació. Podem tornar a connectar-nos amb nosaltres mateixos i trobar el nostre lloc.

I quan trobem el nostre lloc, tot torna a brillar.

Objectius del Curs

L'objectiu principal d'aquest curs és descobrir quin és el teu lloc al món i fer-lo realitat. És a dir, descobrir què és el que realment ressona amb tu a nivell profund i viure-hi en consonància.

Per aconseguir-ho, ens posarem els següents objectius més concrets:

L'objectiu final és que vegis amb claredat quin és el teu camí a cada àrea de la teva vida i que tinguis totes les eines necessàries per recórrer-lo.

Temari del Curs

A nivell més concret, els temes que tractarem són els següents:

Curs online

El curs és online, perquè puguis seguir-lo des de qualsevol part del món. Cada sessió conté vídeos explicatius perquè tot quedi molt clar, i exercicis per integrar tot el que s'ha explicat.

Horari totalment flexible

Un cop comenci el curs, tindràs una sessió nova cada setmana durant vuit setmanes. Però a part d'això, l'horari és totalment flexible. Pots organitzar-te com vulguis i fer les sessions i els exercicis quan et vagi millor.

Accés il·limitat

Un cop apuntat al curs, podràs accedir-hi de forma il·limitada. El teu compte no caducarà, així que podràs repassar-lo i tornar a veure tots els continguts totes les vegades que vulguis.

Tots els teus dubtes resolts

Durant el curs, i també un cop hagi finalitzat, podràs fer tots els comentaris i preguntes que vulguis. L'objectiu és que no et quedi cap dubte.

I també podràs veure els comentaris dels altres participants i interactuar amb ells, fent que el curs sigui més enriquidor per a tothom.

Possibilitat d'obtenir el certificat del curs

El curs té dos formats: amb i sense certificat. D'aquesta manera podràs triar l'opció que més et convingui.

Si vols, podràs obtenir el certificat del curs, amb el qual podràs acreditar la teva formació i els teus coneixements.

Propera edició del curs

Les inscripcions al curs actualment estan tancades. Si vols que t'avisi quan tornin a estar obertes, et pots subscriure al blog en aquesta pàgina: Subscriure't al blog.