Aquesta web utiliza 'cookies' com a part del seu funcionament. Acceptar Més informació

Curs Online de Tapping Professional

El tapping és una tècnica molt poderosa a l'hora de fer-la servir professionalment.

Per un costat, és una tècnica molt efectiva. Amb ella pots tractar qualsevol tipus de problema —problemes físics, problemes emocionals, situacions difícils, etc.— i resoldre'l d'arrel.

I per l'altre, és molt simple d'aprendre. Lògicament, utilitzar-la a nivell professional requereix un cert temps d'estudi i de pràctica, però és molt baix comparat amb altres tipus d'eines. I això fa que en molt poc temps puguis començar-la a exercir.

Així doncs, si estàs pensant a dedicar-te a les teràpies professionalment, o si ja ho fas i vols potenciar la teva activitat, el tapping és una eina molt potent per aconseguir-ho.

I amb aquest curs aprendràs tot el necessari per fer-ho realitat.

Objectius del Curs

L'objectiu principal del curs és aprendre tot el necessari per exercir el tapping a nivell professional.

I per això, ens posarem els següents objectius més concrets:

  1. Entendre quina és l'arrel dels diferents tipus de problemes i com sanar-los de manera efectiva.
  2. Aprendre a preguntar i escoltar els clients per trobar la causa profunda del que els preocupa.
  3. Aprendre a fer tapping de forma professional i a trobar les frases més adequades per a cada cas.
  4. Analitzar casos reals de com sanar els diferents tipus de problemes que trobaràs habitualment a la consulta.
  5. Sanar qualsevol obstacle que et limiti a l'hora d'exercir com a terapeuta.

L'objectiu final és que tinguis totes les eines per fer servir el tapping a nivell professional i sanar qualsevol bloqueig que et dificulti fer-ho realitat.

Temari del Curs

Concretament, els temes que tractarem al llarg del curs són els següents:

Per a qui és aquest curs

Aquest curs està dirigit tant a persones que actualment no exerceixen cap teràpia a nivell professional, però que volen fer-ho en el futur, com a persones que ja exerceixen com a terapeuta i que volen potenciar la seva activitat amb el tapping.

Si no exerceixes cap teràpia professionalment, aprendràs tot el necessari per començar a fer-ho: com sanar els diferents tipus de problemes amb tapping, com tractar amb els clients i com sanar qualsevol bloqueig que tinguis a l'hora de muntar la teva pròpia consulta. I si ja exerceixes alguna teràpia, aprendràs a aplicar el tapping en profunditat per complementar-lo amb la teva activitat actual.

I, per descomptat, també està obert a qualsevol persona que vulgui aprendre tapping a un nivell molt alt, encara que no el vulgui utilitzar a professionalment.

Curs online

El curs és online, perquè puguis seguir-lo des de qualsevol part del món. Cada sessió conté vídeos explicatius perquè tot quedi molt clar, i exercicis per integrar tot el que s'ha explicat.

Aprenentatge amb casos reals

A la primera part del curs explicarem com fer servir el tapping professionalment i com sanar els problemes a nivell general.

Però després entrarem en detall i explicarem com tractar els diferents problemes que trobaràs a la consulta: problemes emocionals, problemes econòmics, problemes físics, problemes de parella, problemes familiars, pors, baixa autoestima, canvi d'hàbits, etc.

I per a cada tema que abordem, analitzarem sessions reals per veure casos concrets de com aplicar tot allò après.

Tots els teus dubtes resolts

Al llarg del curs, i també un cop hagi finalitzat, podràs fer tots els comentaris i preguntes que vulguis. L'objectiu és que no et quedi cap dubte.

I també podràs veure els comentaris dels altres participants i interactuar amb ells, fent que el curs sigui més enriquidor per a tothom.

Horari totalment flexible

Un cop comenci el curs, tindràs una sessió nova cada setmana durant la durada del curs. Però a part d'això, l'horari és totalment flexible. Pots organitzar-te com vulguis i fer les sessions quan et vagi millor.

Accés il·limitat

Un cop apuntat al curs, podràs accedir-hi de forma il·limitada. El teu compte no caducarà, així que podràs repassar-lo i tornar a veure tots els continguts totes les vegades que vulguis.

Possibilitat de fer sessions individuals

El curs té dues opcions: amb o sense sessions individuals.

L'opció sense sessions inclou l'accés il·limitat a tot el material del curs, la possibilitat de fer totes les consultes que necessitis i el certificat del curs.

I l'opció amb sessions inclou tot això i, a més a més, tres sessions individuals amb mi. En aquestes sessions tractarem qualsevol problema que et preocupi i qualsevol bloqueig que et dificulti exercir com a terapeuta.

Propera edició del curs

Les inscripcions al curs actualment estan tancades. Si vols que t'avisi quan tornin a estar obertes, et pots subscriure al blog en aquesta pàgina: Subscriure't al blog.