Aquesta web utiliza 'cookies' com a part del seu funcionament. Acceptar Més informació

Taller de Constel·lacions Personals

Una llum al teu camí personal

Les constel·lacions personals són una eina que ens permet resoldre dubtes. Qualsevol dubte que tinguis, sigui del tipus que sigui, es pot resoldre amb les constel·lacions.

Per exemple:

Sempre que tenim un problema, al darrera hi ha dubtes.

I resoldre aquests dubtes és la clau per a poder-los sanar.

Metodologia de les Constel·lacions Personals

La metodologia de les constel·lacions personals és molt semblant a la de les constel·lacions familiars.

Si alguna vegada has fet constel·lacions familiars, el plantejament et resultarà conegut. La diferència és que, en lloc de representar relacions familiars, es representen diferents àrees de la vida per veure com encaixa tot.

I si no coneixes les constel·lacions, és una teràpia de grup en què una persona planteja un tema que vol resoldre i, en funció d'això, s'escullen a diversos voluntaris del públic perquè representin diferents elements de la seva vida: la seva feina, la seva família, la seva missió en la vida, etc.

Un cop fet aquest pas, es produeix una profunda connexió entre els representants i allò que representen, i es mostra l'essència del que està succeint. És un moment molt especial que permet veure amb total claredat com han de situar-se les diferents peces de la vida d'una persona perquè tot encaixi.

Metodologia del Taller

En aquest taller, diverses persones podran constel·lar un tema de la seva vida. Les persones concretes que es constel·laran les escollirem el mateix dia, i serà la pròpia energia del grup qui ho faci.

Per limitacions de temps, pot ser que no tothom que ho vulgui pugui plantejar el seu tema i constel·lar-lo. Farem tantes constel·lacions com puguem fins arribar a l'hora de finalitzar el taller.

Però independentment d'això, en un taller de constel·lacions hi participa tothom: les persones que es constel·len, els representants i el públic que observa. En una constel·lació, tot el que succeeix està marcat per les necessitats del grup. I l'energia sempre es regula perquè, per una via o per una altra, tothom rebi el que més necessita en aquell moment.

Així que, tant si constel·les un tema teu com si no, segur que hi ha alguna cosa per a tu.

Dates i Inscripcions

Ara mateix les inscripcions estan tancades. Si vols que t'avisi quan tornin a estar obertes, et pots subscriure al blog en aquesta pàgina: Subscriure't al blog.