Aquesta web utiliza 'cookies' com a part del seu funcionament. Acceptar Més informació

Política de privacitat

L'objectiu d'aquest document és informar-te de com seran tractades teves dades si en algun cas les introdueixes en algun dels formularis que hi ha en aquest blog (www.jananguita.cat).

El responsable del tractament de les dades és Jan Anguita Ortega, amb DNI 47786672D i adreça de correu jan@jananguita.es.

Hi ha tres vies per les quals pots lliurar les teves dades:

Si decideixes subscriure't al blog, rebràs informació sobre els nous articles i vídeos que vaig publicant i també sobre les activitats que realitzo: cursos, tallers, etc. Tots els correus que rebràs tindran un enllaç al final perquè puguis donar-te de baixa amb un sol clic en qualsevol moment. Les dades proporcionades es conservaran mentre no demanis la baixa.

D'altra banda, si t'apuntes a algun curs o activitat, o si adquireixes algun altre producte que pugui estar a la venda en algun moment, les teves dades s'utilitzaran per facturar el servei i per enviar-te la informació necessària per a aquest servei.

I finalment, si deixes algun comentari al blog, les teves dades es faran servir únicament per identificar-te com autor del comentari, i per enviar-te comentaris relacionats amb el teu en el cas que així ho sol·licitis.

En qualsevol dels casos, les teves dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

En tot moment tens dret a accedir a les teves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan ja no siguin necessàries.

I si tens qualsevol dubte, pots escriure en qualsevol moment a l'adreça jan@jananguita.es.