La Fórmula de la Felicitat

com ser feliçQuè és exactament la felicitat? I el que més important: com s’obté? Hi ha alguna fórmula?

Hi ha dies que ens sentim molt bé, i dies en què la vida sembla un martiri, i no sempre sabem per què. De vegades sembla que la felicitat sigui una cosa capriciosa que ve i se’n va quan vol, sense que nosaltres puguem controlar-la, oi?

Però la realitat és que la felicitat segueix una regla molt simple. La fórmula de la felicitat existeix, i si la coneixem, podem entendre perfectament com funciona i com obtenir-la.

Què és la felicitat?

El que anomenem felicitat és simplement un aspecte de la gran força que mou l’univers, que no és cap altra que l’amor. Encara que utilitzem dues paraules diferents, amor i felicitat són dos aspectes de la mateixa cosa; són la mateixa força vista des de dos punts de vista diferents.

En certa manera, podríem dir que l’amor és una força que va de dins cap a fora perquè, quan estimem, l’amor surt de dins nostre i viatja fins l’objecte estimat. La felicitat, en canvi, va en sentit contrari, de fora cap a dins, perquè és el sentiment que es produeix dins nostre quan veiem o experimentem coses que ens agraden.

Des del nostre punt de vista, semblen dues coses diferents, perquè una surt de nosaltres i l’altra entra, però en realitat són la mateixa força formant un cercle.

Quina És la Fórmula de la Felicitat?

La clau del benestar es troba en veure clarament que amor i felicitat són la mateixa força viatjant en direcció contrària: l’amor que expressem es reflecteix en allò que estimem i torna a nosaltres en forma de felicitat. O el que és el mateix:

Felicitat = amor expressat

És a dir, la quantitat de felicitat que sentim és exactament igual a la quantitat d’amor que estem expressant. Ni més ni menys. És una fórmula exacta que qualsevol pot comprovar.

Podem estimar una persona, una professió, un paisatge, a nosaltres mateixos o qualsevol altra cosa. És completament indiferent quin és l’objecte receptor del nostre amor, l’única cosa que importa a l’hora de ser feliços és que l’expressem. Quan expressem el nostre amor, ens sentim feliços; quan no, no. Així de senzill.

 

T’ha ajudat aquest article? Si és així, comparteix-lo si us plau, i ajuda més gent a ser feliç!

I si vols saber més coses de la fórmula de la felicitat: 7 Aspectes Importants de la Fórmula de la Felicitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.