Any nou, bloc nou

Avui és el primer dia del meu nou bloc: jananguita.cat. En realitat no és nou del tot, perquè és la continuació del meu bloc anterior (elteulloc.com), però, en certa manera, per a mi sí que és un nou començament.

Per començar, quan vaig posar en marxa elteulloc.com, no era conscient del fet de tenir un bloc. Fins i tot, quan rebia correus per “felicitar-me pel meu bloc”, jo pensava: “però si no és un bloc…”. Per a mi, era simplement una pàgina web per informar dels meus cursos on, de tant en tant, publicava algun article.

Però, amb el temps, me’n vaig adonar que sí que era un bloc, i que, ja que hi estava posat, tenia ganes de fer-ho bé. Així que vaig decidir aturar-me una temporada per informar-me bé sobre com fer un bon bloc. Això és el que he estat fent durant els mesos que fa que no publico res a elteulloc.com. I el que he aprés ha estat tan important per a mi, que tinc la sensació de començar de nou.

Un altre canvi important, és el canvi del domini: de “elteulloc.com” a “jananguita.cat”. Pot semblar una diferència sense importància, però per a mi en té molta. Llegint blocs d’altra gent, vaig veure que alguns tenien els seu nom al domini, i uns altres no. Al principi se’m feia una mica estrany veure el nom d’una persona a l’adreça web, però en poc temps em vaig adonar que m’agradava. De seguida saps qui hi ha darrere del que estàs llegint, i això crea una sensació molt més propera.

Precisament la il·lusió de crear una relació molt més pròxima amb tu és la que m’ha portat a iniciar aquesta nova etapa. El fil conductor que unirà els diferents articles que aniré publicant és la idea de “trobar el nostre lloc al món”. Estem tots una mica perduts, i crec que és molt important reflexionar sobre aquest tema.

La meva intenció és publicar un mínim de tres articles per setmana (dilluns, dimarts i dijous); si més no durant uns mesos, fins que hagi cobert les qüestions més importants. Després, el temps dirà.

Bé, només em queda donar-te la benvinguda i animar-te a participar tant com vulguis, ja sigui deixant els teus comentaris aquí o al facebook, o per correu electrònic.

Espero que ens ho passem molt bé, i que aprenguem molt l’un de l’altre!

Una abraçada,

Jan

2 respostes a “Any nou, bloc nou”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.