Baixa Autoestima? – El Superpoder que Potser No Saps que Tens

baixa autoestima

La baixa autoestima és un obstacle molt comú que frena el nostre creixement personal. És lògic, si no confiem en les nostres possibilitats, és molt difícil treure tot el profit del nostre potencial.

Jo crec que, en major o menor mesura, tots patim una mica de baixa autoestima. Sense arribar a creure que som un desastre, la majoria de nosaltres tendim a creure que no destaquem en res i que som totalment prescindibles. Que la vida continuaria exactament igual si no hi fóssim. Que, a part de quatre amics i familiars propers, ningú ens trobaria a faltar.

Si és el teu cas, deixa’m dir que no és així. Ets tan valuós que ploraries si veiessis els ulls amb què et mira l’univers.

El Dolor de la Soledat

I saps per què ets tan valuós? Doncs per molts motius, però un dels més importants és que tens un superpoder. No ho dic de broma, tu tens un poder que fa empetitir els dels superherois de les pel·lícules: tens el poder de fer que qualsevol persona deixi d’estar sola amb la teva simple presència.

Creus que aquest poder és poca cosa? Segurament no, però per si de cas, pensa en les vegades que t’has sentit sol. Pensa també en les pel·lícules de nàufrags, i en com et sentiries en una illa deserta.

La soledat és terrible, i és un dels mals més estesos en la nostra societat. A la pel·lícula “Familia”, d’en Fernando Leon, el protagonista hi diu una frase que sempre recordaré: “els que diuen que és millor estar sol que mal acompanyat, és que mai han estat sols.”

Quan Et Sentis amb l’Autoestima Baixa, Pensa en el Teu Poder

Doncs bé, tu tens el poder de fer que qualsevol persona deixi d’estar sola a l’instant. Tu tens el poder de curar un dels dolors més intensos que existeix.

Com creus que reaccionaria en veure’t aparèixer una persona que portés anys perduda en una illa deserta? Es posaria boja d’alegria. Doncs hi ha molta gent que està sola, a qui li encantaria tenir-te al seu costat.

I el que encara és més important: la gent que et té al costat estaria més sola si tu marxessis. De fet, tot l’univers estaria més sol si tu no hi fossis. Pensa-hi sempre que creguis que ets poca cosa.

2 respostes a “Baixa Autoestima? – El Superpoder que Potser No Saps que Tens”

Malauradament, molts ens sentim o ens hem sentit sols. La solució és tan senzilla com apropar-nos als altres, i a la vegada tan complicada…

Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.