Com Canviar el Món i Fer que Sigui un Lloc Molt Millor

Com canviar el mónAvui volia parlar de com cadascun de nosaltres podem canviar el món i fer-lo un lloc molt millor.

En general pensem que la nostra influència al món és molt petita. És veritat que últimament estem començant a prendre consciència que podem fer més del que sembla, però en el fons seguim pensant que la majoria de coses no depenen de nosaltres.

Per això avui parlarem de fins on arriben realment les nostres capacitats.

Dins de cadascun de nosaltres hi ha un poder enorme.

I és molt més gran del que pensem.

La Regla Número 1 del Funcionament de l’Univers

Si ho recordes, a l’article de la setmana passada vam parlar del poder de la nostra ment i de com tot el que passa a la nostra vida és una conseqüència dels nostres pensaments.

A través dels nostres pensaments creem tot el que passa en aquest món. Nosaltres decidim tot el que passa aquí. I ho fem amb la nostra ment.

Com a idea general, aquest concepte és senzill, però planteja diversos dubtes importants. Un d’ells és que hi ha moltes persones al planeta, i cadascuna pot pensar coses molt diferents. Què passa quan hi ha diverses persones diferents implicades en un mateix esdeveniment?

Què passa, per exemple, si dues persones pugen a un avió, i una té pensaments que encaixen amb la possibilitat de tenir un accident i l’altra no?

Què passa si un grup de persones té pensaments de violència i un altre grup té pensaments de pau?

Doncs bé, és un procés complex, però les regles bàsiques per entendre’l són molt simples.

En primer lloc, si dues persones tenen vibracions molt diferents, com a norma general no es trobaran mai. Cadascuna viurà la seva vida sense que els seus camins es creuin en cap moment.

L’Univers s’encarrega d’organitzar-ho tot perquè cada persona visqui les experiències que encaixen amb la seva ment, i per a això facilita que les persones que tenen una vibració semblant es trobin, i les que tenen una vibració diferent no es trobin.

Així que podem plantejar-nos hipòtesis mentals sobre què passaria si es trobessin, però a la realitat no passarà.

Dues persones amb vibracions oposades no pujaran mai al mateix avió. I dos grups de persones amb vibracions oposades no viuran mai a la mateixa regió del planeta.

Tot el que passa és una manifestació dels nostres pensaments. Així que si hi ha alguna cosa que no encaixa amb el que pensem, no pot passar.

Aquesta és una llei immutable de l’univers que es compleix sempre.

La Regla Número 2: l’Amor Sempre Guanya

Així doncs, com a norma general, dues persones que tinguin una vibració mental incompatible no es trobaran mai.

Ara bé, encara que partim d’aquest principi general, sí que pot passar que dues persones que tenen una vibració bastant diferent, però no 100% diferent, en algun moment s’acabin trobant. I si es troben, hi ha una altra regla també molt simple que determina el que acaba passant: l’amor sempre guanya.

L’amor sempre té més força que la falta d’amor.

Si dues persones pugen a un avió, i una té pensaments que vibren amb la possibilitat de tenir un accident i l’altra no, no hi pot haver accident.

És més, si 200 persones pugen a un avió, i 199 tenen pensaments que vibren amb la possibilitat de tenir un accident i una no, no hi pot haver accident.

Potser d’entrada pot sorprendre aquesta idea, però imagina’t que hi ha 200 persones en una habitació totalment fosca. Què passa si una d’elles encén una bombeta? La foscor desapareix, oi?

Només una bombeta, i ja no hi ha foscor.

Només una persona, i ja no hi ha accident.

Aquest és el poder del nostre amor.

(És possible que algú es pregunti: i què passa si alguna de les 199 persones realment vol estar a les fosques? No viola això el fet que cadascú crea la seva vida? Com deia, és un tema complex, però la resposta bàsica és que si realment vol seguir vivint a les fosques, pot fer-ho. I l’Univers l’ajudarà a aconseguir-ho. Però haurà de buscar una altra habitació.)

Fins On Arriba el Poder de Nostre Amor

Si partim del mateix exemple de l’avió, podem plantejar un altre cas més extrem per veure fins on arriba el poder del nostre amor. És un cas que preocupa moltes persones: la possibilitat que la humanitat degeneri tant que acabi amb la destrucció total del planeta.

Com a punt de partida, imaginem que, d’una banda, el món es tornés de cop extremadament violent i que tots els països comencessin una gran guerra nuclear que portés a la completa destrucció del planeta. Podria passar una cosa així?

La resposta és que sí; podria passar. Tot el que passa a la Terra ho decidim nosaltres. Si decidim destrucció, hi haurà destrucció.

Ara bé, imaginem també que hi hagués una persona que fos 100% pacífica i amorosa, i que no tingués mai ni un sol pensament que no fos de pau i amor.

Què passaria llavors?

Doncs molt senzill: en aquest cas no hi pot haver destrucció total.

Podria passar que el món en general entrés en guerra i que la persona 100% amorosa visqués en pau i tranquil·litat en algun racó apartat, però en cap cas es podria arribar a la destrucció total del planeta.

No pot passar mai que el planeta arribi a l’autodestrucció completa si hi ha una persona 100% amorosa que no té mai cap pensament, ni conscient ni inconscient, que permeti que això passi.

És una qüestió física: només que hi hagi una llum encesa, ja no hi pot haver foscor total.

Com Podem Canviar el Món de Forma Completa i Definitiva

Crec que no hi ha millor exemple de fins on arriba el poder del nostre amor.

Una sola persona, si té una ment 100% amorosa, impedeix completament que el planeta pugui arribar a la destrucció total, fins i tot en el cas extrem que la resta de la humanitat entrés en una voràgine de gran violència.

Partint d’aquí, imagina’t què passaria si no hi hagués només una persona amb una ment 100% amorosa, sinó dues. O tres. O cinc. O deu. O cent.

I imagina’t també que aquestes persones estiguessin repartides estratègicament pel planeta: cadascuna en un lloc diferent perquè la seva llum arribi al màxim de llocs possibles.

Pots imaginar-te què passaria?

Doncs bé, no has de imaginar-t’ho gaire, perquè això és exactament el que estàs fent aquí.

Tu ets una d’aquestes persones.

Potser la teva ment encara no és 100% amorosa (hi ha molt poca gent que ja hagi aconseguit arribar a un nivell tan alt), però sí que té un nivell d’amor molt elevat. I cada dia va pujant.

I simplement pel fet de ser aquí, irradiant la teva llum allà per on passes, impedeixes que pugui passar res massa “dolent”.

Alguna vegada t’has preguntat quina és la teva missió a la vida? Doncs, per sobre de tot, la teva missió és simplement ser aquí.

Tan senzill com això. Ser aquí.

Tot anirà bé mentre tu siguis aquí.

2 respostes a “Com Canviar el Món i Fer que Sigui un Lloc Molt Millor”

Moltes gràcies. M’he emocionat quan he llegit quina és la meva missiò a la vida. Quant de temps m’ho he estat preguntant i quina resposta tant senzilla i tant fàcil.
Gràcies!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.