Com Canviar el Passat i Resoldre els Teus Problemes

canviar el passatT’agradaria poder canviar el passat? T’agradaria que algunes experiències passades haguessin anat de forma diferent? Creus que has comés alguns errors i t’agradaria poder-los reparar?

Doncs és possible.

La primera vegada que vaig sentir aquesta possibilitat va ser en una canalització de Kryon. Al principi em va sorprendre molt, però de seguida vaig sentir que tenia tot el sentit del món. Canviar el passat és una eina molt poderosa que tots tenim al nostre abast.

L’Estructura del Temps

El temps és un dels misteris més grans de l’existència. És una cosa que tots percebem, però que en realitat no entenem ben bé què és exactament.

Per començar, percebem el temps com un fenomen lineal que avança en una sola direcció.  El veiem com una línia unidireccional formada pel que ens va passar en el passat, el que ens està passant ara i el que ens passarà més endavant. Més o menys així:

canviar el passat 1En realitat, però, el temps no és una línia. S’assembla molt més a un conjunt de línies paral·leles com aquestes, que existeixen totes a la vegada:

 

canviar el passat 2

 

Tots els possibles passats i els possibles futurs conviuen junts. Hi ha un passat que hem viscut, i un futur cap a on ens dirigim si no fem res per canviar de direcció. Però, a part d’això, també hi ha una gran quantitat d’alternatives passades i futures que també són al nostre abast.

Segur que has sentit dir que els científics han descobert que la realitat té múltiples dimensions i que hi ha universos paral·lels, oi? Doncs, en part, és això. Hi ha diferents línies temporals amb tots els esdeveniments possibles, i totes existeixen a la vegada.

La Relació entre el Passat, el Present i el Futur

El passat té molta importància, ja que és el camí que ens ha portat al present on som ara, i també és la força que ens dirigeix cap al futur més probable. La família on hem crescut, les persones que hem conegut, les experiències que hem viscut… tot això ens ha portat on som ara, i ens està impulsant cap a un futur que, si no decidim canviar de direcció, serà el que ens trobarem.

La pregunta és: podem canviar el passat per modificar el present, i també el futur que ens espera? Podem canviar de línia temporal i modificar així la nostra vida?

La resposta és sí.

Quan pensem en canviar el passat, el primer que ens ve al cap és fer una espècie de viatge en el temps fins a alguna època anterior. Una cosa així:

 

canviar el passat 3

És a dir, viatjar amb el cos físic fins al passat, i un cop allà, fer coses diferents i canviar-lo. Això és pot fer, no en tinc cap dubte (més que res perquè en aquesta vida TOT és possible), però jo no sé com es fa, i no és aquest el tipus de viatge que et proposo aquí.

El que et proposo és una cosa molt més senzilla i igualment eficaç. Això:

 

canviar el passat 4

Sense moure’t físicament del lloc on ets, pots desplaçar-te de línia temporal perquè el teu passat, juntament amb el futur més probable que t’espera, canviïn.

I com ho pots fer? Molt fàcil: amb el poder de la teva ment.

Com Canviar el Passat

La manera de canviar el passat des del present és molt simple. El procediment és el següent:

  1. Relaxa’t i concentra’t en el moment passat que vols canviar.
  2. Imagina’t mentalment els canvis que vulguis introduir.
  3. I ja està.

Per exemple, imagina que vas discutir amb un amic, i que lamentes algunes coses que vas dir. Doncs retrocedeix mentalment en el temps, reviu la situació i canvia les teves paraules. O imagina que tens una malaltia que et van detectar tard; doncs tira enrere en el temps, i imagina que vas començar el tractament molt abans. Ho pots aplicar en molts casos.

Sé que potser costa una mica de creure, però cada vegada que facis aquest exercici t’estaràs desplaçant a una línia temporal diferent. Realment estaràs canviant el teu passat, i també el futur cap al que et dirigeixes.

Mai subestimis el poder de la teva ment. És una eina increïblement potent. A més a més, no costa res provar-ho, oi? No cal que li diguis a ningú, així ningú pensarà que et falta un cargol 😉

photo credit: austens via photopin cc

5 respostes a “Com Canviar el Passat i Resoldre els Teus Problemes”

Totalment d´acord amb tú Jan, jo ara més que mai ho estic aplicant, sembla mentida com cambia la percepció de les coses eh ! gràcies .

Sí que canvia, sí. I el millor de tot és que no perdem el que hem après d’aquelles exeriències passades, només canviem la part negativa que ens afecta. És un “xollo”, vaja. 😉

Respon

Jo crec que les visualitzacions sobre situacions concretes que hem viscut o hem de viure o altres esdeveniments que ens preocupen o ens han comportat mal estar són una eina molt poderosa per canviar la manera que tenim d’afrontar situacions que ens fan por, que ens generen malestar… de fet un professor que vaig tenir em va dir que com el cervell no identifica si la situació visualitzada ha existit realment o no és una fantàstica manera de canviar certs comportaments, maneres de fer… que volem modificar …és realment interessant!

Sí, les visualitzacions són molt poderoses. Em penso que era Einstein que deia que la imaginació és una de les eines més potents que tenim. Així que val la pena aprofitar-ho!

Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.