Com Aconseguir els Teus Objectius Fàcilment amb un Petit Truc Molt Eficaç

com aconseguir els teus objectiusAvui volia compartir amb tu un petit truc per aconseguir els teus objectius més fàcilment i amb més rapidesa.

No sé si t’ha passat, però hi ha moltíssimes persones que no aconsegueixen mai una part molt important dels seus objectius. Tenen molts plans en ment, però el temps va passant i no els fan realitat.

És una gran pena que passi això.

Sovint creiem que els nostres desitjos són simples capricis, i que no tenen cap importància més enllà de la nostra satisfacció personal. Moltes vegades fins i tot creiem que està malament intentar aconseguir-los, com si fos un acte purament egoista.

Però no és així. En absolut.

Els nostres desitjos tenen una gran importància en el funcionament de l’Univers.

Tots nosaltres som Creadors. Hem vingut a la Terra a crear. I els nostres desitjos i objectius són les llavors de la creació.

Hem d’aprendre a plantar aquestes llavors i fer-les créixer. Hem d’evitar que es facin malbé al fons de la nostra ment i fer-les sortir perquè floreixin.

Avui parlarem d’un pas molt important per a poder-ho aconseguir.

Com Aconseguir els Teus Objectius de Veritat

Aquest “truc” per aconseguir objectius el vaig descobrir per primera vegada al blog d’en David Cantone, i des de llavors l’aplico gairebé sempre que vull aconseguir alguna cosa a la meva vida.

És molt simple.

Es tracta senzillament de no parlar dels teus objectius. Sempre que tinguis alguna cosa en ment que t’agradaria aconseguir, guarda-t’ho i no ho expliquis en veu alta fins que ho estiguis fent.

Aquesta idea pot sorprendre al principi, perquè és exactament el contrari del que fem normalment. Però és molt efectiva.

Sempre que tenim una nova idea, la nostra energia interna augmenta. La il·lusió de la nova idea ens omple de vitalitat, i ens sentim totalment segurs que ho aconseguirem.

En aquest moment, som com un globus ple d’energia. L’energia està condensada en el nostre interior, a punt per a ser utilitzada.

Mentre no fem cap forat al globus, l’energia segueix allà, esperant que fem alguna cosa amb ella. Si passa molt de temps, a poc a poc s’anirà desinflant, però mentre el tinguem tancat, aguantarà bastant.

Però si parlem de la nostra idea simplement per parlar, és com si desfem el nus del globus: l’energia s’escapa de cop. I la perdem gairebé tota en un instant.

Segurament has experimentat aquesta sensació més d’una vegada: tens una nova idea que et fa molta il·lusió, i corres a compartir-la amb algú: un amic, la teva parella, etc. I just quan les paraules surten per la boca, o de vegades una estona després, sents com tota aquesta energia i il·lusió s’han escapat.

Has deixat que la teva energia sortís a l’exterior, però no has aprofitat per fer res útil amb ella.

I et quedes buit i frustrat, perquè has gastat energia, i no has avançat ni un mil·límetre en la consecució del que volies.

Que Siguin els Teus Actes els que Parlin per Tu

L’energia a la Terra és un bé molt preuat i escàs. A l’Univers en general l’energia és il·limitada, però aquí a la Terra de moment no ho és. Encara no sabem com accedir al pou il·limitat d’energia de l’univers (ja arribarà), així que és molt important aprofitar bé l’energia que tenim.

Una manera molt senzilla de fer-ho és simplement no parlar dels nostres objectius. (Si el fet de parlar d’ells és un pas necessari per a aconseguir-los llavors no hi ha problema, però no parlar només per parlar.)

Això, al principi, pot resultar estrany. Vol dir això que no puc parlar dels meus projectes amb els meus amics? No puc ni explicar-los a la meva parella?

Per descomptat que pots explicar-los. Faltaria més.

Però explica’ls amb actes, no amb paraules.

Mostra-li a la gent el que vols fer fent-ho, no parlant.

Això té dos grans avantatges. En primer lloc, evitaràs la pèrdua d’energia que es produeix quan parlem per parlar. Però per sobre de tot, aconseguiràs canalitzar la teva energia de forma molt més productiva.

Com comentàvem fa un moment, sempre que tenim una idea que ens fa il·lusió ens omplim d’energia. I aquesta energia empenyerà per sortir. L’energia mai es queda quieta. Sempre vol expressar-se.

Si resistim l’impuls de deixar que surti per la boca, l’energia buscarà un altre camí per manifestar-se. I el camí més fàcil, si la boca està tancada, són els actes.

Així doncs, si deixem de parlar, la nostra energia es dirigeix ​​cap als actes de forma natural.

És la manera més simple de deixar de desaprofitar la nostra energia i dirigir-la cap a la consecució real dels nostres objectius.

Un Gran Benefici Addicional de No Parlar dels Nostres Objectius

Si decideixes deixar de parlar dels teus objectius en les teves converses quotidianes, notaràs que la teva energia interna augmenta immediatament. I si canalitzes aquesta energia cap als teus actes, veuràs com els teus projectes comencen a manifestar-se de forma real.

Però també pot ser que en més d’una ocasió et passi una cosa aparentment negativa: que et quedis sense tema de conversa. Potser et sorgeix l’impuls de parlar dels teus projectes i llavors penses: ui no, que he decidit no parlar dels meus objectius. I llavors et quedes sense saber què dir.

Aquest és un moment que pot ser una mica incòmode, però té un gran potencial si ho sabem veure. Perquè podem aprofitar-lo per interessar-nos pels altres. En lloc de parlar de nosaltres i de les nostres il·lusions, podem preguntar per les il·lusions dels altres.

D’aquesta manera, amb la simple decisió de no parlar dels nostres projectes, ens convertim automàticament en persones més actives i productives, i també en persones més receptives i amoroses cap als altres.

És un canvi molt poderós.

Crear i estimar. Aquesta és l’essència del que hem vingut a fer aquí, oi?

6 respostes a “Com Aconseguir els Teus Objectius Fàcilment amb un Petit Truc Molt Eficaç”

Si deixem de manifestar les nostres illusions i projectes, però demanem als altres pels seus, no els empenyem a perdre ells mateixos l’ energia necessària per acomplir-los?

Molt bona observació Àngela. És una possibilitat a tenir en compte, i s’ha de vigilar com es fa, però en general interessar-se pels altres i explicar els nostres projectes són dues coses amb energies molt diferents. Mostrar interès pels altres, si ho fem de forma sincera, és una manera de transmetre energia i d’impulsar-los a donar el millor que tenen.

Respon

Hi estic d’acord. Jo tinc projectes, desitjos, il·lusions… que em guardo per a mi. Molts són desitjos que si els comparteixo seran rebuts amb moltes reserves, i fàcilment em titllaran de crèdula, ingènua, poc realista. Això és nefast perquè tota l’energia i entusiasme que jo tinc, que és el veritable motor de l’èxit del meu propòsit, pot arribar a flaquejar. Quants cops hem explicat el nostre somni, hem sentit que se’n riuen de nosaltres i ja ho veiem amb ulls pessimistes! Tenir una convicció inamovible en tot no és fàcil, i l’hem de protegir fins aconseguir el nostre objectiu.

És veritat Cèlia. Malauradament, quan compartim les nostres il·lusions, moltes vegades les paraules que rebem dels altres no són precisament encoratjadores. Un motiu més per guardar el nostre entusiasme com el tresor que és, i cuidar-lo amb tot el nostre amor. Una abraçada!

Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.