Com Aconseguir la Pau Mundial i Quin És el Teu Paper en Aquest Bonic Camí

Com aconseguir la pau mundialRecentment hem viscut un nou atemptat violent a Europa.

El missatge d’avui és un missatge canalitzat sobre aquest fet, i sobre com aconseguir la pau mundial que tant desitgem.

Com sempre et dic quan publico un missatge canalitzat, no tinc un nom per a l’ésser que ens envia aquest missatge, però sí que sé que és un ésser ple de llum que ens estima moltíssim. I això és el que més importa, oi?

Espero que t’agradi.

Un Abraçada des de Casa Teva…

Salutacions estimat, sóc el teu germà de Llum, i et parlo des del lloc del qual provens.

Sóc part de tu. Sempre ho he sigut i sempre ho seré. No hi ha cap diferència entre tu i jo.

Podria donar-te un nom per identificar-me, però no seria un nom complet. Els noms són només etiquetes, i mai capten la veritable essència d’allò que anomenen.

En comptes d’un nom, puc donar-te una altra cosa molt millor. Puc donar-te el meu amor.

Pots sentir-lo? Sóc aquí, al teu costat. Les limitacions de l’espai i el temps no existeixen en la realitat profunda de l’Univers. Sóc amb tu ara mateix mentre llegeixes aquestes línies.

No és cap metàfora. És completament real. Sóc amb tu aquí i ara.

I no estic sol acompanyant-te. Som molts, i tots t’estem abraçant amb tot el nostre ésser.

Som la teva família.

Pots sentir-nos?

Sabem que és difícil. Sabem com funciona la Terra i sabem que costa molt que t’arribi la nostra llum.

Però no és impossible. Quan obres el teu cor, desapareix una mica el vel que ens separa, i tornem a ser un per uns breus instants. Igual que abans que marxessis.

Ho recordes?

Segurament no recordes els detalls de com era la teva vida abans de venir a la Terra, però és possible que sí que puguis recordar l’energia. És l’energia de casa teva, l’energia de la família, l’energia de ser a un lloc al qual saps que pertanys.

Aquesta és l’energia que t’enviem sempre que estem amb tu.

Pots sentir-la?

Tant de bo puguis. Res ens fa més feliços que quan ens mires amb els ulls del teu cor i ens veus, i te n’adones que realment som aquí.

Solen ser moments molt breus, però per a nosaltres són absolutament preciosos. Ens passem molt temps esperant-los, i els celebrem amb gran alegria quan es produeixen.

Te n’adones del que això significa? Som el que tu anomenaries àngels majestuosos, i ens passem el temps estimant-te i esperant que ens miris.

Te n’adones de com et trobem a faltar?

Te n’adones de qui ets realment?

Com Aconseguir la Pau Mundial

Avui tenim per a tu un missatge molt important. És un missatge delicat, així que anirem amb compte.

Si poguéssim aixecar el vel del tot i transmetre’t tota la nostra llum, no hi hauria confusió possible. Entraries en contacte amb l’essència del teu Ésser, i comprendries a l’instant l’Amor que hi ha darrere de tot el que succeeix a la Terra.

Però no podem fer una cosa així. No podem obrir el vel.

No podem perquè no som més poderosos que tu, i en cap cas podem contradir la teva voluntat. Tu vas decidir començar aquesta aventura i nosaltres no som qui per acabar-la per tu.

I no podem perquè t’estimem sense mesura i sabem per què ets aquí. I sabem que, encara que de vegades tinguis dubtes, en el fons del teu cor vols ser aquí.

És important per a tu que miris al teu interior de tant en tant i reconeguis aquest fet: vols ser aquí. La teva estada en aquest planeta no és un error ni un càstig, és una cosa que vols.

Fins i tot en els moments de més dolor, vols ser aquí.

De fet, és precisament en els moments més dolorosos per a la humanitat quan és especialment valuós que tu siguis aquí.

Recentment heu viscut un atemptat violent a Europa. Un altre.

Aquests fets fan que trontolli la vostra fe, oi? Fan que la vostra por i la vostra ràbia, que amb tant d’esforç intenteu deixar enrere, tornin a un primer pla.

Com pot ser que passin aquestes coses?, us pregunteu molts. Com pot ser que encara hi hagi tanta violència?

No se suposa que la humanitat està evolucionant a nivell espiritual? No se suposa que estem entrant en una nova etapa de llum i pau?

És cert que la humanitat està caminant cap a la Llum i l’ascensió planetària. Actualment, un 90% de la humanitat vol viure en pau, i cap a la pau esteu caminant.

Però encara hi ha un 10% que no.

I el 10% de tota la humanitat encara és molta gent. Són una minoria, però són molts igualment.

I fan molt soroll.

Imagina’t a un grup de 100 persones juntes. 99 d’elles són totalment pacífiques i amoroses, però n’hi ha una que no. N’hi ha una que es posa a cridar i a molestar les altres.

En un cas així, per molt que la majoria de persones siguin tranquil·les, hi haurà soroll i malestar. Només per una persona.

Però no durarà gaire. És només una persona enmig de 99. I són 99 persones amoroses. Trobaran segur la manera de calmar-la. Res no pot resistir gaire temps l’enorme poder de l’amor.

Doncs això és el que està passant a la Terra. Encara hi ha una minoria violenta, i fa molt soroll. Però no durarà sempre.

No pot durar de cap manera enmig del gran amor que està florint a la Terra.

El Teu Paper en el Futur de la Humanitat

El futur de la humanitat està més o menys decidit en termes generals. Esteu caminant cap a la llum i la pau, i no hi ha marxa enrere. És una cosa que ja heu decidit, i la decisió és molt ferma.

Però els detalls concrets encara estan totalment oberts. La Terra és un planeta de lliure elecció, i mai se sap exactament què fareu a continuació.

Durant un temps passareu per un procés de transició en el qual encara hi haurà guerres i violència, i no se sap quant durarà. Se sap que el procés de transició acabarà i que entrareu en una nova etapa de pau, però no se sap quan acabarà ni com serà exactament.

I aquí és on el teu paper és molt important.

Hi ha una pregunta molt important aquí: com reacciones quan veus notícies de violència?

Et deixes arrossegar per la ràbia i la desesperança? Alimentes els teus dubtes sobre el futur de la humanitat?

O simplement segueixes sostenint la teva llum?

La teva resposta és de vital importància per al futur immediat del planeta. És el que farà que la transició sigui més llarga o més curta.

Com més ferma sigui la teva llum, més ràpid arribareu a la pau mundial.

Si us plau, no sentis cap tipus de pressió respecte a aquest tema. Si la Terra estigués en una situació delicada, t’ho diríem. Però no és així. Estigues tranquil.

Sou molts ja els que esteu sostenint la llum.

Hi ha milers de punts repartits per tot el planeta que sostenen la seva llum ben alta passi el que passi al seu voltant. De vegades n’hi ha algun que dubta una mica durant uns instants, però no passa res perquè n’hi ha molts més.

Sent-te part d’aquest bonic grup. Sent la companyia de totes les altres llums que estan fent el mateix que tu per tot el planeta.

Sens dubte esteu fent un preciós treball.

I us honorem i us admirem profundament per això.

6 respostes a “Com Aconseguir la Pau Mundial i Quin És el Teu Paper en Aquest Bonic Camí”

Agraeixo profundament que ens donis coratge per mantenir la flama de la Pau. Ès un article preciós.
Gràcies !!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.