Com Ascendir a la Cinquena Dimensió Espiritual i Viure Ple de Pau, Llum i Felicitat

com ascendir a la cinquena dimensió espiritualAvui volia compartir amb tu un exercici molt poderós.

L’he trobat al llibre “Journey through the Arcturian Corridor“, i serveix per ascendir a la cinquena dimensió espiritual.

És un exercici molt bonic.

Ascendir a la cinquena dimensió forma part de la nostra evolució espiritual i personal.

I estem més que preparats per a fer-ho.

Què Significa Ascendir a la Cinquena Dimensió Espiritual

Si ho recordes, fa unes setmanes parlàvem de què són les diferents dimensions espirituals; especialment la tercera, la quarta i la cinquena (si vols, pots llegir l’article complet aquí: Què És la Cinquena Dimensió Espiritual).

Resumint-lo, la idea més important és que les dimensions espirituals no són llocs, sinó estats de consciència. Passar a una dimensió superior no significa viatjar a un altre lloc, sinó simplement percebre aspectes més profunds i subtils del lloc on som.

Ser a la tercera dimensió significa percebre principalment el món físic.

Ser a la quarta dimensió significa percebre també els sentiments i els pensaments.

I ser a la cinquena dimensió significa percebre la unitat i l’amor incondicional entre totes les coses.

(Com et comentava, tens l’explicació detallada de tot això en aquest article.)

Ascendir a la cinquena dimensió, doncs, és simplement ampliar la nostra consciència per percebre la unitat i l’amor entre tot el que existeix. Sense cap necessitat d’abandonar el lloc on som.

Aquest és un pas molt important en l’evolució de la humanitat. És el pas que ens falta per arribar a la pau que tant desitgem.

El Primer Pas per Ascendir a la Cinquena Dimensió Espiritual

L’exercici que et proposo per ascendir a la cinquena dimensió consisteix, en primer lloc, en prendre consciència que hi ha diferents parts de la teva vida que ja són a la cinquena dimensió; de la mateixa manera que hi ha parts de la teva vida que són a la tercera i parts que són a la quarta.

(Com et deia, aquest exercici l’he trobat al llibre “Journey through the Arcturian Corridor“, que és un llibre meravellós i gratuït. L’única pega és que està en anglès).

Les parts de la teva vida que vibren en la tercera dimensió són aquelles que estan envoltades de drames, limitacions i tasques pesades i avorrides en general.

Pren-te un moment per pensar en aquestes àrees de la teva vida. Com et sents quan penses en elles?

D’altra banda, hi ha parts de la teva vida que estan plenes de creativitat, ganes de riure i diversió. Fixa’t en elles durant uns instants. Aquestes àrees ressonen principalment amb la quarta dimensió. Quines àrees són exactament?

I com et sents quan penses en elles?

I, finalment, hi ha determinades persones, activitats, llocs o fins i tot coses, que et fan sentir ple d’amor, pau i unitat. Aquestes són les parts de la teva vida que ressonen amb l’amor incondicional de la cinquena dimensió.

Sent aquesta vibració durant uns moments. Com et sents quan penses en ella?

És molt important prendre consciència de com canvia la teva manera de sentir-te en funció d’on poses la teva atenció. A mesura que vas desplaçant la teva atenció cap a les àrees de la teva vida que vibren a una freqüència més alta, cada vegada et vas sentint més ple de pau, llum i amor.

Aquest és el camí per ascendir a la cinquena dimensió: centrar-nos en les parts de la nostra vida que ja són a la cinquena dimensió

D’aquesta manera, de manera suau i progressiva, anem movent tot el nostre ésser al complet cap a ella.

Allò en el que centrem els nostres pensaments, esdevé la nostra realitat.

Si ens centrem en l’amor, viurem en l’amor.

Com Ascendir a la Cinquena Dimensió Espiritual

Una de les millors coses d’aquest exercici és que requereix relativament poc esforç. No es tracta de forçar-nos a estimar-ho tot, sinó de centrar la nostra atenció en allò de la nostra vida que eleva la nostra vibració.

Es tracta simplement de moure el focus de la nostra atenció cap a les parts de la nostra vida que ja vibren en l’amor. Aprofitar les parts de la nostra vida que ja són a la cinquena dimensió, i focalitzar-nos més en elles.

A efectes pràctics, això implica apartar la nostra atenció d’allò que disminueix la nostra freqüència. Si ens movem cap a la cinquena dimensió, en part ens allunyem de la tercera i de la quarta.

Si ens movem cap a l’amor, ens allunyem dels drames.

I això pot generar algunes reticències inicials.

Un dubte possible és: vol dir això que he de deixar de pensar en les persones que pateixen? Si em sento malament quan veig dolor al món, he de deixar de pensar-hi?

Si tens algun conegut que ho està passant malament, per exemple, o si veus una notícia trista a la televisió, has d’evitar pensar en això?

Per poder respondre aquesta pregunta correctament, cal tenir diverses coses en compte. La primera és que, que tu creguis que una persona està patint, no vol dir que realment sigui cert. Potser és només la teva percepció. O potser no pateix tant com tu creus.

En segon lloc, cada persona té el seu propi camí i els seus propis motius. Hi ha persones molt elevades espiritualment, per exemple, que han decidit viure en entorns molt durs per a ser llum enmig de la foscor. I també hi ha persones que estan en un procés de gran dolor que els permetrà “tocar fons” i ascendir a la llum des d’allà.

Cadascú té les seves raons, i nosaltres no som qui per jutjar-ho.

Però per sobre de tot, és molt important entendre bé que el simple fet de posar atenció als drames no ajuda a les persones que els pateixen. Sovint creiem que pel simple fet de pensar en algú que pateix, l’estem ajudant. Com si agaféssim una mica de la seva càrrega.

Però no és així.

És cert que ho fem amb tota la bona intenció del món, però no l’ajudem. Més aviat tot el contrari.

La nostra ment crea la realitat que ens envolta, així que si pensem que algú està patint, estem contribuint al seu patiment. Estem contribuint a seguir creant aquesta realitat.

Estem fent la seva càrrega més pesada.

Sense cap mala intenció, és clar, però això és el que passa.

En canvi, si pensem en ella amb amor, i la veiem com una persona plena de llum i força, llavors sí contribuïm de manera positiva a la seva vida.

El món no necessita que pensem en els que pateixen, i que ens unim al seu patiment pensant en ells. El que el món necessita és que estiguem el més centrats possible en el nostre amor pur i que l’expressem al màxim.

El món no necessita el nostre dolor, ni tampoc que ens compadim d’ell.

El món necessita la nostra llum.

Si et centres en les parts de la teva vida on ja hi ha llum, la teva llum s’expandirà i brillarà cada vegada amb més força.

I tot el món es farà més brillant gràcies a tu.

2 respostes a “Com Ascendir a la Cinquena Dimensió Espiritual i Viure Ple de Pau, Llum i Felicitat”

Eooo Jan!
M’ha ressonat molt aquest camí cap a la cinquena dimensió. Aquest trobar-nos en plenitud en els moments que ens generen pau i amor, és estar conscientment en el present sense la por del futur ni la recança del que ja ha passat.
Fa un temps que ja puc deixar passar els moments desagradables de la meva quotidianitat amb una fluidesa ben nova. Abans em quedava amb malestar després d’haver rebut una resposta poc afortunada, durant molta estona, fins i tot hores…ara deixo anar el moment dolent desseguida, hi poso remei amb alegria i segueixo mirant cap allà on hi ha el que em fa feliç.
Si d’això és estar més sovint en el que ja és a la cinquena dimensió, estic contenta de posar-hi nom i poder estar-hi cada dia més temps.
Gràcies Jan per donar paraules entenedores a sentiments tan profunds.
Una abraçada
Anna

Moltes gràcies a tu Anna! El nom no és el més important, però és veritat que posar noms a vegades ajuda. El que més importa és que fem aquest camí cap a l’amor pur i la unitat. I tu n’ets un gran exemple!

Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.