Com Atreure la Prosperitat i Viure Totalment Tranquil a Nivell Econòmic

com atreure la prosperitatAvui volia parlar de com atreure la prosperitat i viure tranquil a nivell econòmic.

Aquest és un tema que les persones amb inquietuds espirituals sovint deixem una mica de banda, i fins i tot el menyspreem. Com si l’economia fos una cosa bruta i lletja.

Però no podem oblidar que tot el que existeix al pla material ve del pla espiritual. I tot el que ve del pla espiritual existeix per una raó.

L’economia és un aspecte molt important de la nostra vida en aquest planeta, i no és per casualitat ni per error. Hi ha un motiu molt profund perquè sigui així.

I hem d’aprendre a gestionar-la correctament, i a integrar-la amb amor a la nostra vida, per poder florir a nivell personal i espiritual.

El Pas Més Important per Atreure la Prosperitat

A la nostra societat actual hi ha diverses creences molt esteses sobre la riquesa. Una d’elles és que la prosperitat s’aconsegueix normalment per una sèrie de factors que no podem controlar: la sort, el talent innat, el fet d’haver nascut en una determinada família, etc.

Però això no és cert.

És veritat que tots aquests factors poden influir una mica, però no són determinants, ni molt menys.

La realitat és molt més simple: la prosperitat s’aconsegueix aprenent a ser pròsper.

La prosperitat no depèn de la sort ni del talent innat, sinó dels coneixements que anem aprenent.

Té lògica que sigui així, oi? Així és com funcionen totes les àrees de la vida. Si una persona sap tocar el piano, per exemple, no és per sort, sinó perquè n’ha après; si algú sap anglès, tampoc és per sort, sinó perquè n’ha après. I així amb tot.

El talent i la sort poden facilitar-nos el camí, i també poden fer que arribem una mica més lluny del que arribaríem sense ells, però no són la clau de l’èxit. La clau és la determinació de voler aprendre.

Així doncs, si volem atreure la prosperitat, hem d’aprendre a ser pròspers.

Desafortunadament, la prosperitat no és una assignatura que estigui present a les escoles on creixem, i això ha fet que la gran majoria de nosaltres no sapiguem pràcticament res sobre aquest tema. I el poc que creiem saber en molts casos no és del tot correcte.

Som com un grup de persones intentant tocar el piano sense haver fet mai classes de piano.

Així que ens toca posar-nos a estudiar.

Com Aprendre a Atreure la Prosperitat

El primer gran pas per atreure la prosperitat és prendre consciència que mai l’hem estudiat i que en sabem molt poc sobre ella.

Aquest pas acostuma a ser difícil, perquè a ningú li agrada reconèixer que no sap una cosa, però és importantíssim. Només quan reconeixem que no sabem tenim l’oportunitat d’aprendre.

És com el famós conte zen on un mestre li ensenya al seu deixeble que només es pot omplir una tassa quan està buida. Hem d’admetre el nostre buit abans de poder adquirir nous coneixements.

Un cop fet aquest pas, només hem de posar-nos en marxa i estudiar.

Hi ha diverses maneres de fer-ho, però la més senzilla i accessible és llegir. Tan simple com això.

Els llibres són una de les millors maneres d’aprendre en general; i en concret també és una de les millors maneres d’aprendre a atreure la prosperitat. A través dels llibres, hi ha moltes persones pròsperes que comparteixen els coneixements que han anat adquirint i que els han permès arribar a un bon nivell econòmic.

Per trobar-los, només cal anar a qualsevol llibreria o buscar una mica per Internet. Veuràs que hi ha molts llibres i molts blogs molt interessants sobre economia, finances i prosperitat. I veuràs també que les persones que hi ha al darrere no són avars sense sentiments, sinó persones amb molt bones idees i moltes ganes de compartir-les.

Són un autèntic tresor, en el sentit més literal de la paraula.

I els tenim al nostre abast per quan vulguem aprendre.

El Gran Benefici Addicional de Llegir Llibres de Prosperitat

Llegir llibres sobre prosperitat és una de les millors maneres d’aprofitar tota la informació sobre aquest tema que han anat acumulant diferents persones al llarg de la història.

Però a més a més del gran coneixement que ens pot aportar, el fet de llegir aquests llibres té un altre avantatge encara més poderós: produeix un canvi molt gran en el nostre interior.

La gran majoria de persones tenim una relació bastant negativa amb la riquesa. Per un costat la desitgem, perquè sabem que proporciona llibertat, tranquil·litat i la possibilitat de fer grans coses, però per un altre la veiem com una cosa dolenta i bruta. I això ens allunya d’ella.

En aquest sentit, el simple fet de posar-nos a estudiar la prosperitat és molt positiu, perquè produeix un profund canvi en la nostra vibració respecte a la riquesa.

Hi ha una relació molt directa entre aprendre i estimar, perquè quan decidim aprendre una cosa, en el fons estem mostrant amor per ella.

Per aquesta raó, posar-se a estudiar com millorar la nostra economia és una manera de mostrar respecte i amor per la prosperitat i la riquesa.

I mostrar respecte i amor per una cosa és la millor manera d’atreure-la a la nostra vida.

Com Atreure la Prosperitat amb Tapping

Si volem tenir una vida pròspera i plena a nivell econòmic només hem de posar-nos a estudiar una mica.

Només hem de llegir uns quants llibres, mostrar respecte pel que llegim i prendre la decisió d’anar aplicant el que anem aprenent.

Aquest és un procés molt simple en essència, i no té pèrdua si no ens rendim. L’única cosa que pot fer que no ho aconseguim és que apareguin dubtes i pors pel camí i que acabem desistint.

Afortunadament tenim un gran aliat per evitar que això passi: el tapping.

El tapping és una teràpia que ens permet superar les dificultats que anem trobant pel nostre camí; siguin del tipus que siguin. I és especialment efectiu tractant les pors i les creences negatives, que en el fons són els grans obstacles que ens allunyen de la prosperitat.

Amb tapping podem dirigir-nos fermament cap a la prosperitat i dissoldre qualsevol obstacle que anem trobant.

És només qüestió de posar-nos a caminar.

El tapping fa la resta.

2 respostes a “Com Atreure la Prosperitat i Viure Totalment Tranquil a Nivell Econòmic”

Hola Neus! Doncs a mi em va agradar molt “Padre Rico, Padre Pobre” per exemple, de Robert Kiyosaki. És d’aquells llibres que no deixen indiferent i que fan reflexionar. I també m’agrada molt el blog d’en Dimitri Uralov. Normalment fa vídeos més que escriure, però són molt interessants: http://www.finanzasled.com/blog/. Una abraçada!

Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.