Com Controlar l’Energia Sexual i Transformar-la en Energia Pura, Creativa i Lluminosa

Com controlar l'energia sexualAvui volia parlar de com controlar l’energia sexual.

Parlarem principalment de l’energia sexual masculina, tot i que espero que aquest article també et resulti interessar-te si ets dona.

Ens centrarem en com controlar l’energia sexual masculina per dos motius. En primer lloc, perquè jo sóc un home i només puc parlar per experiència pròpia de l’energia masculina.

I en segon lloc, perquè en general les dones no tenen gaires problemes per controlar la seva energia sexual. Som els homes els que tenim dificultats en aquest aspecte.

Tenim moltes dificultats.

I ha arribat el moment de començar a buscar la solució.

La Gran Càrrega que Suposa l’Energia Sexual Masculina

En aquest article explicarem tres exercicis concrets per controlar l’energia sexual.

Però abans d’això, m’agradaria parlar d’un tema del qual no es parla gairebé mai, per no dir mai: l’enorme pes que portem a sobre els homes.

És molt difícil ser home; molt més del que sembla. Els homes portem una enorme càrrega sobre les nostres espatlles.

I ni tan sols ens n’adonem; ni nosaltres mateixos, ni la humanitat en general.

Suposo que t’hi hauràs fixat, però les dones, en general, estan molt més interessades per temes espirituals. Si vas a qualsevol curs d’espiritualitat o de creixement personal, el 70-90% dels assistents són dones. Estan molt més connectades amb les seves emocions i amb el seu món intern, i això les impulsa a créixer a nivell profund.

Crec que és Eckhart Tolle qui, en el famós llibre “El Poder de l’Ara”, afirma que la dona es troba molt més a prop de la il·luminació que l’home. I també ho vaig llegir en un text de Kryon fa no gaire.

Moltes vegades es parla del “sexe dèbil” per referir-se a les dones, i certament en general tenen menys força física. Però a nivell espiritual, el sexe dèbil és l’home.

Però no és que sigui feble en el sentit que té poca força; el que passa és que porta un gran pes a sobre. I una part d’aquest pes és l’energia sexual.

L’energia sexual masculina és com un huracà. Ens ennuvola l’enteniment i ens dificulta molt mantenir-nos centrats.

És molt difícil dominar-la i conviure amb ella.

Personalment, com a home, sempre m’he sentit molt incòmode amb la meva energia sexual.

És una de les energies més difícils de controlar que hi ha a la Terra.

Hem de Aprendre a Controlar l’Energia Sexual

Una de les principals raons que m’han impulsat a escriure aquest article és treure aquest tema a la llum. És un tema delicat i em preocupa una mica que es pugui interpretar malament, però tot i així crec que és positiu parlar-ne.

Si ets una dona, és possible que et costi una mica entendre-ho; de la mateixa manera que als homes ens costa entendre els processos femenins.

Però hi ha una cosa que els homes necessitem sentir, i en el fons les dones també. És una cosa que la humanitat en general necessita sentir.

No estem tan obsessionats amb el sexe com sembla. En el fons de la nostra ànima, el sexe no ens interessa gens ni mica. El que passa és que tenim un lleó dins nostre. Ve de sèrie amb el vestit humà que portem. Forma part de l’experiència de ser home.

Però no forma part del que realment som.

Nosaltres no som el lleó.

Ara bé, que no siguem el lleó no vol dir que ens en puguem desentendre. Forma part de la nostra vida i hem d’aprendre a controlar-lo. Ens ho devem a nosaltres mateixos, i li ho devem a la humanitat en general.

Un percentatge molt elevat dels problemes de la humanitat han estat causats pel lleó. La gran majoria de la violència de la Terra és causa del lleó.

I és la nostra responsabilitat domar-lo.

Com Controlar l’Energia Sexual Masculina

Així doncs, per una banda cal tenir clar que l’energia sexual masculina és molt difícil de controlar i que no hem de sentir-nos culpables ni avergonyits per això. Però per una altra, hem d’assumir que és la nostra responsabilitat dominar-la.

L’energia sexual és una energia meravellosa, ja que en el fons és energia creativa. És una energia que crea vida, i si aprenem a controlar-la podrem fer grans coses.

Un home que controla la seva energia sexual és un home molt poderós i lluminós. És un home compassiu i amorós, i amb una gran capacitat creativa.

La gran pregunta és: com podem aconseguir-ho? Com podem dominar la nostra energia sexual?

Doncs la resposta és molt simple, encara que molt difícil de portar a la pràctica: hem de deixar d’ejacular.

Per sempre.

Si ets un home, és molt probable que aquesta idea et sembli desgavellada no, el següent de desgavellada. Impossible. Totalment impossible.

Però fixa’t bé que no he dit que haguem de deixar d’ejacular ja mateix. No has de fer-ho avui, ni demà, ni demà passat. De fet, ni tan sols has de fer-ho en aquesta vida. Pots prendre-t’ho amb tota la calma que vulguis.

Però sí que hauries de meditar-hi i començar a assumir-ho. En algun moment de la teva existència, sigui en aquesta vida o en una altra més endavant, deixaràs d’ejacular.

El sexe és una cosa transitòria de la naturalesa humana. A llarg termini no el necessitarem.

I s’està acostant el moment de començar a deixar-lo anar.

Mètode 1 per Controlar l’Energia Sexual

Un cop tenim clar que hem d’aprendre a controlar la nostra energia sexual, el següent pas és posar-nos a treballar-hi.

Un primer mètode que podem utilitzar és el de fer circular l’energia per tot el nostre cos. És un mètode molt conegut i que fa molt temps que s’utilitza.

Quan sentim desig sexual, una gran quantitat d’energia es concentra als genitals. I quan passa això, els homes sentim un fort impuls d’expulsar aquesta energia cap a l’exterior.

Això no és negatiu en absolut. L’essència de l’energia sexual és la creativitat, així que és totalment natural que vulgui manifestar-se i sortir a l’exterior. El que passa és que, tret que vulguem crear una nova vida, expulsar-la través de l’ejaculació és un gran desaprofitament. Perdem una gran quantitat d’energia sense fer pràcticament res amb ella.

Una manera d’evitar-ho és allunyar l’energia dels genitals i portar-la a una altra part del cos on ens sigui més fàcil controlar-la i expressar-la de manera constructiva.

Per fer-ho, només hem moure mentalment l’energia cap enrere: des dels genitals cap a la base de la columna vertebral. Així: Circulació de l'energia sexual 1Després podem fer pujar l’energia per la columna fins a la part superior del cap, i després fer-la baixar per la part anterior del cos fins a la zona que hi ha sota del melic. A l’hora de fer baixar l’energia per la boca, és recomanable portar la punta de la llengua fins al paladar perquè pugui passar millor. Circulació de l'energia sexual 2Si fas aquest exercici veuràs que, quan l’energia es troba a la zona de sota del melic, no sents l’impuls d’expulsar-la. Al contrari, sentiràs l’impuls de guardar-te-la dins teu i d’expressar-la d’altres maneres creatives.

És un exercici molt simple, però té dues dificultats importants que va bé tenir en compte. La primera és que costa molt apartar l’atenció completament dels genitals; i de seguida que tornem a centrar-nos en ells, torna l’impuls d’ejacular. Però amb una mica de pràctica i de voluntat es va fent cada vegada més fàcil.

I la segona dificultat és que, en no expulsar l’energia sexual, tindrem una gran quantitat d’energia extra al nostre interior. I hem de fer alguna cosa amb ella.

Si ets una persona amb projectes, idees i ganes de fer coses, no tindràs gaires dificultats. Simplement es tracta d’utilitzar aquesta nova energia en els teus projectes.

Però hi ha moltes persones que se senten bastant buides i faltes d’il·lusió. I en aquests casos, tenir energia extra acostuma a ser incòmode. Tenir energia sense saber què fer amb ella no és agradable. I és molt fàcil tenir ganes de descarregar-la per poder descansar.

Això té una part difícil, però també és una molt bona oportunitat per a plantejar-se una de les preguntes més importants de la nostra vida: què és el que realment vols fer aquí?

Què és el que realment vols crear a la teva vida?

És molt important buscar aquesta resposta.

I quan la trobis, en lloc de descarregar la teva energia sexual a la lleugera, fes-la servir per fer-ho realitat.

Mètode 2 per Controlar l’Energia Sexual

Un altre mètode que podem utilitzar per controlar l’energia sexual és connectar mentalment amb alguna persona o ésser que per a nosaltres sigui un exemple de maduresa espiritual. Pot ser Jesús, Buda, algun àngel o arcàngel, etc.

La persona o ésser concret que triem és indiferent. L’única cosa que importa és que a nosaltres ens inspiri pau i puresa espiritual. Jo personalment ho faig amb els Pleyadians, de qui et vaig parlar fa poc.

La base d’aquest exercici és simple: quan penses en Buda o Jesús, o en qualsevol altre ésser elevat espiritualment, te l’imagines perdent el control de la seva energia sexual?

No, oi?

Per aquest motiu, el simple fet de pensar en ells té un gran efecte calmant.

I, a més a més d’això, també pots demanar-los ajuda. En funció de les creences que tinguis, això pot resultar-te molt estrany, o fins i tot ridícul. Però és una cosa que pots provar, i és molt efectiva.

Com Controlar l’Energia Sexual amb Tapping

I finalment, un tercer mètode que podem utilitzar és el tapping. El tapping serveix per a tot, i també el podem utilitzar per controlar la nostra energia sexual.

Per si no el coneixes, el tapping és una teràpia molt senzilla i efectiva que consisteix a descriure el que volem tractar amb una frase i després donar-nos uns cops molt suaus en uns determinats punts del cos. Si vols conèixer-ne tots els detalls, pots descarregar gratuïtament el llibre “El Poder del Tapping”.

La manera d’usar-lo per controlar l’energia sexual és buscar frases que descriguin tots els bloquejos i dificultats que tinguem respecte a aquest tema, i fer tapping amb elles. Per exemple:

  • Sento un desig sexual molt gran i no el puc controlar.
  • Em costa molt apartar l’atenció dels genitals.
  • Si no descarrego l’energia sexual, em sento molt incòmode.
  • Crec que no la podré controlar mai.
  • Em sembla impossible aconseguir-ho.
  • Em sento molt frustrat i culpable quan no ho aconsegueixo.
  • Etc.

Aquí he posat uns quants exemples bastant genèrics, però a l’hora d’aplicar-ho en un cas concret és important que les frases siguin el més específiques possible. Com millor descriguin el que sents, més efectiu serà.

D’aquesta manera, a poc a poc podem anar controlant la nostra energia sexual i aprenent a utilitzar-la de manera constructiva.

Aquesta és una de les transformacions més grans que pot viure un home.

La gran majoria d’homes vivim dominats per la nostra pròpia energia sexual. I pel camí fem patir a les dones.

És hora de començar a agafar les regnes.

El món ens està esperant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.