Com Crear la Teva Vida i Fer Realitat el que Vols

Avui parlarem de com crear la nostra vida i fer realitat el que desitgem.

Aquest tema és important per dos motius. El primer, i més obvi, és que fer realitat els nostres desitjos és una manera de millorar la nostra vida i fer-la més agradable.

Però a més a més d’això, també té un sentit més profund.

En el fons, parlar de desitjos és sinònim de parlar d’amor, perquè les coses que desitgem sincerament són les coses que estimem.

I això vol dir que crear el que desitgem és equivalent a crear i viure amb amor.

Així doncs, connectar amb els nostres desitjos sincers i treballar per fer-los realitat no és només una qüestió egoista o de tenir una vida còmoda, sinó una manera de potenciar el nostre amor i el de tot l’univers.

Cada vegada que creem una cosa que estimem, estem augmentant la llum i la riquesa de l’univers.

I aquest és el camí més gran que podem prendre.

I el motiu últim pel qual som aquí.

El Procés de Creació

Per parlar de com crear la nostra vida, primer començarem parlant del procés de creació en si mateix: el procés que fa que les coses formin part de la nostra vida.

Aquest pas és important perquè, generalment, pensem que crear consisteix a fer que aparegui alguna cosa que abans no existia.

Però no és així.

En realitat, “crear” consisteix a “atreure” cap a nosaltres una cosa que ja existeix.

Això és així perquè, en l’Univers en el qual vivim, totes les coses ja existeixen a nivell potencial. El que desitges, sigui el que sigui, ja existeix a nivell potencial.

Si vols tenir una casa bonica, per exemple, aquesta casa ja existeix en algun lloc de l’Univers.

Si vols un cos sa, aquest cos ja existeix.

Si vols una relació bella amb algú, aquesta relació ja existeix.

El que passa és que algunes d’aquestes coses no són amb tu ara mateix. I per això sembla que no existeixen. Però no és que no existeixin, simplement es troben “lluny” de tu.

Per veure-ho gràficament, podríem dir que hi ha una distància entre el que vols i tu. Una cosa així:

Així doncs, el procés de crear la teva vida no és un procés de fer que apareguin coses del no-res, sinó un procés per aconseguir que els teus desitjos recorrin la distància que us separa i que arribin fins a tu.

Com Atraure el que Vols Cap a Tu

Un cop veiem que el que desitgem ja existeix i que es troba a una determinada distància de nosaltres, la pregunta més important a nivell pràctic és: i com podem fer que el que volem vingui cap a nosaltres?

Doncs d’una manera molt simple: utilitzant els nostres pensaments.

Aquest és un tema profund, però resumint-lo, quan tenim pensaments que van a favor del que volem, fem que es mogui cap a nosaltres. En canvi, quan tenim pensaments que hi van en contra, fem que s’allunyi.

Així:

Quan penses constructivament en el que desitges, fas que es mogui cap a tu. I quan hi penses “negativament, fas que s’allunyi.

Així que, en última instància, tot depèn del que penses.

Quant Trigarà a Fer-se Realitat el que Vols

La figura anterior mostra com el que desitgem s’apropa o s’allunya de nosaltres en funció del que pensem.

Però a part d’això, també conté implícitament un concepte molt important: la velocitat.

Sempre que una cosa es mou, ho fa a una determinada velocitat. Així que, si en un moment donat el teu desig s’està acostant o allunyant de tu, ho farà a una determinada velocitat.

La velocitat a la que els teus desitjos es mouen cap a tu quan tens pensaments que van a favor d’ells l’anomenarem velocitat d’atracció.

I la velocitat a la que s’allunyen de tu quan tens pensaments que hi van en contra l’anomenarem velocitat de repulsió.

I partir d’aquests conceptes, podem posar alguns exemples interessants per veure en quins casos es farà realitat el que desitges i en quins casos no.

Exemple 1

Imagina que el que desitges es troba a 1000 m de tu i que, quan hi penses positivament, s’acosta a una velocitat d’atracció de 100 metres per hora.

(Per descomptat, la distància que hi ha entre tu i el que vols no és una distància física, així que no es pot mesurar en metres. Però ho fem així per simplificar l’exemple.)

La pregunta és: quant de temps trigarà a arribar fins a tu?

Doncs bé, el temps que triga un objecte en recórrer una determinada distància és la distància dividida entre la velocitat. Així que:

Temps = distància / velocitat = 1000/100 = 10 hores

(Si anem a 100 metres per hora, trigarem 10 hores a recórrer 1000 metres.)

És a dir, amb les dades concretes d’aquest exemple, si estiguessis 10 hores seguides pensant positivament en el que vols, es faria realitat.

És possible que, en veure aquest resultat, algú pensi que és completament fictici, perquè a la vida real les coses no s’aconsegueixen tan ràpidament. I això, en part, és cert. Però no perquè l’exemple sigui erroni, sinó perquè la majoria de nosaltres no estem 10 hores seguides tenint pensaments a favor del que volem. Generalment, passem més temps tenint pensaments que hi van en contra. I aquí entra la velocitat de repulsió, que també és important.

Exemple 2

Seguint amb un exemple semblant a l’anterior, imaginem que la velocitat de repulsió és de 10 metres per hora, i que en lloc d’estar 10 hores seguides pensant en el que vols, estàs 1 hora al dia tenint pensaments que hi van a favor, i 10 hores tenint pensaments que hi van en contra.

En aquest cas, durant la primera hora teu desig s’anirà acostant i arribarà als 900 m. Però a partir de la segona hora es tornarà a allunyar, i s’anirà allunyant durant 10 hores: primer 10 m, després 10 m més, etc.

En aquest cas: quan es farà realitat?

Doncs, mentre es mantinguin aquestes condicions, no es farà realitat mai. El desig s’acostarà durant un temps (mentre tinguis pensaments positius), però després s’allunyarà fins a tornar al punt inicial.

I aquesta és una situació molt habitual entre nosaltres. Per això ens sembla que hi ha coses molt difícils d’aconseguir.

Per una banda atraiem el que volem amb els nostres pensaments constructius, però per una altra ho allunyem amb els nostres pensaments “negatius”.

I d’aquesta manera el que desitgem va oscil·lant a una certa distància de nosaltres, però sense arribar mai al nostre costat.

Com Crear la Teva Vida i Fer Realitat el que Vols

Tenint en compte el que hem explicat, podem arribar a una conclusió molt important. I és que el fet que el que desitgem es faci realitat o no depèn únicament de quatre factors:

  • La velocitat d’atracció dels teus pensaments: la velocitat a la que els teus desitjos s’acosten a tu quan penses a favor d’ells (com més constructius i sincers siguin els teus pensaments, més gran serà aquesta velocitat).
  • La velocitat de repulsió dels teus pensaments: la velocitat a la que els teus desitjos s’allunyen de tu quan hi penses en contra.
  • El temps d’atracció: la quantitat de temps que dediques a pensar en el que vols de forma sincera i constructiva.
  • El temps de repulsió: la quantitat de temps que dediques a tenir pensaments que van en contra del que vols (això inclou pensaments de por i dubtes, i pensaments que no siguin de el tot sincers).

Si t’hi fixes, en aquests quatre factors no hi ha res relacionat amb el teu entorn: ni el que fan els altres, ni les circumstàncies que t’envolten, ni res semblant. I tampoc hi ha res relacionat amb els teus actes i accions.

El motiu és que aquests elements no tenen cap importància. La realització dels teus desitjos només depèn de la velocitat d’atracció i repulsió, i del temps d’atracció i repulsió.

I de res més.

Si t’agraden les matemàtiques, si vols pots buscar la fórmula exacta que determina com es mourà el que desitges en funció d’aquests quatre factors. Però a efectes pràctics no cal. Perquè, bàsicament, el que necessitem per crear el que desitgem és que la velocitat i el temps d’atracció siguin grans, i que la velocitat i el temps de repulsió siguin petits.

O el que és el mateix: necessitem passar temps pensant constructivament en el que volem.

Això de vegades pot costar una mica, perquè no estem acostumats a posar atenció als nostres pensaments. Però en el fons és una qüestió de voluntat.

A cada instant de la teva vida, tu pots triar què vols pensar.

Cada minut que dediques a tenir pensaments que van a favor del que vols, ho estàs apropant a tu.

I si passes més temps apropant-ho que allunyant-ho, al final arribarà al teu costat.

Una abraçada,

Jan

2 respostes a “Com Crear la Teva Vida i Fer Realitat el que Vols”

Bon vespre, Jan.
Per problemes informàtics he perdut els dos llibres que em vas regalar, me’ls podries tornar a enviar, si us plau?
Moltíssimes gràcies.
Salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.