Com Elevar la Nostra Freqüència Vibratòria

Com elevar la nostra freqüència vibratòriaSi ho recordes, l’últim article del bloc parlava de què significa exactament l’expressió “elevar la nostra freqüència vibratòria“. Aquesta és una expressió que fem servir molt últimament, però no sempre és fàcil veure quin és el seu significat.

Després de publicar aquest article, hi va haver diversos comentaris preguntant com aconseguir-ho. És una pregunta molt lògica, ja que una cosa és entendre què vol dir augmentar la nostra vibració, i una altra molt diferent és fer-ho.

Doncs bé, en l’article d’avui volia completar el tema i parlar amb detall d’aquesta segona part: com elevar la nostra freqüència vibratòria i viure una vida més plena i feliç.

Com Elevar la Nostra Freqüència Vibratòria

Com explicava en l’article anterior, elevar la nostra freqüència vibratòria té dos grans avantatges: el primer és que augmenta la nostra creativitat i el segon és que millora la nostra capacitat de percepció de l’univers.

És a dir, com més alta és la nostra freqüència, més gran és la nostra creativitat i millor percebem el món que ens envolta. I viceversa, com menor és la nostra freqüència, menor és la nostra creativitat i la nostra capacitat de percepció. (Per entendre el perquè d’aquest fet, pots llegir aquest article.)

Això vol dir que, si volem descobrir com elevar la nostra freqüència vibratòria, hem de buscar la manera d’augmentar la nostra creativitat i la nostra capacitat de percepció.

Hem de convertir-nos en persones més creatives i sensibles.

I el camí per aconseguir-ho és molt clar i concret.

L’amor.

L’amor és la força que ens permet ser cada vegada més creatius i conscients. I amb això, augmentar la nostra vibració.

Com Augmentar la Nostra Creativitat

Per començar, podem analitzar la relació entre l’amor i la creativitat. És una relació molt important; i també molt estreta. Tan estreta, que en realitat són el mateix.

“Crear” i “estimar” són dues paraules diferents que utilitzem amb sentits diferents, però en realitat signifiquen el mateix.

D’una banda, sempre que creem alguna cosa, vol dir que l’estimem. És indiferent si creem un objecte físic o alguna cosa intangible; si creem, és perquè volem que existeixi. L’estimem.

I per un altre costat, sempre que estimem alguna cosa, sentim l’impuls de crear. Si ens agraden les converses, sentirem la necessitat de parlar; si ens agrada la pintura, tindrem ganes de pintar; si ens agraden els nens, sentirem l’impuls de tenir fills. Sempre que sentim amor, aquest amor ens mou a fer alguna cosa creativa per expressar-lo.

No es pot crear sense estimar, ni estimar sense crear. Són dos conceptes totalment inseparables.

Així doncs, si volem augmentar la nostra creativitat, i amb ella la nostra freqüència de vibració, hem d’augmentar el nostre amor.

O millor dit, hem de deixar que el nostre amor flueixi amb més intensitat. Estrictament parlant, no cal augmentar el nostre amor, perquè ja és totalment infinit. El que sí podem fer és bloquejar-lo o deixar que flueixi. I això depèn de nosaltres.

Com més amor flueix a través de nosaltres, més alta és la nostra creativitat i la nostra vibració.

Com Augmentar la Nostra Capacitat de Percepció

Així doncs, l’amor és la força que impulsa la nostra creativitat. Però no només això, també és la força que ens permet percebre i comprendre el món.

L’acte d’entendre alguna cosa, o simplement de percebre-la, és un dels actes més bonics que existeixen. És amor pur. Però és tan quotidià, que sovint no li donem la importància que té.

Obrim els ulls i veiem a la persona que tenim davant.

Parem atenció i escoltem el que diu.

O mirem per la finestra, i veiem uns arbres.

O un cotxe que passa.

És una cosa tan comuna, que no ens crida l’atenció. No sembla que tingui res d’especial. Però en realitat és molt profunda.

Perquè per poder percebre una cosa, cal fusionar-se amb ella.

No hi pot haver percepció si hi ha separació. Perquè dues coses es puguin percebre mútuament, han de trobar la manera d’unir-se.

I això és el que fem. En el moment que percebem alguna cosa, ens fem un amb aquesta cosa. És un moment molt íntim. És un moment d’amor.

Per aquesta raó, si volem entendre i percebre millor el món, hem d’estimar-lo. Si volem entendre les persones, hem d’estimar-les; si volem entendre’ns a nosaltres mateixos, hem d’estimar-nos. La manera de millorar la nostra percepció és estimant més i millor.

Igual que la manera d’augmentar la nostra creativitat.

Al final tot és el mateix, perquè només hi ha un camí. Només hi ha una única força que impulsa l’Univers, encara que de vegades pugui presentar-se de maneres diferents.

És la força que eleva la nostra vibració.

L’amor.

 

P.D. Una pregunta important que s’obre ara és: i com podem augmentar el nostre amor? Com podem estimar més i millor? Un tema important com pocs, sens dubte. La setmana que ve en parlem amb detall, d’acord? Una abraçada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.