Com Sanar les Nostres Creences i Transformar Profundament la Nostra Vida

Com sanar les creencesAvui volia parlar de les nostres creences profundes i de com sanar-les d’arrel.

Aquest és un dels aspectes més importants del nostre creixement personal.

Les nostres creences són l’element que més influeix en la nostra vida. Al final, tot depèn de les nostres creences.

I en elles es troba la clau per sanar qualsevol cosa que ens preocupi.

Per Què Són Importants les Nostres Creences

Al llarg dels últims articles hem parlat molt de la importància de la nostra ment, i de com el que pensem crea la realitat.

Aquest és un fet que costa d’acceptar del tot, però cada vegada som més els que veiem clar que és cert.

I un cop ens adonem que la nostra vida és una conseqüència directa del que pensem, les nostres creences adquireixen una gran importància.

Per un motiu molt simple: els nostres pensaments depenen de les nostres creences.

Els pensaments que tenim al llarg del nostre dia a dia surten de les nostres creences.

La nostra ment està constantment generant pensaments. Algunes vegades nosaltres decidim deliberadament què pensar, però la majoria de les vegades ho fa de forma automàtica. I sempre que la nostra ment genera un pensament de forma automàtica, ho fa en base a les nostres creences.

En aquest sentit, les nostres creences són com un sac ple d’idees que creiem fermament que són certes. I sempre que la nostra ment necessita un pensament, va a aquest sac i tria alguna de les idees que hi troba.

Aquesta és la idea que mostra la següent imatge: como-sanar-las-creencias-personales-catEls pensaments concrets que tenim a cada instant de la nostra vida sorgeixen de les nostres creences.

Si jo crec que el món és hostil, els meus pensaments seran de por i hostilitat. Si jo crec que els diners són una cosa bruta, els meus pensaments seran de rebuig cap a la riquesa. Si jo crec que la vida és dura, els meus pensaments seran de pessimisme i cansament.

I a l’inrevés passa el mateix.

Si jo crec que les persones són bones, els meus pensaments seran d’amistat i amor. Si jo crec que la vida és un regal, els meus pensaments seran lluminosos i positius.

Les nostres creences determinen el tipus de pensaments que tenim. I els pensaments que tenim determinen com ens sentim i quines coses que ens passen.

En definitiva, les creences que tenim determinen la vida que tenim.

Com Sanar les Creences amb Tapping

Si volem millorar la nostra vida, un dels exercicis més eficaços que podem fer és analitzar les nostres creences i canviar aquelles que van en contra del nostre benestar.

Un dels camins més ràpids per aconseguir-ho és el tapping. Amb tapping podem sanar totes les creences que estan impedint que la nostra vida pugui fluir amb harmonia. I podem fer-ho de forma relativament ràpida i senzilla.

Només hem d’escoltar-nos bé a nosaltres mateixos i mirar quines creences tenim a la nostra ment que dificulten el nostre benestar. I després fer tapping amb les frases que descriguin aquestes creences (Si no coneixes el tapping, en aquest enllaç pots descarregar-te gratuïtament el llibre “El Poder del Tapping” i aprendre’n en pocs minuts).

Algunes possibles creences poden ser:

  • Crec que el món va malament.
  • Crec que tal problema no té solució.
  • Crec que les persones són egoistes.
  • Crec que tal persona és de tal manera.
  • Crec que no em mereixo ser feliç.
  • Crec que això és impossible.
  • Crec que no sóc capaç de fer ______.
  • Crec que la vida és dura.
  • Crec que el meu cos és feble.
  • Etc.

Aquests són alguns exemples genèrics d’algunes de les creences més habituals. Però en el teu cas, si vols fer aquest exercici, és molt important mirar bé quines creences tens tu, i escriure-les amb frases molt específiques que descriguin el que creus amb detall. Com més detallades siguin les frases, millor.

Aquest procés fa que les nostres creences es transformin profundament.

I si les nostres creences es transformen, la nostra vida es transforma.

Moltes vegades creiem que les lloses de la nostra vida són les coses que ens passen: problemes de salut, dificultats econòmiques, conflictes, etc. Però en realitat, el que de veritat ens pesa són les nostres creences. Tan simple com això.

Les veritables lloses de la nostra vida són les nostres pròpies creences.

Només hem de canviar-les i tornar a respirar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.